Skip to content

Virhekoodin 0x8007045d korjaaminen Windows 10: ssä helposti (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
mujer preocupada pc 9504

Jos saat Windows -tietokoneessa virheilmoituksen 0x8007045d, tästä voi tulla todella häiritsevää ja stressaavaa, jos et tiedä kuinka ratkaista se. Mutta tämä virhe ei enää korosta sinua, koska tänään tuomme sinulle aiheen: Kuinka korjata virhekoodi 0x8007045d Windows 10: ssä helposti. Mutta ensin analysoidaan hieman, mitä tämä virhe tarkoittaa ja mistä se johtuu, jotta tämä kaikki olisi sinulle selkeämpää ja tiedät, mitä kohtaat.

Mikä on ja miksi virhekoodi 0x8007045d Windowsissa

Virhe 0x8007045d – mikä se on?

Voit määrittää Windowsin virheen 0x8007045d syöttö- ja tulostusvirheeksi, joka liittyy rekisteriin. Tämän virheen ulkonäkö tarkoittaa, että Windows -käyttöjärjestelmä on kylläinen eri järjestelmäviittauksilla, jotka eivät kelpaa rekisterissä. Kaikki tämä johtuu siitä, että menestyminen lukemisessa ja kirjoittamisessa tietokoneilta ja niitä kohti on suuresti haittaa.

Virhe 0x8007045d: syitä

Virhe voi johtua useista syistä, joista yksi on se, että Windows -tietokoneessasi on vioittunut rekisteri tai vioittuneita ohjelmaan tai järjestelmätiedostoihin liittyviä tiedostoja. Voi myös olla, että tietokoneessasi on joitain tarvittavien tiedostojen käytön ja käsittelyn vaikeudet suorittaa prosessi sen sisällä.

Toinen yleinen syy 0x8007045d -virheeseen voi olla vialliset tai vialliset muistimoduulit, tiedostot, joita ei ole ladattu kokonaan. Syy voi olla myös vialliset tai vaurioituneet tallennusasemat tai laitteet (DVD, CD, USB, ulkoinen kiintolevy), jotka vaikuttavat negatiivisesti tietokoneeseesi.

Kaikkien näiden syiden lisäksi tämä virhe johtuu yleensä siitä, että tietokoneesi rekisterit ovat täynnä tarpeettomia tiedostoja (kuten väliaikaiset tiedostot ja roskatiedostot), jotka häiritsevät kiintolevyä. Tämän seurauksena tietokoneessa (I / O) voi olla tulo- ja lähtövirheitä, kuten ärsyttävä virhe 0x8007045d.

Kuinka korjata virhekoodi 0x8007045d Windows 10: ssä

Windowsin CMD -komentokonsolista

Kiitokset Windows tuo oletuksena CHECKDSK -sovelluksen joka tunnistaa ja ratkaisee tietokoneen sisäiset vioittuneet tiedostot, voit ratkaista virheen 0x8007045d helposti seuraavasti:

  • Ensin sinun on avattava tämä Windows -komentokonsoli Voit tehdä sen napauttamalla näppäimistön Windows -näppäintä. Laita sitten hakupalkkiin CMD ja napsauta tätä vaihtoehtoa, kun se tulee näkyviin niin, että ohjelma avautuu.
  • Kun olet syöttänyt CMD: n, sinun on annettava komento siellä Chkdsk / RX, jossa tämä viimeinen kirjain X edustaa yksikköä, jossa ongelma ilmenee. Jos esimerkiksi virheasema on C, komento näyttäisi tältä: Chkdsk / RC Windows -konsolissa.
  • Kun olet kirjoittanut komennon, sinun on painettava näppäimistön Enter -näppäintä ja nyt näppäimistön Y -kirjainta. Tämä luo sen, että tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen analyysi tehdään ongelman havaitsemiseksi ja ratkaisemiseksi.
  • Jo päätellä sinun pitäisi vain käynnistää tietokone uudelleen, ja analyysi tehdään ennen Windowsin uudelleenkäyttöä ja kun käytät tietokonettasi uudelleen, ongelma olisi pitänyt ratkaista.

Total System Care -ohjelman kanssa

Total System Care -ohjelma on erittäin täydellinen työkalu, joka vastaa kaikkien rekisteriin liittyvien I / O -virheongelmien, kuten virheen 0x8007045d, ratkaisemisesta. Tällä ohjelmistolla on useita etuja, kuten se, että se on tehokas työkalu, mutta erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, jotta sitä voivat käyttää kaikentyyppiset käyttäjät, tietävät he sitten paljon tai vähän tietokoneista.

nainen käyttää pc windows 10 -näyttöä

Total System Care huolehtii etsi ja poista tarpeettomia tiedostoja, kuten väliaikaisten tai roskatiedostojen poistaminen, virheelliset merkinnät, Internet -historia ja kaikki virukset ja haittaohjelmatyypit, jotka kyllästtävät rekisterin ja aiheuttavat virheen 0x8007045d. Voit ladata tämän työkalun ilmaiseksi vain käymällä Total System Care -verkkosivustolla.