Skip to content

Tietokoneeni liittäminen stereoon Bluetoothilla tai ilman sitä on erittäin helppoa

2 de syyskuu de 2021
laptop amplificador cableado 14719

Nykyään vietämme tekniikan ansiosta suurimman osan ajastamme tietokoneella, joko työskentelemällä, opiskelemalla tai eri aikaa katsellen suosikkisarjojamme ja elokuvia. Tätä varten sinun on määritettävä tietokoneen kaiuttimien ääni ja näytön laatu niin, että sinulla on parempi katselu ja miellyttävämpi kokemus.

Monta kertaa meille on käynyt niin, että katsomme elokuviamme tai sarjamme, ja siinä ei ole hyvää ääntä, eikä näin ole antaa meille mahdollisuuden ymmärtää hyvin mitä näemme. Siksi kehotamme sinua jatkamaan tämän artikkelin lukemista, jossa jaamme tietoa äänilaitteesta tai äänivahvistimesta, vaiheista, joilla voit liittää sen tietokoneeseesi, ja eduista, jotka liittyvät äänilaitteen liittämiseen tietokoneeseen.

Tietokoneen äänilähdön muuttaminen

Kun puhumme a äänilaite tai äänivahvistin Viittaamme laitteeseen, joka sisältää elektronisia piirejä, joiden avulla voit lisätä tai vahvistaa kaikkia äänisignaaleja ja tuottaa kaiuttimien tai kaiuttimien tarvitseman tehon.

Äänenvahvistimen avulla käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta äänestä, ja niitä voidaan myös käyttää jos liität ne tietokoneesta, televisiosta, matkapuhelimesta tai tabletista Voit laajentaa ja laajentaa ääntä kaikkialla, on myös monia ohjelmia äänen muokkaamiseen ammattimaisesti, jotta voit kuunnella ääntäsi täydellisesti.

Sinun pitäisi myös tietää, että äänenvahvistin on äänitulot ja -lähdöt, tulojen avulla voit liittää muun muassa äänilähteitä, kuten puhelimet, televisiot, radiot, ja lähtöjen kautta voit liittää kaiuttimet, kaiuttimet tai kaiuttimet.

Vahvistin vastaanottaa ääniaaltosignaaleja ja toistaa niiden spektrin suuremmalla teholla kaiuttimien kautta; tuo on ei käytä samaa signaalia kuin äänilähde pikemminkin se käyttää kopiota ja toistaa sen paljon tehokkaammin.

Seuraavaksi näytämme, kuinka voit muuttaa tietokoneen äänilähtöä Windows -järjestelmän mukaan:

Windows 7: ssä

Jos haluat muuttaa äänilähtöä Windows 7 -tietokoneessasi, sinun on ensin siirryttävä aloitusvalikkoon ja etsittävä sanaa Ääni löytääksesi siihen liittyvät ohjelmat. Pääsy ääni -ikkunasta tarkastellaksesi liitettyjen äänilaitteiden luetteloa tietokoneeseen. Valitse haluamasi ja paina Aseta oletukseksi.

Windows 8 ja 8.1

Avaa Ohjauspaneeli -ikkuna etsimällä sitä Käynnistä -valikosta ja kirjoita laitteisto- ja ääniasetukset, joista sinun on puolestaan ​​syötettävä vaihtoehto hallita äänikohteita ääni -välilehdellä. Näkyviin tulee uusi ikkuna, jossa on luettelo käytettävissä olevista äänilaitteista, valitse haluamasi ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi sen oletusasetukseksi ja napsauta sitten Käytä.

Windows 10: ssä

Avaa Windowsin asetusvalikko ja siirry järjestelmäosaan, napsauta sen sisällä äänivaihtoehtoa aloittaaksesi muokkaamisen napsauta vaihtoehtoa ’laiteasetukset ja sovellusten määrä ”. Voit tuoda esiin uuden valikon, jossa on järjestelmän ääniparametrit, valitsemalla muokattava sovellus ja valitsemasi tulo- ja lähtölaite.

Vaihtoehdot äänen määrittämiseksi Windowsissa

Windows 10 -järjestelmästä alkaen järjestelmään lisättiin erilaisia ​​asetuksia, joiden avulla käyttäjä voi vapaasti muokata erilaisia ​​järjestelmän parametreja, mukaan lukien ääni. Jotta voit käyttää näitä vaihtoehtoja sinun tarvitsee vain avata asetusvalikko ja etsi äänivaihtoehto Järjestelmät -välilehdestä.

