Skip to content

Windows Phone 8: Valokuvien ja videoiden lataaminen SkyDriveen

30 de kesäkuu de 2021
Windows Phone 8 Photos

Microsoft lahjoitti äskettäin Windows Phone 8 -käyttäjille 20 Gt SkyDrive-tilaa ilmaiseksi yhden vuoden ajaksi. Tämä on hieno lahja kaikille Windows Phone -käyttäjille riippumatta siitä, onko sinulla lähtötaso Lumia 520 tai Nokian Lumia 1520. Nyt sinulla on ylimääräistä tilaa valokuvien, videoiden, tärkeiden asiakirjojen ja muun tallentamiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus jakaa ja käyttää niitä millä tahansa laitteella, jolla on Internet-yhteys.

Joten miten varmistat, että valokuvasi ja videosi ladataan automaattisesti SkyDriveen kaiken ylimääräisen tilan kanssa? Windows Phone 8: n avulla voit lähettää ne automaattisesti SkyDriveen, kun olet ottanut ne, tai voit tehdä sen manuaalisesti.

Tee valokuvista ja videoista automaattinen tallennus SkyDriveen

Ensinnäkin, tässä on katsaus helppoon ”aseta ja unohda lähestymistapaan”. Kertaluonteiset asetukset, ja valokuvasi ja videosi ladataan automaattisesti SkyDriveen.

Käynnistä Kuvat-sovellus, napauta Lisää “…” -kuvaketta ja valitse Asetukset. Täällä voit myös asettaa muut valokuva- ja videosovellukset lataamaan automaattisesti napauttamalla Sovellukset

Valitse sitten Automaattinen lataus -kohdasta SkyDrive. Valitse sitten Kuvat tai videot -kohdasta ladattavan laatutyyppi. Videon / valokuvan laadun valitsemisessa on muutama asia:

  • Paras laatu lataa valokuvia, jotka ovat 10 megapikseliä tai pienempiä ja toimivat vain, kun olet yhteydessä wifi-verkkoon. Jos haluat saada suurempia valokuvia puhelimesta, sinun on liitettävä se tietokoneeseen ja käytettävä Resurssienhallintaa tai Windows Phone -sovellusta OS X: ssä.
  • Hyvä laatu lataa valokuvia ja videoita SkyDriveen matkapuhelintasi tai WiFi: täsi (edellyttäen, että olet yhteydessä hotspotiin), mutta pidä mielessä – jos sinulla on tietoraja – sisällön lataaminen lasketaan mukaan kaistanleveyden käyttöösi.

Lähetä valokuvat ja videot manuaalisesti SkyDriveen

Nyt kaikki meistä eivät halua jokaista yksittäistä asiaa, jonka otamme tilannekuvan SkyDrive-tilillemme siirtymisestä. Jos näin on, valitse SkyDrive-asetusten Kuvat + videot -osiossa ”Älä lähetä” sekä videolle että valokuville.

Jos haluat ladata valokuvan tai videon manuaalisesti, avaa Photos-keskus ja napauta sitten Camera Roll. Napauta kohdetta, jonka haluat ladata SkyDriveen.

Valitsemasi valokuva tulee näkyviin, napauta Lisää-painiketta ja napauta Tallenna SkyDriveen. Sitten sinulle annetaan mahdollisuus kirjoittaa kuvateksti ja merkitä henkilö, jos haluat valokuvaan.

Voit myös ladata useita kuvia kerralla Windows Phonesta. Napauta kamerarullan pikkukuvanäkymässä Valitse-painiketta näytön alareunassa. Se korostaa kaikki pikkukuvat. Napauta sitten vain niitä, jotka haluat laittaa SkyDriveen … valitsemillesi valokuville näkyy pieni valintamerkki. Ilmeisesti voit valita vain yhden videon kerrallaan. Voit lähettää ne SkyDriveen kuin yksittäisen kuvan. Sinulla on mahdollisuus kirjoittaa tekstitys myös videoille.