Skip to content

XBMC: n tai Kodin asentaminen ja määrittäminen Androidille – turvallista ja nopeaa

14 de elokuu de 2021
configurar xbmc kodi android

Kodi on erittäin suosittu sovellus niiden keskuudessa, jotka nauttivat hyvästä audiovisuaalisesta sisällöstä, kuten musiikista, elokuvista tai musiikkivideoista. Jos olet sarjojen, elokuvien tai musiikin fani ja haluat tallentaa ne laitteellesi, sinun on tiedettävä kuinka asentaa ja määrittää XBMC tai Kodi Androidille.

Kodi on sovellus, joka on ollut sovellusmarkkinoilla monta vuotta, siksi jos olet Android -käyttäjä, sinun pitäisi tuntea hänet. Tänään puhumme siitä ja kerromme myös, kuinka se asennetaan ja määritetään käyttämään sitä.

Muista, että seuraava opetusohjelma on suunniteltu Android -laitteille, joten jos sinulla on Apple -mobiililaite, sinun tulee lukea, miten Kodi asennetaan iPhoneen tai iPad iOS: ään ilman Jailbreakia, ja hyödyntää näin tätä erittäin hyödyllistä ohjelmistoa.

Mikä on Kodi?

Kaikille, jotka ovat faneja kännyköiden personointi, Kodi -ohjelma on varmasti tuttu asia. Joka tapauksessa aloittelijoille se voi jäädä täysin huomaamatta, jos et tiedä mitä se on Kodi, lue tämä tieto.

Kodi

Kodi on suunnilleen sovellus, joka teeskentelee olevansa multimediakeskus, mikä tarkoittaa, että voit toistaa elokuvia, videoita, musiikkia ja muuta sisältöä vain käyttämällä tätä sovellusta, mikä on erityisen hyödyllistä välttääksesi matkapuhelimemme sotkua eri sovelluksilla.

Ohjelmaa kutsuttiin aiemmin XBMC, joka viittasi lyhenteeseen Xbox Media Center. Tämä nimi johtuu siitä, että vuonna 2002, jolloin sovellus ilmestyi, se tuli tunnetuksi lähinnä siitä, että sitä käytettiin tässä konsolissa multimediasisällön toistamiseen.

Ajan myötä sovellus ilmestyi muille laitteille, kuten Android, iPhone -puhelimet ja muut käyttöjärjestelmät. Sovellus on suosikki niille, jotka kuluttavat jatkuvasti sisältöä, kuten elokuvia, videoita ja musiikkia.

Silti totuus on, että sovellus on melko monimutkainen. Siksi on parasta lukea opas oppiaksesi, mikä Kodi on, mihin se on tarkoitettu ja miten se toimii, ja tällä tavalla voit käyttää sitä helpommin.

Sovelluksen edut

Epäilemättä sovellus on tullut tunnetuksi monien toimintojensa ansiosta, mutta lähinnä siksi, että se yhdistää videosoittimen, musiikkisoittimen ja paljon muuta samaan pakettiin. audiovisuaalista sisältöä.

Tämän vuoksi monet pitävät sitä parempana kuin muita vain tarjoavia sovelluksia perustoiminnot tai erityinen. Jos haluat integroida kaikki edellä mainitut toiminnot yhteen sovellukseen, Kodi voi olla oikea valinta

XBMC: n tai Kodin asentaminen ja määrittäminen Androidille – turvallista ja nopeaa

Kodi on sovellus, jolla on monia etuja, jotka voivat olla suuri apuohjelma. Joka tapauksessa, jotta voimme aloittaa sen käytön, meidän on ensin asennettava se, tätä varten suosittelemme seuraavan oppaan lukemista.

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on lataa sovellus Kodi, voit saada sen suoraan Google Play -kaupasta – Kodi, kun näet sen, paina vain Asentaa.
  2. Odota, kunnes lataus on valmis, ja jatka sovelluksen suorittamista, jolloin sinun on tehtävä tiettyjä asetuksia.

Kieliasetukset

Kodi on erittäin täydellinen sovellus, joka on suunniteltu kaikenlaisille käyttäjille, ja siksi se tarjoaa useita kieliä, oletusarvoisesti englannin kieli. Joka tapauksessa voit vaihtaa sovelluksen kielen erittäin helposti, lue tämä opas.

  1. Avaa sovellus, kuten mikä tahansa muu sovellus, valikon, jossa on useita sovelluksen sallimia vaihtoehtoja, pitäisi näkyä.
  2. Kuten näet, sovellus on oletuksena englanninkielinen, joten sinun on suoritettava kielen vaihto ensimmäinen.
  3. Jos haluat vaihtaa kieltä, siirry kohtaan Järjestelmä. Tältä välilehdeltä löytyi Ulkomuoto, sitten suuntaa kohti Kansainvälinen.
  4. Näytön yläreunasta löydät Kieli -osion, joka on oletusarvoisesti vaihtoehdon kanssa Englanti. Laita se espanjaksi painamalla sitä ja napsauttamalla Espanja.
  5. Tämän jälkeen heillä on jo ohjelma konfiguroitu Kodi espanjaksi.

Videokameran videot

Kieliasetusten lisäksi sovelluksella on rajattomat mukautusvaihtoehdot, kuten teemojen kohdalla. Laitteiden lukumäärä ja tuetut muodot se on erittäin laaja.

Epäilemättä Kodi on erittäin hyvä sovellus, itse asiassa se erottuu myös läsnäolostaan ​​eri järjestelmissä. Voit myös käyttää sitä tietokoneellasi lataamalla Kodi PC: n uusimman version ilmaiseksi, kokeile sitä.