Windowsin ääniasetuksissa voit muokata käynnissä olevien sovellusten ääntä ja voit myös muuttaa kunkin sovelluksen tulo- ja lähtölaitetta erikseen.

äänilaitteet

Kaiuttimen tai kaiuttimen yhdistäminen tietokoneeseen

Mistä tiedät tietokoneet tulevat tehtaalta sisäänrakennetuilla kaiuttimilla, mutta usein ne eivät ole kovin hyvälaatuisia, siksi meidän on monta kertaa liitettävä laite tai äänivahvistin, tässä selitämme vaiheet, jotka sinun on noudatettava, se on erittäin yksinkertainen toimenpide, teetkö sen kaapeleilla tai Bluetoothin kautta .

Jos haluat, valitse Bluetooh -vaihtoehto Sinun on kytkettävä äänilaite päälle ja varmistettava, että se on valmis muodostamaan yhteyden, aktivoi sitten tietokoneesi Bluetooth ja anna yhteyden muodostusvaihtoehto, odota laitteesi ilmestymistä ja valitse se, varmista, että se on kytketty oikein ja se.

Jos haluat liittää laitteen kaapeleilla, tämä menetelmä on yleinen, koska joskus kaikilla langattomilla laitteilla on tämäntyyppinen yhteys. Sinun pitäisi katsoa tietokoneen tai laitteen takaosaa, johon aiot liittää vahvistimet ja etsi äänilähdöt, löydät kolme, yleensä sininen, vihreä ja vaaleanpunainen.

Meille tärkeä on vihreä tunnistetaan LINE OUT tai nuolilla, joka osoittaa, että kyseessä on lähtevä yhteys, työnnä Jack -kaapelin pää siihen, tai jos tietokoneessa ei ole näitä portteja, sinun on vain liitettävä se samaan tuloon, johon kuulokkeet liitetään. Kuten huomaatte hyvin yksinkertaisessa prosessissa ja hyvin samankaltaisessa prosessissa, joka on tehtävä aktivoidaksesi ääniohjaimet vikasietotilassa.

Kuinka muodostaa yhteys äänilaitteeseen matkapuhelimesta tai tabletista

Nykyään on olemassa suuri määrä erilaisia ​​äänilaitteita, jotka voivat muodostaa yhteyden matkapuhelimeemme tai tablet -laitteeseemme joko lisäkaapelin tai jopa Bluetooth -yhteyden kautta, jotta voit toistaa puhelimen äänet haluamassasi kornetissa tai kaiuttimessa. yhdistää ja siten pystyä toista haluamaasi musiikkia suuremmalla äänenvoimakkuudella.

Bluetooth -yhteyden kautta

Sinun on ensin yhdistettävä mobiililaite tai tabletti torveen Bluetooth -yhteyden kautta aktivoi Bluetooth -toiminto molemmissa laitteissa, ja sen jälkeen puhelimessa sinun on linkitettävä äänilaitteeseen painamalla vaihtoehtoa, jossa on kornetin tai kaiuttimen malli, kun kornetti on aktivoitu antaa tietyn äänen varoittaakseen, että se on linkitetty oikein.

Vaihtoehdot yhdistämiseen ilman Bluetoothia (kaapeleilla)

Se voidaan myös yhdistää vanhaan, eli eri apukaapelien kautta, kunhan molemmilla laitteilla on tarvittavat liitännät, jotka voivat olla:

Jack / RCA -liitäntä

Normaalisti nämä kaapelit ovat tarpeen mobiililaitteen liittämiseksi korkean äänenvoimakkuuden omaavaan ja ammattimaisempaan torveen tai kaiuttimeen, Jack / RCA -liitäntä koostuu kaapelista, jossa on Jack -tulo puhelimeen tai tablettiin yhdistämistä varten ja RCA -lähtö (jotka ovat värillisiä kaapeleita) ), jos haluat muodostaa yhteyden äänitorveen tai kaiuttimeen.

TOSLINK -yhteys

Tällä hetkellä on hyvin harvinaista, että ihmiset käyttävät torveja Toslink -tuloilla, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö kukaan käyttäisi niitä. Näissä tapauksissa on erittäin vaikeaa löytää kaapeli, jossa on Jack -tulo ja Toslink -lähtö, joten adapterin hankkiminen on välttämätöntä käsiliitäntään, joka toimii Toslink -kaapelin kanssa pystyä liittämään mobiililaitteen äänitorveen tai kaiuttimeen ilman ongelmia.