Skip to content

Whatsapp-ryhmän linkit – Kutsu ja liity WhatsApp-ryhmiin

16 de marraskuu de 2021
WhatsApp ryhmalinkit Kutsu ja liity WhatsApp ryhmiin

Whatsapp-ryhmän linkit: Tämä on luettelo Whatsapp-ryhmien kutsulinkeistä eri luokissa, kuten Funny, News, Englanti puhuminen, pörssi, Startup, Funny, Trending Memes, Educational, Travel, Job, Competitive Exam ja paljon muuta.

Jos etsit uusimpia Whatsapp-ryhmälinkkejä, jotka päivitetään tunnin välein, tulet rakastamaan tätä täydellistä luetteloa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

WhatsApp-ryhmän linkit

Kuten me kaikki tiedämme, Whatsapp Messenger on suurin ihmiset ympäri maailmaa yhdistävä viestintäverkko, jonka avulla voit lähettää tekstiviestejä, ääntä ja videota kenelle tahansa ja auttaa sinua pitämään yhteyttä ystäviin, perheeseen ja liikekumppaneihin milloin tahansa ja missä tahansa.

Sen omistaa Facebook, Inc. Se on luotettavin ja yksinkertaisin useimpien meistä käyttämä viestintäalusta nykyään.

Sen avulla voit nauttia ilmaisista ääni- ja videopuheluista kenelle tahansa maailmassa.

Ryhmässä lähettämäsi viestit näkyvät kaikille, eikä sinun tarvitse jakaa niitä yksitellen niiden ihmisten kanssa, joille haluat puhua.

Alta löydät luettelon uusimmista WhatsApp-ryhmän kutsulinkeistä.

PUBG WhatsApp -ryhmä

Täällä aiomme jakaa PUBG WhatsApp -ryhmän linkit. Ihmiset, jotka pitävät PUBG-mobiilipelaamisesta ja haluavat ansaita rahaa pelaamalla turnauksia, nämä ryhmät ovat yksinomaan sinua varten.

Täällä voit ansaita oikeaa rahaa, löytää uusia PUBG-kavereita, mukautetun huoneen, PUBG-nimiä, ilmaisia ​​UC-lahjoja ja paljon muuta.

whatsapp-ryhmän linkit

PUBG Whatsapp Group

Hauska WhatsApp-ryhmä

Nämä ryhmät ovat erittäin hyödyllisiä karanteenin aikana sekä tylsässä ja kilpailullisessa elämässä.

whatsapp-ryhmän linkit

Hauska Whatsapp-ryhmä

whatsapp-ryhmän linkit

Viihde Whatsapp-ryhmä

USA:n WhatsApp-ryhmä

whatsapp-ryhmän linkit

UAS Whatsapp Group

Shayari WhatsApp -ryhmä

Suurin osa ihmisistä haluaa lukea Shayaria vapaa-ajallaan. Täällä jaamme erilaisia ​​Shayri-ryhmiä, joissa voit jakaa omia ajatuksiasi ja lukea muiden ihmisten Shayria ilmaiseksi.

whatsapp-ryhmän linkit

Shayari Whatsapp -ryhmä

TikTok WhatsApp -ryhmä

tiktok whatsapp ryhmä

TikTok Whatsapp -ryhmä

Mikä on Whatsapp Group?

Nykyään melkein jokaisella älypuhelimen käyttäjällä on Whatsapp. Ja jos olet tavallinen käyttäjä, sinulla on todennäköisesti oltava vähintään yksi aktiivinen ryhmä.

Kun pari ihmistä päättää olla vuorovaikutuksessa yhteisessä ryhmässä, he luovat Whatsapp-ryhmän ja lisäävät kaikki ystävänsä ja sukulaisensa, joiden kanssa he haluaisivat olla vuorovaikutuksessa. Se on yleinen tapa kommunikoida useiden ihmisten kanssa.

Ryhmissä lähettämäsi viesti lähetetään kaikille jäsenille. Jos sinulla on esimerkiksi tietty kuva, jonka haluat jakaa ystävillesi, voit luoda ystävistäsi Whatsapp-ryhmän ja jakaa nämä viestit kaikille ystävillesi kerralla sen sijaan, että lähettäisit ne erikseen jokaiselle jäsenelle.

