Skip to content

Tietokoneen näppäimistön tasoittaminen – lopullisia tietoja

3 de syyskuu de 2021
teclado luces 14697

Tämän päivän artikkelissa näemme kuinka pehmentää tai pehmentää näppäimistön näppäimiä. Vuosien ja tekniikan kehityksen myötä tietokoneet ovat hyvin läsnä työ- ja opiskelijaympäristöissä, pitkäaikainen käyttö suuren osan vuodesta.

Riippumatta siitä, kirjoitatko raportteja, esseitä tai mitä tahansa, tarvitsemme kaikki sujuvan näppäimistön toimimaan optimaalisesti. Vaikka jotkin työympäristöt kuluvat nopeammin, on joitain toimia voimme ottaa huomioon sen käyttöiän pidentämisen. Siksi näemme alla, kuinka saada näppäimistö hyvässä kunnossa.

Miksi näppäimistön näppäimet ovat jumissa?

Kädemme saavat ensimmäisinä kaiken, mihin kosketamme, ruoasta, pinnoilta, joissa on likaa, pölyä jne. Se helpottaa meitä levittää näitä aineita näppäimistöllemme, mikä aiheuttaa ongelmia.

Tärkein näistä ongelmista on yleensä näppäinten sitominen, joko siksi, että pudotamme jotain päälle, emme pese käsiämme ja jätämme jälkiä niiden sisään jne. Nämä ovat tärkeimmät syyt siihen, miksi avaimet alkavat jumittua. Ja on hyvin yleistä, että tämä tapahtuu jotain niin manipuloitua kuin näppäimistö.

Kuinka voin tasoittaa uuden näppäimistön näppäimet?

Kuten aiemmin mainitsimme, näppäimistömme terveyteen vaikuttaa useista syistä, ja sen ratkaisemiseen liittyy tiettyjen asioiden kokeileminen, joista yksi on tietokoneen näppäimistön puhdistaminen. Tätä varten sinun on otettava purkki paineilmaa, yritettävä laittaa se varovasti ja levitä sitä kaikilla näppäimistön alueilla poistaaksesi kaiken lian.

Jos ongelma jatkuu voit yrittää käyttää pölynimuria, koska se on tehokkaampi tapa poistaa lika, joka estää näppäimistön toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla. Jos ongelma ei edelleenkään häviä, voit avata näppäimistön.

Kuinka vähentää näppäimistön kovien näppäinten kohinaa?

Jotkut näppäimistöt voivat olla erittäin kovia, vaikuttaa toimistomme ympäristöön, kotona tai itsessämme. Tämä ongelma ilmenee yleensä pääasiassa mekaanisissa näppäimistöissä, koska niiden mekanismit ovat kovempia kuin muut näppäimistöt.

Näppäimistön näppäinten aiheuttaman melun vähentämiseksi näytämme sinulle joitain toimenpiteitä, joita voimme tehdä. Käyttämästämme avainmallista riippuen voimme käyttää yhtä tai toista vaihtoehtoa.

  • Ensimmäinen ratkaisu meillä on laittaa ääntä vaimentavat renkaat, jotka tunnetaan myös nimellä O -renkaat. Nämä on asennettu näppäimistökytkimeen, jolloin ne lasketaan törmää nämä renkaat ja vähennä ääntä. Useimmat näppäimistöt voivat käyttää tätä vaihtoehtoa, joka on myös yleensä melko edullinen.
  • Jos käytämme puupöytää, se on erityinen, se huomataan suuressa määrin. Tämä toinen tapa hiljentää näppäimet koostuu maton asettamisesta näppäimistön alle, estää näppäinpainalluksen vahvistumisen puussa tai missä se sijaitsee. Vaikka se on yksinkertainen vaihtoehto, se on merkittävämpi kuin voit kuvitella.

Onko suositeltavaa vaihtaa tietokoneen näppäimistön näppäimet?

Kaikki riippuu vaurioista ja siitä, kuinka monta avainta päätämme vaihtaa. Jos puhumme yhden avaimen vaihtamisesta, koska se lakkasi toimimasta, jos on suositeltavaa vaihtaa tämä yksittäinen avain. Jos nyt useat näppäimet lakkasivat toimimasta ja jopa vaikuttivat osaan sen sähköisestä toiminnasta, parasta on, että päätämme antaa sen mennä ja etsiä uuden.

Yleisin on se, että harvat näppäimet ovat vaurioituneet, mutta samalla tavalla, jos päätämme käydä läpi koko purkamisprosessin, etsimään korvaavaa ja lisäämällä sen näppäimistöön, meidän on tiedettävä, miten tämä uusi avain määritetään myöhemmin.

Aseta näppäimet vaihdon jälkeen

Jos meillä ei ole avainta muussa kuin yleisessä kokoonpanossa, sen sijaan, että muuttaisimme tiettyä avainta, voisimme valita käynnistä ja nollaa näppäimistöasetukset. Löydämme tämän helposti käyttöjärjestelmämme, Macin tai Windowsin, kokoonpanosta, jossa etsimme näppäimistöä palauttaaksesi oletusasetukset myöhemmin.

