Skip to content

Tiedostojen lähettäminen Android -puhelimien välillä WiFi -yhteydellä nopealla tiedostonsiirrolla (esimerkki)

17 de elokuu de 2021
red wifi archivos telefonos 10134

Tällä hetkellä tiedostonsiirrot ovat hyvin yleisiä ja ne ovat osa käyttäjien tarpeita. Suuren kysynnän vuoksi yli tuhat työkalut, joissa on akkutoiminnot loistava.

Tunnettu esimerkki on Bluetooth, mutta se on järjestelmä, joka poistuu tieltä, koska sen siirtonopeus on erittäin huono. Tämän ratkaisemiseksi luotiin siirrot WiFi: n kautta, ja ainoa edellytys oli olla yhteydessä.

Erinomainen sovellus, joka helpottaa siirto WiFi: n kautta on nopea tiedostonsiirto. Tässä uskomattomassa vaihtoehdossa on tehokkaita vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat minkä tahansa kokoisen tiedostonsiirron Android -matkapuhelimesta.

Haluatko tietää hänestä hieman enemmän? Jatka lukemista, sillä näytämme sinulle uskomattomat edut, joita nopea tiedostonsiirto voi tarjota sinulle.

Nopea tiedostonsiirto

Nopea tiedostonsiirto on sovellus, jonka löydät helposti Google Playsta. Sen hämmästyttävä siirtomenetelmä perustuu käyttää WiFi -verkkoa. Varmasti tiedät jo, että nykyään monet Android -puhelimet voivat luoda oman WiFi -verkon datayhteyden avulla.

Tämän toiminnon käyttöönotto Nopea tiedostonsiirto mahdollistaa siirtää tiedostoja sujuvasti ja erittäin nopeasti. Auttaaksemme sinua ymmärtämään aihetta hieman enemmän, näytämme sinulle lyhyen yhteenvedon langattomista verkonsiirroista

Siirto langattomissa verkoissa

Langaton verkko on ominainen rakenne tai malli, joka mahdollistaa tiedonsiirron luomalla viestintää käyttämällä sähkömagneettisia signaaleja ilman fyysistä yhteyttä. Laitteet toimivat portteina, vaikka ne olisivat kaukana.

Oikein määritetyt langattomat verkot voivat muodostaa yhteyden tietokoneisiin ja laitteisiin ilman kaapeleita. Se tunnetaan tällä hetkellä parhaana tapana säästää infrastruktuurissa ja tarjoaa enemmän mukavuutta käyttäjilleen.

Kuinka käyttää nopeaa tiedostonsiirtoa?

Jos haluat käyttää nopeaa tiedostonsiirtoa oikein, sinun ei pitäisi olla asiantuntija, koska se on todella yksinkertainen sovellus. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on ladata ja asentaa sovellus matkapuhelimeesi.

käytä sovelluksen nopeita tiedostonsiirtotiedostoja

  • Sitten avaat sen toisessa vaiheessa ja sovellus ohjaa sinut suoraan vaihtoehtoon, jossa määrität nimen ja salasanan.
  • Seuraavaksi sovellus näyttää käyttöohjeet.
  • Sieltä sinun on vain löydettävä jaettava tiedosto ja valittava nopea tiedostonsiirto.
  • Sovellus luo verkon automaattisesti, ja vastaanottimen on vain tehtävä muodosta yhteys WiFi -verkkoon ja se alkaa vastaanottaa tiedostoa.

Nopean tiedostonsiirron käytön edut

Sen käyttötapa on niin yksinkertainen, että tulet mielellään käyttämään sitä joka päivä. Seuraavaksi näytämme sinulle uskomattoman etuja, joita voit saada käyttämällä tätä hienoa sovellusta.

  • Siinä on erittäin nopea toimitusnopeus. Nopealla tiedostonsiirrolla voit siirtää 1 Gt 5 minuutissa, ilman vitsiä saavuttaisit tämän tuloksen Bluetoothin avulla.
  • Tiedostonsiirto on selvä. Sinulla ei ole niitä piilotettuja vaatimuksia, joita monilla siirtosovelluksilla on, mikä takaa turvallisen ja täysin yksinkertaisen siirron.
  • Vastaanottimen ei tarvitse ladata sovellusta. Tämä on loistava näkökohta, koska monet siirtosovellukset edellyttävät sitä Molemmilla joukkueilla on sovellus siirtää, muuten siirto ei ole mahdollista.
  • Vastaanotin voi olla mikä tahansa matkapuhelin. Tämä tarkoittaa, että jos vastaanottimessa ei ole Androidia, se ei ole hankalaa, koska vain virralla muodostaa yhteys WiFi -verkkoon Voit vastaanottaa lähetettävät tiedostot nopeasta tiedostonsiirrosta.
  • Järjestelmä ”jakaa”, eikä se vaikuta mobiilidataasi. Siirtohetkellä vastaanotin on yhteydessä, mutta se ei kuluta mobiilidataasi, joten taskusi on vakuutettu. Uskomatonta eikö?

Kuten olet nähnyt, nopea tiedostonsiirto on sovellus, joka on luotu kekseliäisyydellä se hyödyttää sinua eniten. Sen lisäksi, että se tarjoaa sinulle kaikki näkemäsi edut, se on myös kevyt ja ”tyylikkäällä” muotoilulla, josta pidät varmasti. Ja nyt kun tiedät sen tekniset tiedot, uskotko käyttää tätä sovellusta?