Skip to content

Whatsapp-linkkigeneraattori

16 de marraskuu de 2021
Whatsapp Link Generator

Whatsapp-linkkigeneraattori: Jos olet aktiivinen Whatsapp-käyttäjä, sinun on täytynyt huomata linkkiominaisuus tähän mennessä. No, Whatsapp-linkkejä käytetään kutsumaan ihmisiä liittymään Whatsapp-ryhmään.

Se on suosittu pääasiassa kaupallisten ryhmien keskuudessa, jotka suunnittelevat laajentavansa liiketoimintaansa saamalla brändilleen parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Käyttäjät voivat lähettää tämän linkin niin monelle henkilölle kuin haluavat. Kun vastaanottaja napsauttaa tätä linkkiä, hänet lisätään yhteystietoihisi. Voit aloittaa keskustelun heidän kanssaan.

Tämä ominaisuus on kätevä käyttäjille, jotka haluavat lisätä uusia ihmisiä yhteystietoluetteloonsa tallentamatta yhteysnumeroaan. Se virtaviivaistaa viestintäprosessia.

Vaikka Whatsappissa on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda linkin, jota voidaan käyttää kutsumaan ihmisiä Whatsapp-chattiin, se on hieman pitkä ja aikaa vievä prosessi.

Sinun tulisi mieluummin valita suora ja suoraviivainen työkalu luodaksesi mukautetun Whatsapp-linkin yhdellä napsautuksella.

Jos olet uusi Whatsappissa ja haluat luoda linkin, rakastat tätä työkalua.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista se.

Whatsapp-linkkigeneraattori

iStaunchin Whatsapp Link Generator on suunniteltu auttamaan ihmisiä luomaan mukautettuja Whatsapp-linkkejä helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa puhelinnumerosi, kirjoittaa mukautettu viesti, jonka haluat lähettää käyttäjille linkin mukana, ja napsauta Luo Whatsapp Link -vaihtoehtoa.

Parasta on, että voit luoda mukautetun linkin, jossa on tuotemerkkisi URL-osoite. Kun olet luonut linkin, kopioi se verkkosivustolta ja lähetä se ystävillesi sosiaalisen median verkkosivustoilla ja sähköposteissa. Voit jopa lisätä sen Instagram-kuvaukseen tai twiitteihin saadaksesi parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Joka kerta kun käyttäjä napsauttaa linkkiä, hänet lisätään Whatsapp-chattiisi. Voit olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ilman, että sinun tarvitsee kysyä heidän yhteystietojaan.

Tämä on toistaiseksi paras tapa houkutella suuri joukko ihmisiä Whatsapp-ryhmääsi ja kasvattaa liiketoimintaasi.