Ei vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin, vaan yritykset ja työntekijät käyttävät laajasti Whatsapp-ryhmiä. Se koordinoi asioita ja auttaa työntekijöitä pysymään ajan tasalla yrityksen ajankohtaisista tapahtumista.

Kuinka luoda Whatsapp-ryhmälinkki

PUOMI! Whatsapp-ryhmälinkkisi on valmis. Voit aloittaa keskustelun ja esitellä itsesi uusille ystävillesi. Varmista, että valitset nimen, joka sopii omaan markkinarakoonsi.

Tiedä, kuka lukee viestejäsi ryhmässä

Sovelluksen päivitetyn version avulla käyttäjät voivat tarkistaa viestien lukutilan eli kuinka moni käyttäjä on lukenut viestisi.

Siinä on kaksi osiota eli toimitetaan ja luetaan. Niiden ihmisten nimet, joille viesti on toimitettu, näkyvät otsikon ”Toimitettu” alla ja viestit lukeneet käyttäjät ”Lukija”-otsikon alla.

Jos haluat tietää lukemisen tilan, napauta tiettyä viestiä pitkään ja valitse yläpalkista ”i”-painike. Täältä löydät luettelon käyttäjistä, jotka ovat lukeneet tekstisi, ja niistä, jotka eivät ole vielä lukeneet sitä.

Merkitse ihmisiä Whatsapp-ryhmiin

Joissakin Whatsapp-ryhmissä on kaksi tai useampi samanniminen henkilö. On hyvä mahdollisuus, että viestisi ohitetaan, jos siinä ei ole oikeita tunnisteita, varsinkin kun otetaan huomioon, että keskustelut ovat täynnä lukemattomia viestejä eri jäseniltä.

Lisäksi käyttäjän koko nimen kirjoittaminen voi näyttää melko oudolta. Parasta, mitä voit tehdä saadaksesi jäsenet huomaamaan viestisi, on merkitä heidät.

Kuten Instagram, Whatsapp mahdollistaa taggaustoiminnon. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa @ ryhmäkeskusteluun, niin luettelo Whatsapp-kavereidesi nimistä tulee näkyviin. Helpotaksesi sitä, kirjoita ystäväsi nimen ensimmäinen kirjain ennen @-merkkiä. Kaikki kyseisestä kirjaimesta alkavat nimet tulevat näkyviin.

Valitse nimi, jonka haluat merkitä ja lähetä viesti. Tämä taktiikka tekee viestistäsi erottuvan ja selvästi näkyvän.

Poista ryhmä tai poistu ryhmästä

Vaikka vain järjestelmänvalvoja voi lisätä tai poistaa ihmisiä, henkilöt voivat myös poistua, jos he eivät enää halua olla mukana. Voit poistaa ryhmän napauttamalla kolmea pistettä yläpalkissa ja valitsemalla Lisää. Napauta Poistu ja vahvista poistuminen poistuaksesi ryhmästä.

Et enää saa viestejä tietyiltä jäseniltä. Kun olet poistunut ryhmästä, voit poistaa keskustelun luettelostasi poistamalla itse ryhmän. Napauta nimeä pitkään ja napauta yläpalkin roskakoria poistaaksesi sen pysyvästi. Järjestelmänvalvoja voi kuitenkin lisätä sinut uudelleen.

Hae viestejä Whatsapp-ryhmästä

Oletetaan, että sait tärkeän viestin muutama päivä sitten ystävältäsi ja tarvitset sitä yhtäkkiä viikon kuluttua sen vastaanottamisesta. Teknisesti sinun on vieritettävä chattia löytääksesi viestin.

Tämä voi kestää kauan, koska monia viestejä toimitetaan päivittäin. Joten helppo tapa etsiä tiettyä viestiä on napsauttaa kolmea pistettä yläpalkissa ja kirjoittaa niin paljon tietoa kuin tiedät viestistä.

Kaikki kirjoittamillasi avainsanoilla käydyt keskustelut korostetaan. Napauta viestiä, jota etsit. Hakuominaisuutta voidaan käyttää myös mediasisällön, kuten kuvien, linkkien, videoiden, äänien ja GIF-tiedostojen, etsimiseen.

Napauta otsikkoa yläpalkissa ja valitse Media-painike aivan profiilin alapuolelta. Napauta hakupainiketta oikeassa yläkulmassa ja kirjoita median alkusanojen nimi. Whatsapp palauttaa kaikki haetut sanat. Voit myös etsiä jäseniä hakutoiminnolla.