Skip to content

WordPress: Muunna sivun sisältö viesteiksi ja päinvastoin

12 de elokuu de 2021
portatil escritorio cafe pagina wordpress 13526

Muunna sivut viesteiksi WordPressissä Sen soveltaminen on hyvin yksinkertainen prosessi, tapa tehdä se ei sisällä vain laajennuksen nopeaa lataamista ja muokkaamista sekä sivuosassa että WordPress -alustan merkintäosiossa.

Jos sinun on määritettävä tulot ja blogisi sivuja WordPressin kautta, täällä voimme auttaa sinua; tuomme yksinkertaisimman ja perustavanlaatuisimman tavan tehdä tämä kytkin vaihtaa tai muuntaa sivuja viesteiksi ja päinvastoin. Muutamalla askeleella voit tehdä sen, jatka lukemista.

Mikä laajennus minun täytyy muuntaa viestit sivuiksi?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä sivujen muuntamiseksi viesteiksi, on päästä WordPressiin; Jos sinulla ei vielä ole WordPressiä ja haluat käyttää sitä blogisi muokkaamiseen, älä odota sen asentamista.

Viestityypin vaihtaja

Siirrymme WordPressiin ja sitten olemme näytön vasemmassa reunassa napsauttamalla Lisäosat -osiota tai vaihtoehtoa. Plugins -hakukoneessa, joka on näytön oikealla puolella, käytämme hakukonetta kirjoittamalla ’Postityyppinen kytkin’.

Kun hakutulokset tulevat näkyviin, napsauta Lataa tämä laajennus. Seuraava asia on asentaa se, mutta tämä tehdään automaattisesti; a tämän lisäosan etu että se toimii WordPress -laajennuksena eikä sinun pitäisi ajaa mitään.

Post Type Switcher -laajennuksen käyttäminen

Tätä laajennusta on erittäin helppo käyttää, koska se lisää vain avattavan valikon verkkosivustomme sisällön muuntamisen helpottamiseksi, Sen vaihtoehdoista voimme muuntaa sivut viesteiksi, viestit sivuiksi, mukautetuiksi lähetettäväksi ja päinvastoin.

Sivun muuttaminen julkaisuksi

Seuraava asia, jonka teet, on kirjoita sivut -vaihtoehtoja kirjoita yksi sivuistasi; Laajennuksen lataamisen vuoksi sinulla on nyt mahdollisuus muokata sivua näytön oikeassa reunassa.

Napsautat muokkaa ja välilehti jaetaan mihin valitset vaihtoehdon lipuille; tämän jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa OK ja hakea. Muutos tehdään automaattisesti.

Muunna viesti sivuksi

Käänteinen menettely on pohjimmiltaan sama, sinun on annettava syöttövaihtoehto, joka sijaitsee käyttöliittymämme WordPressissä ja tee seuraava.

Kun olet asentanut Post Type Switcher -laajennusSinulla on myös mahdollisuus muokata sitä, kun kirjoitat merkinnän WordPressistä muokataksesi sitä.

Kuten edellisessä prosessissa, sinulla on tämä vaihtoehto muokata näytön oikealla puolella; napsautat sitä ja valitset sitten sivut -vaihtoehdon muuntaa viestin sivuksi.

Tällä tavalla voit muuntaa tulot WordPress -sivut käyttämällä mainittua laajennusta; Jos haluat vain luoda verkkosivun tässä muodossa, voit tehdä sen helposti askel askeleelta.

Näitä muutoksia on otettava huomioon

Jälkimmäiseen tarvitset tietoa WordPressistä, joka on helppo hankkia käytännön ja tutkia tätä muotoa. Kun olet oppinut, sinun on myös luotava, lisättävä ja lisättävä artikkeli verkkosivulle WordPressin avulla ja luotava sille sisältöä.

Muutos URL -osoitteessa

On tärkeää ottaa huomioon, että verkkosivustollemme tekemämme muutokset eivät vaikuta vain muokkaamaamme sisältöön, vaan ne vaikuttavat myös kaikkiin elementteihin, joihin se on linkitetty sisäisesti, joten jos muutat verkkosivuston merkintää, sinun on oltava tietoinen siitä merkinnän osoite katoaa ja sen sijaan sinulla on sivun URL -osoite ja päinvastoin.

Valikkojen vaihtaminen

Valikot vaikuttavat myös suoraan sivujen vaihtamiseen viesteihin, koska painikkeet eivät ohjaa oikein sivuille, joihin he alun perin viittasivat. Joten kun työskentelet tämän Post Type Switcher -laajennuksen kanssa, sinun on otettava huomioon kaikki nämä ja muut vaikuttavat tekijät tekemiesi muutosten kanssa, jotta voit säätää verkkosivustosi jokaista osaa niin, että muutokset pysyvät toiminnassa.

wordpress muuntaa sivut viesteiksi

Mahdollisia vaihtoehtoja tämän muutoksen tekemiseksi

Jos et halua käyttää WordPress -laajennusta näiden muunnosten suorittamiseen, sinulla on myös mahdollisuus käyttää seuraavaa vaihtoehtoa.

PHPmyAdminista

Voit aina käyttää tehokasta ohjelmointikoodia saavuttaaksesi haluamasi verkkoprojekteissasi, tässä tapauksessa, jos haluat muuntaa viestin sivuksi, sinun on vain lisättävä tämä koodi kyseiseen kohtaan: PÄIVITÄ wp_posts SET post_type = ’page’ WHERE post_type = ’post’ – Tällä saavutat täsmälleen saman vaikutuksen kuin millä tahansa muunnoslaajennuksella, mutta ilman tarvetta asentaa mitään WordPressiin, vain tällä koodilla voit muuntaa kaikki haluamasi tulot.

Jos haluat saavuttaa päinvastaisen vaikutuksen eli muuntaa sivun merkinnöksi, käytettävä koodi on seuraava: PÄIVITÄ wp_posts SET post_type = ’post’ WHERE post_type = ’page’ – Tällä tavalla saavutat myös saman tuloksen kuin Post Type Switcher -laajennuksella, joten jos pidät koodiriveistä, tämä on erinomainen vaihtoehto.

uusi wordpress -viesti

Mitä eroa on viestin ja sivun välillä WordPress -muodossa?

Nyt olemme jo oppineet muuttamaan merkinnän sivuksi ja prosessin päinvastaiseksi sivun merkinnöksi; ja olemme tehneet sen a yksinkertainen lataus ja laajennuskokoonpanon säätäminen.

Mutta emme ole puhuneet viesteistä tai sivuista sellaisinaan, mikä on mielestäni tarpeellista tämän laajennuksen syyn ymmärtämiseksi sekä miksi toimittajat ja toimittajat päättävät tehdä tämän kytkimen ajoittain.

Tämän laajennuksen tavoin monia muita toimintoja voidaan käyttää moniin toimintoihin, kuten WordPress -sivujen tai URL -osoitteiden uudelleenohjaamiseen ja muihin. Ja jokaisella on perusteltu rooli blogien ja sivujen muokkaamisessa WordPressin avulla.

’Viestityypin vaihtaja’ se on sitten muuntaa merkintä sivuksi ja päinvastoin. Sivu on tapa luoda monivuotisia tietoja, jotka on järjestetty hierarkkisesti, ja kohde on puolestaan ​​luokiteltu uutisia ja tietoja.

Molemmat julkaisutavat ovat käytetään eri tarkoituksiinja joskus tapahtuu virhe, kun artikkeli ladataan viestiin eikä sivulle. Joten sen muuttaminen on välttämätön prosessi.