Skip to content

Tumblr Video Downloader – Lataa Tumblr-videoita

17 de marraskuu de 2021
Tumblr Video Downloader Lataa Tumblr videoita

Mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi, kun katsot jännittävän ja hyödyllisen videon Tumblrissa? Voit tietysti kirjoittaa nämä videot uudelleen blogiin. Mutta entä jos haluat jakaa sen sosiaalisen median ystävillesi? Entä jos haluat ladata Tumblr-videoita puhelimen galleriaan?

Tumblr Video Downloader

Alun perin mikroblogisivustona alkanut Tumblr on nyt muutettu videonjakoalustaksi. Yhä useammat käyttäjät jakavat videoita ilmaistakseen tunteitaan ja ajatuksiaan, joten Tumblr on saavuttanut suosiota yhtenä suosituista videonjakoalustoista.

Voit löytää kaikenlaisia ​​söpöjä, outoja ja mielenkiintoisia videoita Tumblrista. Joten jos päätät tallentaa Tumblr-videot tietokoneellesi ja älypuhelimeesi, tämä opas on sinua varten. Tässä viestissä aiomme jakaa muutamia tapoja, joilla voit ladata Tumblr-videoita suoraan tietokoneellesi ja matkapuhelimeesi.

Aloitetaan ilman pitkiä puheita:

Tässä olemme keksineet kaksi tapaa, joilla voit ladata videoita Tumblrista älypuhelimeesi tai tietokoneellesi. Keskustellaan jokaisesta yksityiskohtaisesti.

Kuinka ladata Tumblr-video?

Paras tapa ladata videoita Tumblrista laitteellesi on Google Chromen käyttö. Näin sinun ei tarvitse huolehtia kolmannen osapuolen sovelluksen tai ohjelmiston käytöstä. Menetelmä on kuitenkin hieman monimutkainen verrattuna videoiden lataamiseen Tumblr-videolatausohjelmalla.

Sinun tarvitsee vain etsiä ladattava video Tumblrista. Kun olet valmis, valitse jakamisvaihtoehto. Jos haluat avata videosivusi toiselle välilehdelle, valitse Pysyvä linkki -vaihtoehto.

Kaksoisnapsauta sivua ja napsauta Näytä kehyksen lähdettä. Tältä sivulta sinun on etsittävä linkkiä, jossa on tunniste ”video_file”. Voit myös käyttää hakuvaihtoehtoa, joka on komento + F.

Tämä auttaa sinua löytämään etsimäsi linkin. Kaksoisnapsauta linkkiä ja valitse Tallenna linkki nimellä. Tämän avulla voit tallentaa tietyn Tumblr-videon tietokoneellesi, älypuhelimeesi ja muihin laitteisiin.

Kuinka käyttää Tumblr Video Downloaderia

Yllä mainittu vaihtoehto saattaa auttaa sinua lataamaan minkä tahansa haluamasi videon Tumblrista. Mutta kuten mainittiin, tämä menetelmä voi olla hieman monimutkainen, etenkin aloittelijoille.

Tumblr-videolatausohjelma on erityisesti suunniteltu auttamaan ihmisiä lataamaan kaikenlaisia ​​videoita tältä sosiaalisen verkostoitumisen sivustolta yksinkertaisin vaihein. Sinun tarvitsee vain kopioida linkki Tumblr-tililtä ja liittää se tumbler-videon lataustyökalun syöttöruutuun. Se siitä.

Aivan kuten yllä mainitussa Google Chrome -vaihtoehdossa, sinun on napsautettava jakamispainiketta saadaksesi pysyvä linkki videolle, jonka haluat ladata. Kun olet saanut videon URL-osoitteen, kopioi se. Siirry verkkosivustollemme ja liitä kopioitu URL-osoite syöttökenttään.

Napsauta latauspainiketta ja odota, kunnes video on ladattu (Tumblr-videon lataaminen kestää vain muutaman sekunnin). Kun olet ladannut, voit tallentaa videon laitteellesi. Muuta tiedoston nimi ja tallenna se tietokoneellesi. Voit sitten jakaa videon ystäviesi kanssa muilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla.

Huomautus: Ennen kuin jaat Tumblr-videota tai käytät sitä kaupallisiin tai henkilökohtaisiin tarkoituksiin, varmista, että video ei liity minkäänlaiseen tekijänoikeusongelmiin. Jos näin on, sinun on hankittava lupa videon alkuperäiseltä sisällöntuottajalta tai omistajalta, ennen kuin voit ladata sen ja jakaa sen muille verkkosivustoille.

Miksi ladata Tumblr-videoita?

Tumblr on mikrobloggausalusta, joka on suunniteltu erityisesti kaikille pyrkiville bloggaajille ja vaikuttajille. Yleensä sosiaalisen median markkinoinnissa Tumblria ei mainita niin paljon kuin Twitteriä, Instagramia ja Facebookia. Tumblrilla on kuitenkin yli 345 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Koska tätä sosiaalisen verkostoitumisen sovellusta käyttää niin suuri yleisö, yritysten on järkevää käyttää tätä työkalua brändinsä markkinoinnissa.

Tumblr isännöi noin 430 miljoonaa blogia. Vuonna 2007 perustettu alusta on nyt Yahoo ostanut. Ei ole rajoituksia sille, mitä voit jakaa Tumblr-tililläsi. Sen avulla voit hetkessä jakaa pitkiä blogiviestejä, videoita, kuvia ja muuta kiinnostavaa sisältöä. Kun olet luonut tilin Tumblriin, sinun on luotava oma blogi. Voit luoda useita blogeja mainostaaksesi yritystäsi laajemmalle yleisölle.

Aivan kuten tekstit, kuvat, keskustelut, lainaukset ja ääni, tämä sosiaalisen verkostoitumisen alusta antaa käyttäjilleen mahdollisuuden jakaa videoita yleisönsä houkuttelemiseksi. On myös sponsoroituja videoita, jotka toistuvat automaattisesti ja toistuvat jatkuvasti.