Skip to content

Uuden YouTuben ”Pidä tauko” -ominaisuuden käyttäminen

16 de kesäkuu de 2021
YouTube TV Cord Cutting Featured

Google piti viime viikolla vuosittaisen Google I / O kehittäjien konferenssi ja yksi sen teemoista kopioitiin Digitaalinen hyvinvointi. Se sisältää joitain mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia sovelluksissaan ja palveluissaan, jotka yrittävät auttaa rikkomaan puhelimen riippuvuuden ja tasapainottamaan paremmin teknistä ja henkilökohtaista elämäämme. Esimerkiksi on uusi YouTube-ominaisuus, joka muistuttaa sinua pitämään tauon silloin tällöin. Tässä on katsaus uuden käyttöön otetun ominaisuuden määrittämiseen ja käyttämiseen.

Me kaikki tiedämme, kuinka helppoa on mennä ”YouTube-kanin reikään” katsellessamme videoita suoratoistopalvelussa. Voit esimerkiksi aloittaa etsimällä yksinkertaista päivällisreseptiä ja tuhlata kolme tuntia todellisuuden ruoanlaitto-ohjelmien katseluun. Olipa asia sitten mikä tahansa, nyt YouTubella on mahdollisuus luoda aikarajoja. Asennuksen jälkeen, tietyn ajan kuluttua, näyttöön tulee viesti, jossa sinua kehotetaan pitämään tauko.

Käytä YouTuben ”Pidä tauko” -ominaisuutta

Huomaa, että tämä on täyden palvelun käyttöönotto, joten se on saatavana sekä Androidille että iOS: lle. Varmista vain, että sinulla on sovelluksen uusin versio, jonka pitäisi olla versio 13.18.xx tai uudempi. Kun YouTube on auki laitteellasi, napauta käyttäjän valokuvia ruudun oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset> Yleiset.

Yläosassa pitäisi näkyä uusi Muistuta minua pitämään tauko -vaihtoehto. Siellä voit valita muistutuksen 15 minuutin välein tai jopa 180 minuutin välein. Katselemasi video keskeytyy ja ponnahdusikkuna ilmestyy, jossa kerrotaan, että on aika pitää tauko. Voit hylätä muistutuksen ja jatkaa katselua tai muuttaa asetuksia.

Toinen hieno asia tässä ominaisuudessa on se, että se muistuttaa sinua lopettamaan, jotta suosituksesi eivät menisi hulluksi. Jos olet koskaan jättänyt vahingossa YouTuben käynnissä, palaat takaisin, ja algoritmi on hullu. Alat nähdä suosituksia kaikenlaisista asioista, joita et aio tarkastella. Tietenkin tämä on jotain, jonka sinun on itse määrättävä itsellesi – joten pidä tämä mielessä. Tech ei voi tehdä kaikkea. Mutta ainakin tämä voi muistuttaa sinua menemästä ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta. Tai vielä hullumpi, puhu itse asiassa ystävien tai perheen kanssa.