Skip to content

Yahoo Aviate Launcher tarjoaa erilaisen Android-kokemuksen

30 de kesäkuu de 2021
Yahoo Aviate main

Yahoo Aviate on yrityksen omistama Android-kantoraketti, joka näyttää aikovan yksinkertaistaa Android-aloitusnäyttöäsi. Tässä on katsaus miten se toimii ja mitä voit odottaa.

Yahoo Aviate Androidille

Miksi Yahoo uskoo tarvitsevamme uuden käynnistysohjelman Androidille? Yritys ei todellakaan ole ainoa, jolla on tämä idea. Näytimme sinulle Nokian Z Launcher -ohjelmaa liian kauan sitten, ja kantoraketit ovat hieno ja yksinkertainen tapa tuoda ihmiset lähemmäksi tiettyjä palveluita.

Yahoo Aviate ei kuitenkaan sisällä kaikkia luulemiasi Yahoo-palveluja. Se on kuitenkin mukava, yksinkertainen ja ennen kaikkea erilainen Android kokea.

Asennus on helppoa. Hanki ilmainen sovellus Google Play Kauppa, täällä.

Nyt, ennen kuin voit todella käyttää Aviate-ohjelmaa, on tehtävä joitain asetuksia. Aloita hakemalla eniten käyttämäsi sovellukset.

Sitten valitset käyttämäsi sovellustyypit.

Napauta seuraavaksi Aina, kun olet valinnut Lentää, kun sinulta kysytään haluamastasi kotisovelluksesta.

Aviate on nyt kotisovelluksesi ja voit alkaa nauttia siitä. Tietenkin voit aina poistaa sen ja palauttaa edellisen kotisovelluksesi. Katsokaamme nyt mitä saat Aviate-palvelusta.

Ensinnäkin, siellä on mukava, puhdas aloitusnäyttö, jonka voit helposti muokata widgeteillä ja kuvilla. Pidä vain sormesi painettuna näytöllä ja voit lisätä siihen haluamasi. Sama menetelmä toimii lähes kaiken sellaisen muokkaamiseen, josta et pidä Aviate-ohjelmassa.

Tämän pääasettelun alaosassa on suosikkisovelluksesi, ja sitä todennäköisesti käytät eniten.

Pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta, jolloin pääset sekä suosikki- että viimeisimpiin kontakteihisi, joihin voit lähettää tekstiviestejä tai soittaa.

Pyyhkäise vasemmalta oikealle ja saat mukautuvan näytön, joka sopeutuu ympäristöön. Se näyttää yleensä alla olevan kaltaisen Today-näytön.

Kuitenkin, kun olet esimerkiksi liikkeellä, se näyttää navigointivaihtoehdot ja kun olet lähellä ravintolaa, saat arvosteluja ja yksityiskohtia (kuten alla).

Jos kerrot sille, mitkä ovat koti- ja työpaikkasi, saat myös asiaankuuluvaa sisältöä. Kuulokkeiden kytkeminen kytkee päälle myös kuuntelutilaksi kutsutun sovelluksen.

Jos haluat käyttää näitä näyttöjä sekä niiden vaihtoehtoja, pyyhkäise vain kokonaan vasemmalle.

Tiedän, että olemme pyyhkäissyt vasemmalle melko vähän, nyt pyyhkäise oikealle. Näin tekeminen aloitusnäytöltä auttaa sinua selvittämään, miksi olet valinnut sovelluksia ja sovellustyyppejä. Ne on järjestetty tyylikkäästi, joten löydät asiat helpommin. Voit tietysti muokata kaikkea tarvittaessa. Voit myös lisätä luokkia tarvittaessa.

Napauttamalla kunkin luokan oikeassa yläkulmassa olevaa nuolta näet sen kokonaan ja saat myös hyödyllisiä uusia sovellusehdotuksia.

Jos pyyhkäiset niin pitkälle oikealle kuin mahdollista, täydellinen luettelo sovelluksista voidaan nähdä ja käyttää.

Yahoo on toimittanut käyttäjille videon, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti joitain Avianen ominaisuuksia. Voit katsella sitä alla.

Bottom line

Yahoon kantoraketti tarjoaa mielenkiintoisen Android-kokemuksen, ja siihen on melko helppo tottua. Jos olet investoinut Yahoo-palveluihin, löydät tämän olevan mukava kantoraketti, tai jos et ole, se tarjoaa silti tuoreita ja ainutlaatuisia kokemuksia.

Mikä on sinun mielipiteesi? Oletko käyttänyt Yahoo Aviate -käynnistintä Android-laitteellasi? Jos näin on, jätä meille kommentti ja kerro meille mielipiteesi.