Skip to content

Verkkosivustoni linkittäminen Google Search Consoleen Yoast SEO: n avulla – Täydellinen opas (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
yoast seo plugin wordpress 9963

Internetissä on miljoonia verkkosivustoja. Etsi ne se olisi mahdoton tehtävä ilman hakukoneita kuten Google; Siksi Web -paikannusta varten on parannettava SEO: ta WordPressissä. Tämän ratkaisemiseksi näemme, kuinka linkität verkkosivustosi Google Search Consoleen Yoast SEO: n avulla.

Tänään puhumme Yoast SEO: sta, WordPressin laajennuksesta. WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka perustuu PHP -ohjelmointikieleen; a graafiseen ympäristöön, muokata ja hallita verkkosivustolla ilman ohjelmointitaitoja.

Mikä on Google Search Console?

Se on Google -sovellus, verkkosivustojen seurantaan ja parantaa asemaasi internetin käyttäjien tekemissä hauissa. Verkkosivun vahvistaminen ja lisääminen Search Consoleen on välttämätöntä sen liikenteen, linkkien ja monien muiden asioiden havaitsemiseksi ja analysoimiseksi. Jotta voimme käyttää sitä, meillä on oltava Gmail -sähköposti ja kirjoita virallinen osoitteesi. Sitten meidän on rekisteröitävä verkkosivustomme täydellinen URL -osoite, esimerkiksi https://www.yourwebsite.com.

Nyt vahvistamme, että olemme järjestelmänvalvojia verkossa. Yleensä sijoittamalla Search Consolen tarjoama HTML -tiedosto verkkosivuston pää- tai juurikansioon; Tätä varten sinun on ladattava tiedosto palvelimelle FTP -yhteydellä.

Kun HTML on ladattu, voimme yhdistää Search Consolen verkkosivullemme sen jälkeen, kun olet painanut sininen ”TARKISTA” -painike. Meidän on käytettävä FTP -protokollaa sitemap.xml -tiedoston sijoittamiseen samaan paikkaan kuin edellinen HTML.

Tämä XML -tiedosto on Käytä kaikkien osoitteiden luetteloimiseen verkkosivustoltamme; jotka haluamme sisällyttää tai indeksoida hakukoneen tuloksiin. Jos et osaa tehdä sivustokarttaa, Yoast SEO -laajennus voi auttaa sinua.

Mikä on Yoast SEO ja mihin sitä käytetään?

Yoast SEO on yksi parhaista SEO -paikannuslaajennuksista WordPressille, sen tehtävä on auttaa sinua parantamaan sivustosi sijaintia verkko hauissa. Tämän saavuttamiseksi se näyttää jokaisen julkaisemasi sivun tai artikkelin tilan intuitiivisella liikennevalojärjestelmällä.

Jos sivu tarvitsee parannusta, tämä laajennus kertoo, mitä tarvitaan ja mitä näyttää tilansa värillä: punainen, jos siinä on paljon virheitä, keltainen, jos se tarvitsee parannuksia, ja vihreä, jos se noudattaa Web -paikannuksen SEO -sääntöjä.

Miten linkitän verkkosivustoni Google Search Consoleen Yoast SEO: n avulla?

Ensin sinun on asenna Yoast SEO WordPressiin valikosta ”Lisäosat> Lisää uusi”; Sijaitsee vasemmassa palkissa järjestelmänvalvoja -istunnon kanssa. Näet hakupalkin, johon laitat Yoast SEO: n, ja napsautat ”Asenna nyt”.

yoast seo -laajennusten asetuspaneeli

Sinulla on oltava Premium -versio, ja asennuksen yhteydessä näytetään ohjattu 10-vaiheinen asennustoiminto; joista yhden avulla voit valtuuttaa Yoast SEO: n käyttämään Google Search Consolea. Jos et tällä hetkellä tiedä, miten se tehdään, voit ohittaa vaiheen ja määrittää sen myöhemmin.

Jos teet sen myöhemmin, sinun on pakko Siirry kohtaan SEO> Search Console, paina painiketta ”Hanki valtuutuskoodi”; näet ponnahdusikkunan, jossa Google kysyy sinulta, annatko sille pääsyn laajennukseen; Napsauta nyt ”Salli” ja koodi tulee näkyviin.

Kopioi ja liitä tämä koodi kohtaan ”Anna Google -valtuutuskoodisi” ja napsauta ”Valtuuta”. Lopetat valitsemalla sopivan ominaisuuden 2 tai 4 vaihtoehdon luettelosta; valitse se, joka sisältää http: // www tai https: // www.

Voit lisätä sitemaps.xml -tiedoston siirtymällä kohtaan ”SEO> Yleiset> Ominaisuudet> XML -sivustokartat”, paina ”Aktiivinen” -painiketta ja napsauta sen vieressä olevaa kysymysmerkkiä, niin näet linkin ”Katso XML -sivustokartta”.

Kopioit avautuvan ikkunan URL -osoitteen ja siirryt Search Consoleen liittääksesi osoitteen kohtaan valikko ”Käynnistä> Sivustokartat> Lisää sivustokartta” verkkosivustostasi aiemmin ja napsauta ”LÄHETÄ” -painiketta.

Olemme jo linkittäneet verkkosivustosi Google Search Consoleen, jossa on Yoast SEO. Mutta mistä tiedät, onko Google indeksoinut verkkosivustosi oikein? Tiedät, kun näet tulokset, sen jälkeen optimoida verkkosivustosi sisältö. Tärkeää tietoa jaettavaksi ystäviesi kanssa.