Skip to content

Xumo on ilmainen suoratoistovideopalvelu live- ja on-demand-sisällölle

30 de kesäkuu de 2021
watching tv popcorn cord cutting featured

Jos olet johdinleikkuri, olet todennäköisesti tilannut tilausvideopalvelun, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai Hulu. Ja suoraa TV-korjaustasi varten on olemassa suuri määrä suoria (over-the-top) suoratoistopalveluja, kuten PlayStation Vue, Sling TV tai Fubo TV. Mutta entä ilmainen sisältö? No, voit perustaa ilma-antennin (OTA) vastaanottamaan paikallisia asemia ja jopa nauhoittamaan OTA-televisiota Plex DVR: n avulla. Ja tietenkin on YouTube tuhlata tuntikausia loputtoman monipuolisen sisällön katseluun.

Xumo on toinen ilmainen online-suoratoistopalvelu, joka kokoaa mediaa yhteen soittimeen. Se tarjoaa live- ja on-demand-sisältöä useilta kanavilta. Tällä hetkellä se sisältää yli 150 kanavaa, ja yhtiön mukaan niitä lisätään säännöllisesti. Sillä on laaja valikoima sisältöä eri tyylilajeista, mukaan lukien urheilu, komedia, uutiset, musiikki ja paljon muuta. Se kerää sisältöä erilaisilta verkkopalveluntarjoajilta, kuten Funny or Die, CBSN, MSNBC, Fuse, History Channel ja monet muut.

Kuinka käyttää ja katsella Xumo-ohjelmointia

Se on suoratoistettavissa verkossa osoitteessa xumo.com. Voit myös saada sen päälle Android ja iOS. Ominaisuuksien tyypit vaihtelevat alustan mukaan, jota katselet. Mutta joihinkin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus jakaa katselemasi sisältö sosiaalisessa mediassa ja tallentaa suosikkisi.

Xumo on saatavana myös tietyissä älytelevisioissa valmistajilta, kuten LG, Magnavox, Hisense ja Panasonic. Se on myös kanava, jota voit käyttää Roku-laitteilla ja Roku-televisioilla – jotka tietysti tarjoavat myös ilmaista sisältöä Roku-kanavan kautta. Jos sinulla on Roku, voit lisätä Xumo-sovelluksen Roku Channel Store. Sitten voit selata käytettävissä olevia kanavia ja kun aloitat katselun, paina vain kaukosäätimen Takaisin-painiketta nähdäksesi kaiken, mikä siinä on käytettävissä.

On syytä huomata, että tämän kirjoituksen aikana Xumo ei ole saatavana erillisenä sovelluksena Apple TV: ssä tai Fire TV: ssä. Voit kuitenkin käyttää iOS- tai Android-versiota suoratoistaaksesi sen suurelle näytölle AirPlay- tai Google Cast.

Ilmaisia ​​ja maksettuja videoiden suoratoistopalveluja on nykyään yhä enemmän – mikä sopii erinomaisesti johdinleikkureille. Ja jos etsit enemmän, tutustu Pluto TV: hen, jossa on myös ilmainen suoratoistettava sisältö kaapelimaisella kokemuksella kuin DVR-ominaisuus.