Skip to content

Valotehosteen luominen Adobe Photoshop CC: ssä – nopea ja helppo (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
1623668206 72 Valokuvien kayttaminen ja muokkaaminen Photoshopissa lataamatta verkkoa ilmaiseksi esimerkki

Aseta kohtaus hänen kanssaan valonsäteen vaikutus Adobe Photoshop CC: ssä se on yksi tämän ohjelman useimpien käyttäjien suosimista vaihtoehdoista. Adobe Photoshopin käytön aloittamiseksi on suositeltavaa tietää työkalupalkin oikea käyttö.

Tämä antaa kuvalle valotehosteen, joka muistuttaa elokuvakohtausta, ja on ihanteellinen niille valokuville, jotka ovat pimeitä paikkoja tai elementtejä.

Ja vaikka se tuntuu vaikealta, se on aika yksinkertaista noudattamalla alla olevaa vaiheittaista opasta.

Aloitatko valonsäteen käytön Adobe Photoshop CC: ssä?

Aloita suorittamalla Adobe Photoshop ja avaamalla muokattava kuva. Seuraavaksi luodaan uusi kerros, jota käsitellään.

Sitten on valittava ”Monikulmainen lasso”Vasemmassa työkalupaneelissa. Tämän avulla tehdään likimääräinen valinta elementistä, josta ”tulee” valo.

Tämä valinta täytetään sitten vaalealla värillä, keltaisella, joka saavuttaa melkein valkoisen. Tämän jälkeen käskyt ”Ctrl + T.”.

Tämä pikanäppäin lataa ”Ilmainen muuntotyökalu”. Seuraava askel on napsauttaa hiiren oikealla painikkeella yksikköä, jota parhaillaan käsitellään.

Valitse näkyviin tulevasta asetusvalikosta tila ”Vääristää”. Tämän ansiosta voit vetää yhden laatikon kohdista.

Erityisesti se, joka sijaitsee keskellä ja oikealla puolella, kohti kuvan keskustaa ja alaspäin. Eli diagonaalisesti.

Napsauta hiiren kakkospainiketta uudelleen heti, mutta valitse tällä kertaa vaihtoehto ”Näkökulma”Ja” kanssaAlt”Painiketta painettaessa oikea yläkohta liikkuu ylöspäin.

Muiden tehostearvojen säätäminen

Kun tämä on valmis, toiminto kohdistetaan välilehdelle ”Suodattaa”Ja sitten valitse haluamasi vaihtoehto, suositeltu on”Suorakulmion epätarkkuus”.

Voit kuitenkin kokeilla muita vaihtoehtoja, koska jokainen kuva on erilainen, eivätkä kaikki suodattimet ole yhtä hyviä jokaiselle elementille.

Ideaa jatkaen suodatinta tulee säätää, kunnes käyttäjä pitää tuloksesta. Luo sitten ”Kerrosmaski”Ja lisää”Valkoinen -musta kaltevuus”.

Yhtä hyvin kuin ”Edessä musta”, Koska yleensä ne ovat värejä, joita säilytetään tai löytyy tämän tyyppisistä esityksistä.

Ja se vedetään alussa tehdyn valinnan keskeltä ja edellisen lävistäjän läpi, kunnes se saavuttaa lopun.

Tällä tavalla on mahdollista luoda ensimmäinen valonsäde sisään Adobe Photoshop CC kuvassa. Nämä vaiheet on toistettava aina, kun ne ovat tarpeen.

Toisin sanoen muissa tekijöissä, jotka ansaitsevat niiden toteuttamisen hankkeessa, on noudatettava menettelyä oikein.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen valonsäteen tekemistä Adobe Photoshop CC: ssä?

Ennen kuin voit käyttää tätä tehostetta, on tärkeää valita käsiteltävä kuva oikein. Kaikki renderöinnit eivät kelpaa tähän vaikutukseen.

nainen käyttää suunnittelijalaitteita

Miksi? No, koska valonsäde ei voi tulla mistä tahansa tai mistä tahansa esineestä. Tämä on tärkeää analysoida Valokuvaus.

Tässä mielessä sopivia kuvia ovat ne, joissa on elementtejä, kuten ikkunat, avoimet ovet, kattoikkunat tai avoimia esineitä, joiden läpi valonsäde voi ”kulkea”.

Lisäksi kunkin elementin ominaisuuksien mukaan tietyt aiemmin seurattujen vaiheiden arvot riippuvat suuressa määrin.

Siksi käyttäjän on käytettävä tervettä järkeä sijoittaakseen ne oikein säteiden suuntasekä sen vahvuus tai voima.

Toinen suositus on siis harjoittelu. Mitä tahansa versiota, mitä enemmän työkaluja tunnetaan, sitä paremmin niitä käsitellään.

Toinen hauska vaikutus, joka herättää paljon huomiota Adobe Photoshopissa, on se, joka antaa sinulle hiukkasten leviämisen vaikutuksen; löydät myös neonvalotehosteen.

Käytännöllisempää työtä varten voit asentaa harjat esiasetuksilla.