Skip to content

Tuntematon DirectX -virhe ja League of Legends ei voi käynnistyä – LoL -ratkaisu

25 de elokuu de 2021
league of legends torneo

Tietokoneesi vanhentuneet ohjelmistot voivat olla suuri este videopelejä käytettäessä, koska ne vaativat tiettyjä järjestelmäresursseja. Tästä syystä, jos kysyt itseltäsi, miksi League of Legends ei avaudu minulle? Suosittelemme lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla opit viestistä On tapahtunut tuntematon DirectX -virhe, eikä League of Legendsia voida käynnistää – LoL Solution

Mikä on DirectX?

DirectX on komponentti, joka sisältää sarjan protokollia ja määritelmiä (API), jotka mahdollistavat tiedostojen ja multimediasisällön tehokkaan kehittämisen. Microsoft on luonut DirectX: n, ja se esitetään joukkona multimediakirjastoja Windows -käyttöjärjestelmälle.

Nykyään DirectX helpottaa Windows -resurssien optimaalista käyttöä, optimoi näytönohjaimen ja yli neljän ytimen GPU: n suorituskyvyn. Täten, DirectX on välttämätön videopelien pelaamiseen ja muuta multimediasisältöä.

Mihin DirectX on tarkoitettu?

DirectX on tarkoitettu optimoida sovelluksia, jotka vaativat multimedian käyttöä kuten videopelit Windowsissa. Tällä tavalla on mahdollista muodostaa riittävä kommunikaatio videopelin tarvitseman laitteiston ja käyttöjärjestelmän välillä. Näin ollen on mahdollista päästä parempaan grafiikkaan ja lyhyemmässä ajassa.

Tuntematon DirectX -virhe ja League of Legends ei voi käynnistää – LoL -ratkaisu

Viesti ”Tuntematon DirectX -virhe ja League of Legends ei voi käynnistää” voi ilmetä, kun tietokoneesi DirectX -versio on vanhentunut tai kun näytönohjaimessa on virhe. Tässä on ohjeet ongelman ratkaisemiseksi.

Tarkista tietokoneesi DirectX -versio

Ensinnäkin se on välttämätöntä tarkista DirectX -versio asennettu tietokoneeseen. Tätä varten kirjoita Windows 10 -hakukoneeseen xdiag -komento ja paina ”Enter” -näppäintä. Näin ollen DirectX -diagnostiikkatyökalu avautuu uuteen ikkunaan.

Kun sinulta kysytään ”Haluatko tarkistaa, ovatko ohjaimet digitaalisesti allekirjoitettuja?” paina ”Kyllä” -painiketta. Seuraavaksi näet uuden ikkunan, jossa on neljä välilehteä. Valitse ”Järjestelmä” ja etsi paneelin alareunasta numero sanan DxDiag vierestä. Tämä numero vastaa käyttöjärjestelmäsi nykyistä DirectX -versiota.

Päivitä DirectX Windowsissa

Jotta voit päivittää ja asentaa uusimman DirectX -version käyttöjärjestelmääsi, sinun on siirryttävä Microsoftin verkkosivustoon. Sieltä löydät DirectX -ajonaikaisen web -asennusohjelman. Valitse kieli ”espanja” ja paina oranssia painiketta ”Ladata”.

Kun olet ladannut asennusohjelman, suorita suoritettava tiedosto järjestelmänvalvojana, hyväksy käyttöoikeussopimukset ja paina painiketta ”Seuraava”. Poista Bing -aktivointiruudun valinta ja paina ”Seuraava” uudelleen. Odota muutama sekunti, kun asennusprosessi on päättynyt tietokoneellasi.

League Of Legends -logo

Päivitä näytönohjain

Jos haluat käyttää League of Legendsia ilman ongelmia, sinun on päivitettävä tietokoneesi näytönohjaimen ohjaimet. Voit tehdä tämän painamalla ”Win + X” -näppäimiä ja valitsemalla ”Laitehallinta”. Näytä sitten vaihtoehto ”Näytön sovittimet” ja paina hiiren oikeaa painiketta videokomponentissa.

Napsauta ”Ominaisuudet” ja ”Ohjain” -välilehdessä ”Päivitä ohjain” -painiketta. Valitse automaattinen latausvaihtoehto ja odota muutama minuutti, kunnes järjestelmä etsii ja lataa uusin versio näytönohjaimen näytönohjaimesta.

Korjaa Windows -tiedostot

Siellä voi olla virheitä Windows -tiedostoissa jotka estävät League of Legendsin alkamisen. Voit ratkaista tämän ongelman painamalla ”Win + X” -näppäimiä ja napsauttamalla ”Komentokehote (järjestelmänvalvoja)”.

Kirjoita Windowsin komentoriville sfc / scannow ja paina näppäintä Tulla sisään. Tällä tavalla järjestelmä aktivoi tiedoston skannaustyökalun. Jos virheitä ilmenee, ne korjataan prosessin päätyttyä ja tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.