Skip to content

Valokuvien lähettäminen kamerarullalta Snapchatissa

17 de marraskuu de 2021
Valokuvien lahettaminen kamerarullalta napsautettuna Snapchatin kautta

Snapchat on suosittu kuvaviestintäalusta, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille (sekä Android että iOS). Voit jakaa kokemuksiasi (kuvia) ystäviesi kanssa tai tallentaa videon tekemisistäsi. Sen avulla voit lisätä hauskoja tehosteita videoihisi ja jopa suorittaa kasvojen vaihdon. Lyhyesti sanottuna se on valtavan suosittu sosiaalisen median alusta.

Mutta entä jos et halua ottaa kuvaa, vaan sen sijaan haluat ladata sen kamerarullaltasi? Onko se mahdollista? Epäilemättä se on kyllä! Voit ladata videoita Snapchatiin, mutta voit myös ladata kuvia kamerarullaltasi.

Yksi Snapchatin suosioon vaikuttavista tekijöistä on sen ainutlaatuisuus. Voit melkein aina olla varma, että ihmisten lähettämät kuvat ja videot on otettu suoraan heidän kamerapuhelimistaan. Vaikka Snapchatissa on lukuisia kasvotehosteita ja muokkaustyökaluja (suodattimia ja linssejä), näkemäsi valokuvat ja videot ovat ainutlaatuisia, eikä niitä ole koskaan ennen nähty. No melkein.

Viime aikoina on ilmaantunut useita hakkereita, joiden avulla voit ladata kuvia ja videoita galleriastasi/kamerarullastasi Snapchatiin. Huolimatta siitä, että tällä on seurauksia, monet ihmiset tekevät sen.

Ennen kuin pääsemme näihin menetelmiin, meidän on todettava, että kolmansien osapuolien sovellusten, laajennusten ja säätöjen käyttäminen Snapchatin käyttämiseen ei ole sallittua. Tämä kerrotaan selvästi heidän verkkosivuillaan. Tämän seurauksena Snapchat voi lukita tilisi 24 tunniksi, kunnes käyttämäsi kolmannen osapuolen sovellus on poistettu puhelimestasi.

Onneksi tähän on olemassa laillinen tapa, joka ei sisällä mustia reunuksia, suodattimia tai vesileimoja. Alla mainitut vaiheet opettavat sinulle, kuinka voit lähettää otoksia kameran rullasta tavallisina snapseina.

Valokuvien lähettäminen kamerarullalta Snapchatissa

Tarkista ensin, onko Snapchatilla pääsy tallennustilasi eli kameran rullalle. Kun kirjaudut Snapchatiin, saat muutaman vaihtoehdon, jotka antavat luvan käyttää kamerarullasi ja muita palveluita. Varmista, että annat sovellukselle pääsyn galleriaasi, jotta kuvien lataaminen kamerarullalta Snapchatiin on helpompaa. Joskus pääsy yksinkertaisesti evätään.

 • Siirry ”asetuksiin” ja etsi ”sovellushallinta”.
 • Napsauta Snapchat-sovellusta.
 • Valitse sitten Hallinnoi ilmoituksia.
 • Ota ”tallennusvaihtoehto” käyttöön.

Kun olet antanut Snapchatille pääsyn kamerarullaasi, voit siirtyä galleriaasi ja valita kuvan, jonka haluat ladata Snapchatiin. Aivan kameravaihtoehdon alapuolella näet valokuvakuvakkeen. Voit myös löytää galleriastasi tallennetun kuvan. Kun olet löytänyt kuvan, paina ”lataa” -painiketta. Ole hyvä! Kuvasi ladataan automaattisesti Snapchatiin. Jos haluat muokata kuvia, voit napsauttaa muokkauspainiketta tehdäksesi muutoksia Snapchat-kuvaasi.

Tämän lisäksi voit yksinkertaisesti ladata valokuvasi kameran rullasta chatboxiin. Tämän ominaisuuden avulla voit jakaa valokuvasi ystäviesi kanssa yhdellä napsautuksella. Jos haluat kuvan näyttävän Snapchatista otetulta kuvalta, muista muokata sitä Snapchatin suodatin- ja muokkausvaihtoehdoilla. Älä unohda tallentaa kuvaa kameran rullaan. Ole hyvä! Voit ladata muokatun valokuvan hetkenä Snapchatiin noudattamalla yllä olevia ohjeita. Katsotaanpa vaiheet vielä kerran, jotta sinulla ei ole vaikeuksia snapsien lataamisessa.

 • Asenna LMK-sovellus puhelimeesi.
 • LMK-sovellus käytti kuvien ja videoiden lähettämiseen galleriasta Snapchatiin.
 • Yhdistä sovellus Snapchat-tiliisi kirjautumalla.
 • Valitse ”+”-painike ja ”lähetä”.
 • Näytön vasemmassa alakulmassa näet ”kamera”-vaihtoehdon.
 • Se avaa kameran rullasi.
 • Valitse nyt valokuva tai video, jonka haluat ladata Snap-muodossa.
 • Valitse ”Lähetä Snapchatiin”.
 • Poista LMK:lta tullut tarra.

Se on tehty! Varmista, että voit ladata vain yhden valokuvan/videon kerrallaan käyttämällä tätä ominaisuutta. Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat ladata minkä tahansa valokuvan kamerarullastaan, mutta vain yhden kerrallaan.

Kuten aiemmin todettiin, oikea tapa lähettää kuvia galleriastasi Snapchat-ystävillesi on Chatin kautta. Snapchat mahdollistaa tämän. Ja se on tarjonnut meille keinot tehdä niin. Sen lisäksi kaikki muut menetelmät ovat rajan laittomia. Koska Snapchat suhtautuu erittäin vakavasti kolmansien osapuolien sovelluksiin tilillesi pääsyyn, Casper for Android ja Phantom käyttö jailbreak-roken iOS-laitteille voi johtaa tilisi lukitsemiseen.

Jos Snapchat lukitsee sinut ulos tililtäsi, olet todennäköisesti lukittuna vähintään 12 tunniksi. Sinun on myös poistettava käyttämäsi kolmannen osapuolen sovellukset. Joten vaikka onnistuisitkin käyttämään näitä sovelluksia Snapchatien lataamiseen galleriastasi, et voi väärinkäyttää järjestelmää millään tavalla.

Tästä huolimatta vaihtoehto kuvien ja videoiden lataamiselle galleriasta Snapchat Stories -palveluun – ja muista, että tämä ei ole yleinen käytäntö, joka ei ole laitonta – on ottaa kuva kuvastasi tai video videostasi Snapchatilla. kamera.

Toisin sanoen avaat kuvan tai videon toisella laitteella ja otat Snapchatin kuvan tai videon laitteen näytöstä. Snapin laatu kärsii tästä, mutta se on paras vaihtoehto, jos haluat pysyä tutkan alla.

Snapchatin avulla voit ladata kuvia galleriastasi Snapchat CHATiin. Se ei kuitenkaan salli sinun tehdä niin tarinoiden ja Snapsien kohdalla. Koska tarinat tapahtuvat reaaliajassa. Eikä myöskään valokuva tai video galleriastasi.