Vaiheet mekaanisen näppäimistön puhdistamiseksi helposti

Koska näimme, miten osa ongelmasta ratkaistaan, meidän on tiedettävä, miten se voidaan estää yksinkertaisimmalla tavalla, Puhdistus on yksi tapa, joka pidentää näppäimistön käyttöikää eniten. Tätä varten näemme ensin, mitä työkaluja ja / tai materiaaleja käytämme, ja sitten mitä puhdistuksessa noudatetaan.

kannettavan tietokoneen näppäimistö

Työkalut ja materiaalit

Näppäimistön puhdistaminen emme tarvitse mitään epätavallista tuotetta koteihimme. Yksi niistä, joita tarvitsemme, on mikrokuitukudos, hankaava alkoholi ja hammasharja. On erittäin todennäköistä, että meillä kaikilla on ne käsillämme tai voimme saada ne ilman suurempia ongelmia

Yleispuhdistus

Aluksi meidän on jatkettava ota avaimet varovasti ulos, tilaamalla ne ikään kuin näppäimistöllä, jotta he eivät menettäisi järjestystä, joka heillä oli. Hyödynnämme hammasharjan poistamista poistamalla kaikki näppäimistön pöly, kaikki tämä huolellisesti.

Kun olemme poistaneet pölyn ja kiinteät jäänteet näppäimistöltämme, jatkamme ripottele pieniä määriä alkoholia mikrokuituliinaan. Kun tämä on tehty, hiero varovasti mutta hieman painettaessa näppäimistön koko pintaa varoen vahingoittamasta elektronista osaa.

Tämän jälkeen odotimme noin kolmekymmentä minuuttia, jotta lopulta saisimme avaimet takaisin paikoilleen järjestyksessä. Tämä menettely on enemmän kuin tarpeeksi näppäimistön puhdistamiseen.

Kuinka puhdistaa näppäimistöt millä tahansa näppäimistöllä?

Korvatyynyjen tapauksessa Menettely on sama kuin näppäimistöllä yleensä. Poistamme roskat hammasharjalla ja harjaamme sitten mikrokuitukudoksen varovasti isopropyylialkoholilla.

Tapoja irrottaa kalvonäppäimistön näppäimiä

Toisin kuin useimmat näppäimistöt, membraaninäppäimistöillä on ominaisuus, joka tekee avainten avaamisesta erilaista. Näille kyllä tarvitsemme pienikokoisen ruuvimeisselin, jolla painamme sen pieniä ”jalkoja”. Kaikki tämä prosessi on käytettävä hienovaraisesti välttäen avainten vahingoittamista tai naarmuuntumista.

Vinkkejä ennen minkä tahansa näppäimistön puhdistamista ja näppäinten pehmentämistä

Ensinnäkin meidän on tiedettävä kaiken sen puhdistamisesta selkeä näppäimistömalli ja -tyyppi. Tämän vuoksi meidän on huolellisesti valittava käytettävät materiaalit välttäen vaurioita ja merkkejä, jotka heikentävät sen esteettistä arvoa. Tämän kanssa on riittää noudattamaan kaikkia tässä jo mainittuja vaiheita.

tarkistuslista

Miksi puhdistaa näppäimistö ennen hävittämistä?

Tietokoneavainten pehmentäminen helposti voi olla taistelua, jos ratkaisua ei löydy nopeasti. On yleistä, että on jonkinlainen ongelma tietokonelaitteilla ja niiden lisävarusteilla, pääasiassa näppäimistöillä, koska näissä on paljon liikennettä sormillamme.

Älykäs tapa säästää resursseja on puhdista näppäimistö, jos siinä on ongelmia avaimillaan, koska useimmissa tapauksissa nämä ovat pieniä lian aiheuttamia ongelmia.

Näin voit anna tietokoneen näppäimistölle toinen mahdollisuus, välttäen sen hävittämistä pahimmalla tavalla, koska se ei ole tarpeen, jos ongelmaan on ratkaisu.

Jos sinulla oli onni korjata ongelma, voit estää sen toistumisen ostamalla jonkinlaisen geelinäppäimistön suojan, koska tietokoneen näppäimistön vaihtaminen ei ole niin helppoa kuin puhelimen tai tabletin näppäimistön vaihtaminen.

On kuitenkin aikoja, jolloin käyttäjät haluavat vain vaihtaa näppäimistönsä väkisin he katsovat, että esteettisesti se on hyvin kulunut. Kaikki päätökset ovat päteviä, mutta jos kyse on rahan säästämisestä, voi olla suositeltavaa tehdä niin.

Millaisia ​​näppäimistöjä tietokoneessa tulisi käyttää?

Tietokoneen näppäinten pehmentäminen helposti on aina niiden käyttäjien mielessä, joilla on ongelmia omiensa kanssa. Toisaalta ostaa uusia asioita, näyttää erittäin miellyttävältä, varsinkin kun kyse on tietokonelaitteista tai lisälaitteista, kuten näppäimistöistä.

puhdista ja pehmennä avaimet

Laitteiston ostaminen on hyvin erilaista kuin tietokoneen käyttöjärjestelmän ostaminen, varsinkin jos se on näppäimistö. Niitä on kaiken kokoisia ja materiaaleja, joita voit kuvitella, ergonomisia tai ei, suuria tai pieniä. ne täyttävät saman tehtävän.

On suositeltavaa ostaa sellainen, joka mukautuu asiakkaan tarpeisiin, koska mitä mukavampi se on, sitä parempi käyttäjäkokemus. Tästä huolimatta, kaikki riippuu jokaisen käyttäjän mausta.

Lisäksi on tiettyjä näppäimistöjä, joilla on toisiaan täydentäviä toimintoja, joissakin on hiiri mukana, toisissa pelejä varten tarkoitetut näppäimet tai muita näppäimiä eri toiminnoillakuten langattomat Bluetooth -toiminnot.

Langaton toiminto se voi olla erittäin mukava, mutta se vaatii ulkoista apua, koska on oltava jotain, joka antaa energiaa, kuten paristojen tapauksessa, koska ne tarvitsevat paria.