Skip to content

Windows 8.1 poisti kokemusindeksin, näin näet pisteet

29 de kesäkuu de 2021
Metro Experience

Luulen, etten ole varma, kuinka moni ihminen käytti Windows Experience Index (WEI) -ohjelmaa. Sen ensimmäinen iterointi Windowsissa Vista oli vähemmän kuin hyödyllinen. Se parani Windows 7: ssä ja antaa sinun arvioida järjestelmän laitteisto yhdellä silmäyksellä. Se voi olla kätevä, kun rakennat omaa pelilaitettasi tai asennat uuden laitteiston. Muu kuin … ehkä oikeuksien kerskumisesta?

Tässä on katsaus WEI Score -ominaisuuteen, joka oli Windows 7: ssä:

Koska kukaan ei käyttänyt sitä tai edes tiennyt sen olemassaoloa, Microsoft poisti ominaisuuden. Mutta ehkä olet utelias tyypin indeksipisteistä, jotka saisit uudelle huippuluokan laitteistollesi.

Olemme jo käsitelleet yhden apuohjelman, joka antaa sinulle WEI-pisteet komentorivin kautta. Mutta nämä seuraavat kaksi apuohjelmaa ovat yksinkertaisia ​​käyttää ja tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja paremman graafisen käyttöliittymän.

Winaero WEI Tool v1.0

Winaeron kehittäjät ovat luoneet vuosien ajan hienoja ilmaisia ​​Windows-gadgeteja ja apuohjelmia.Tämä on jälleen yksi laadukas työkalu, joka antaa Windows-kokemushakemistosi helposti. Sen lisäksi, että se näyttää Microsoftin alkuperäiseltä WEI: ltä, sen avulla voit tallentaa sen PNG-tiedostona, ottaa kuvakaappauksen ja ladata ImgUR: iin ja tallentaa sen HTML-tiedostona.

On myös syytä huomata, että asennusta ei vaadita, jotta voit käyttää sitä flash-asemasta tai verkon sijainnista. Pura se vain sopivaan paikkaan ja suorita WEI-suoritettava tiedosto.

Lataa Winaero WEI -työkalu

Metro-kokemushakemisto

Vaikka Winaero WEI -työkalu näyttää ehdottomasti tutulta, Metro Experience Index tekee saman, mutta tarjoaa uuden käänteen käyttöliittymässä. Se julkaistiin Windows 8.1 -esikatseluvaiheessa, eikä sitä ole päivitetty sen jälkeen, mutta se tekee työn.

Huomaa, että sinun on asennettava tämä, toisin kuin yllä oleva WEI-työkalu.

Asennuksen jälkeen mene vain eteenpäin ja suorita se, ja kokemushakemosi näytetään metrotyylisissä väreissä.

Lataa Metro Experience Index

Juoksin molemmat näistä työkaluista useissa Windows 8.1 -järjestelmissä, ja molemmat antoivat minulle samat tulokset. Joten en voi todellakaan suositella toisille. No, koska sinun ei tarvitse asentaa Metro Experience Index v1.0: ta, nojaan sitä kohti.

Joten mitä otat? Kaipaatko sisäänrakennettua Windows Experience Index -työkalua Windows 8.1: ssä? Tai etkö edes tiennyt siitä tai kaipaat sitä? Jätä kommentti alla ja kerro meille ajatuksesi!