Skip to content

WordPressin optimointi ja nopeuttaminen sen nopeuttamiseksi ja keventämiseksi (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
fuego wordpress

Jos käytät WordPressiä blogisi sisällönhallintana, olet kiinnostunut tietämään miten optimoida ja kiihdyttää WordPress on nopeampi ja kevyempi. Vaikka kenellekään ei ole salaisuus, että tämä on yksi suosituimmista sisällönhallintaohjelmista, harvat tietävät, kuinka optimoida tai nopeuttaa sitä.

Tämä on todella tärkeää, jotta verkkosivustosi tai blogisi on tehty WordPress lataa nopeammin ja lukijat eivät tuhlaa aikaa. Täältä löydät kaikki vinkit ja ehdotukset, joiden avulla voit saada verkkosisällönhallintasi toimimaan paremmin ja optimaalisesti.

Ennen sisäänkirjautumista voi olla tarpeen ottaa käyttöön käyttäjän rekisteröinti WordPressissä, jotta voit lisätä sen helposti.

Kuinka optimoida ja nopeuttaa WordPressiä?

Tällä hetkellä on liian monia tapoja, joilla voit optimoida ja nopeuttaa WordPressiä, mutta joitakin tapoja sinun ei tarvitse edes käyttää. Juuri tästä syystä löydät täältä hyödyllisimpiä tapoja, jotka todella toimivat parantaa esitys ja nopeuttaa WordPressiä.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa blogisi tai verkkosivustosi nopeus tietääksesi tarkalleen, mitä asioita sinun on parannettava. Seuraavaksi tiedät jokaisen osion, jota voit parantaa WordPress verkkosivustosi tai blogisi optimoimiseksi ja nopeuttamiseksi:

 • Kuvat: Yksi blogisi tai verkkosivustosi WordPressissä luodusta sisällöstä on hitain sisältö, jonka lataat. Tätä varten sinun on optimoitava valokuvat vain kompressorilla, jolloin valokuvien koko pysyy samana, mutta ne painavat vähemmän kilotavua.
 • Videot: Videot ovat epäilemättä yksi multimediasisällöstä, joka kuluttaa eniten resursseja ja tekee WordPressistä relevantin, joten niiden lataamista suoraan ei suositella. Parasta mitä voit tehdä, on ladata videosi YouTubeen ja lisätä osoite WordPressiin, jolloin käytät YouTube -resursseja.
 • Vähennä viestien määrää: Toinen erittäin tehokas tapa optimoida verkkosivustosi WordPressin avulla on vähentää yhdellä sivulla näkyvien viestien määrää. Suositeltu asia olisi noin 10 viestiä kullekin sivulle, joten verkkosivustosi latautuu nopeammin ja menetät vähemmän resursseja.
 • Poista laajennukset käytöstä: Jos sinulla on laajennukset WordPressissä ja et käytä niitä, parasta on poistaa ne käytöstä, jotta ne eivät kuluta järjestelmän resursseja. Lisäksi, jos sinulla on joitain, joita et enää käytä, on parasta poistaa ne, jotta voit optimoida järjestelmän entistä enemmän.

Muita suosituksia WordPressin optimoimiseksi ja nopeuttamiseksi

Jos olet jo noudattanut yllä olevia neuvoja, sinulla on varmasti optimoitu ja paljon nopeampi WordPress. Jos haluat parantaa sitä vielä enemmän, niitä on muita suosituksia joka tekee WordPressistä parhaan suorituskykykokemuksen verkkosivustojesi tai blogisi luomiseen.

Nämä ovat muut suositukset, joita sinun tulee noudattaa, joita kukaan ei ole tähän mennessä sanonut optimoimaan ja nopeuttamaan WordPressiä entisestään.

 1. Pidä WordPress aina ajan tasalla, sekä sen teemat että laajennukset.
 2. Analysoi laajennuksia, jotka ovat hitaita tai eivät toimi, ja vaihda ne nopeampiin.
 3. Käytä kevyttä mallia sisällön luomiseen.
 4. Asenna välimuistilaajennus, usko tai älä, sillä on suurin ero.
 5. Lisää muistia, joka on tarkoitettu WordPressille.
 6. Poista cron -tiedosto käytöstä, tämä tiedosto vie paljon resursseja.
 7. Rajoita WordPress HeartBeat -toimintoa, tämä toiminto pitää WordPressin aktiivisena koko ajan ja hidastaa sitä.
 8. Optimoi isännöinti, ihanteellinen vaihtoehto on vaihtaa parempi laatu.
 9. Aktivoi Gzip -pakkaus näin sivustosi painaa vähemmän.
 10. Poista entiteetitunnisteet käytöstä, ne huolehtivat verkkosivustosi tarkistamisesta ja hidastavat sitä.
 11. Asenna Google AMP, tämä Google -tekniikka saa sivustosi todella lentämään ja latautumaan nopeammin.
 12. Optimoi WordPress -tietokantaJos teet niin, näet, kuinka verkkosivullasi kestää vähemmän aikaa puhelun ratkaisemiseen tietokannassa.

Wordpress -toimintojen konfigurointi

Muista, että noudattamalla kaikkia näitä vinkkejä saat paremman suorituskyvyn verkkosivustollasi ja sivustollasi WordPress se tulee olemaan nopeampi kuin koskaan. Muista, ettet lakkaa seuraamasta tätä viestiä, jossa on aina parhaat tekniikan aiheet ongelmien ratkaisemiseksi.