Skip to content

Vastaanota tekstiviestejä verkossa ILMAISEKSI – väliaikainen puhelinnumero

17 de marraskuu de 2021
Vastaanota tekstiviesteja ilmaiseksi valiaikainen puhelinnumero

Nykyään useimmat verkkosivustot lähettävät sinulle vahvistuskoodin puhelinnumeroosi vahvistaakseen tilisi ja varmistaakseen, että käytät oikeita tietoja rekisteröityessäsi alustalle. Whatsapp, Instagram, TikTok, lähes kaikki sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ja jopa verkkokauppasovellukset edellyttävät, että sinun on lähetettävä puhelinnumerosi vahvistusta varten.

Tästä huolimatta on tärkeää, että ihmisillä on vähintään kaksi numeroa, joista toisella voidaan rekisteröityä eri verkkosivustoille ja käyttää heidän palveluitaan. Jos lähetät puhelinnumerosi, tekstiviestilaatikkosi on todennäköisesti täynnä roskapostia ja tarpeettomia viestejä.

Mutta tiedätkö, että voit saada nämä vahvistusviestit OTP:llä (One Time Password) verkossa ilman, että sinun tarvitsee jakaa puhelinnumeroasi?

Pohjimmiltaan iStaunchin Receive SMS Online auttaa vastaanottamaan viestejä kolmansien osapuolien verkkosivustoilta ja sovelluksista (Facebook, Instagram, Tinder, Twitter, Snapchat, TikTok ja jopa PayPal) antamatta henkilökohtaista numeroasi.

Myöskään uuden SIM-kortin hankkiminen vain tilin luomiseksi luultavasti vaarallisella verkkosivustolla ei ole järkevä vaihtoehto. Sinun on lähetettävä kaikki vahvistustunnuksesi ja käytettävä rahaa uuden SIM-kortin hankkimiseen. Jos tämä ei riitä, joudut odottamaan tunteja ja jopa päiviä SIM-kortin aktivoitumista.

Työkalu eliminoi SIM-korttiostosten tarpeen. Se tarjoaa sinulle todellisen mutta satunnaisen numeron, jota käytetään vain väliaikaiseen tarkoitukseen. Se on vain loistava vaihtoehto tarkistaa kuinka verkkosivusto toimii ja millaisia ​​viestejä se lähettää tilaajille.

Tämä tehdään erityisesti puhelinnumerosi yksityisyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Loppujen lopuksi kaikki verkkosivustot ja sosiaalisen median sovellukset, joihin rekisteröidyt, eivät ole turvallisia, kuten väitetään.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Vastaanota tekstiviestejä verkossa

iStaunchin Receive SMS Online on ilmainen ja helppokäyttöinen työkalu tekstiviestien vastaanottamiseen verkossa, joka on kätevä, kun sinun on kirjauduttava verkkosivustolle jakamatta henkilökohtaisia ​​yhteystietojasi.

Sinun tarvitsee vain valita maasi ja valita oikea numero vaihtoehtojen luettelosta. Nämä ovat väliaikaisia ​​numeroita.

Tämän työkalun paras osa on, että voit vastaanottaa 100 % ilmaisia ​​tekstiviestejä riippumatta siitä, mistä olet kotoisin ja mikä on IP-osoitteeni. Näiden satunnaislukujen avulla voit rekisteröidä tilin mille tahansa haluamallesi verkkosivustolle ilman, että yhteystietosi ovat vaakalaudalla.

Joten vaikka käyttäisit numeroa kirjautumiseen ulkomaiselle verkkosivustolle, voit olla varma, että saat tekstiviestivahvistuksen numeron vahvistamiseksi. Näin voit varmistaa matkapuhelinnumerosi tietosuojan rekisteröityessäsi haluamillesi verkkosivustoille ja sovelluksille.

Kuinka kauan väliaikainen puhelinnumero pysyy aktiivisena?

Parasta on, että puhelinnumeroita tarjotaan väliaikaisesti. Heti kun kirjaudut sisään verkkosivustolla ja yritys lähettää vahvistuskoodin tai tekstiviestin, se näkyy sivulla melkein välittömästi. Päivitä sivu, jos et löydä viestiä.

Kuten aiemmin mainittiin, nämä numerot ovat täysin kertakäyttöisiä. Ne heitetään pois lyhyen käytön jälkeen ja käyttäjä saa uuden numeron tilalle.

Vastaanota viestejä ilmaiseksi nopeasti

Sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä Vastaanota ilmaisia ​​tekstiviestejä online-työkalulla. iStaunch on tehnyt käyttäjien helpoksi käyttää väliaikaista puhelinnumeroa OTP-vahvistustarkoituksiin. Sinun tarvitsee vain käydä verkkosivustolla ja valita numero, jolla haluat kirjautua.

Mitä tulee nopeuteen, voit odottaa, että vahvistuskoodit vastaanotetaan heti niiden lähettämisen jälkeen.

Itse asiassa nämä virtuaaliluvut toimivat jokseenkin samalla tavalla kuin todelliset luvut. Ainoa ero on, että ne tarjoavat paljon enemmän yksityisyyttä pitämällä yksityiset tietosi luottamuksellisina. Viesti vastaanotetaan muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun lähettäjä on lähettänyt sen valittuun numeroon.

Kuten aiemmin mainittiin, saatat joutua päivittämään sivua löytääksesi uusia viestejä. Se siitä! Viesti tulee näkyviin näytölle. Jos se on vahvistuskoodi, voit kopioida sen ja liittää viestin todennuslaatikkoon. Yritys suorittaa vahvistusprosessin nopeasti ja hyväksyy tilisi.

Viimeiset sanat

Joten, etsitkö virtuaalista numeroa rekisteröityäksesi sosiaaliseen mediaan ja toiselle satunnaiselle verkkosivustolle Internetissä?

iStaunchin ilmainen tekstiviestien online-työkalu on paras vaihtoehto. Valitse virtuaalinumerosi ja rekisteröi tili niin monelle sivustolle kuin haluat. Vastaanota kaikki viestit suojatulla ja yksityisellä verkkosivustolla.