Skip to content

Aktivoi Samsung Galaxy Mobile -näppäimistön värinä

2 de syyskuu de 2021
inicio celular samsung

Kun ostamme Samsung -puhelimen, teemme sen luottaen brändin laatuun, etuun ja tunnustamiseen, joten yritämme tehdä siitä luokan tai sarjan, jossa on avantgarde-muotoilu, joka mukautuu tarpeisiimme käyttötarkoitusta varten, johon suostumme ostamaan sen, sen lisäksi, että tarjoamme käyttäjälle miellyttävän palvelun ja toiminnallisuuden.

Yksi äskettäin tunnetuista sarjoista on A -sarja, jossa on innovatiivinen muotoilu ja houkuttelevia parannuksia; toisaalta sitä usein tapahtuu Värinä ei aktivoidu, kun käytämme näppäimistöä tämän sarjan laitteille, joko pikaviestisovelluksessa tai jopa sosiaalisissa verkostoissa.

Tämä voi johtua useista syistä, joista yksi on se, että sitä ei aktivoida implisiittisesti (tehtaalta) tai koska olemme deaktivoineet sen jo aiemmin.

Siksi ryhdymme tutkimaan, miten tämä voidaan tehdä prosessi selkein, yksinkertaisin ja tehokkain tapa mahdollista, että se välttää hankalan tai monimutkaisen toimenpiteen, joten se on näiden puhelinten toiminto, joka voi olla erittäin tarpeellinen.

Monille ihmisille on parasta pitää tämä näppäimistötoiminto aktiivisena, koska he auttaa helpottamaan joidenkin tekijöiden havaitsemista kuten sää, sovellus, jota käytetään, mihin tarkoitukseen he käyttävät matkapuhelinta, jopa muistavat kirjoittamansa. Siksi se on pidettävä aktiivisena, jotta se luo lisää turvallisuutta käyttäjien keskuudessa.

Tämä toiminto tulee useimpiin jättiläisen Samsungin puhelimiin, erityisesti Samsungin A -sarja eli A10, A20, A30, A50, A70, jne. … Siksi näiden matkapuhelimien käyttäjät kysyvät usein, kuinka tämä lisätoiminto aktivoidaan tai poistetaan käytöstä laitteissaan, mikä vaatii hyvin vähän huomiota ja vaivaa.

On kuitenkin ihmisiä, jotka eroavat tästä toiminnosta ja haluavat poistaa sen käytöstä, koska sitä pidetään tarpeettomana tai se keskeyttää sen toiminnan. Väitetään myös, että se aiheuttaa ärsytystä ja keskittymiskyvyn menettämistä toiminnoissa, joita tehdään tällä laitteella.

Joten tätä varten tuomme sinulle helppo ja nopea selitys kuinka aktivoida se matkapuhelimestamme. Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa sinun on noudatettava seuraavia vaiheita.

Vaiheet Android Samsung Galaxy -puhelimen näppäimistön värinän aktivoimiseksi

Aktivoidaksemme näppäimistön värinän Samsung -laitteessamme, meidän on tehtävä se seuraavien vaiheiden mukaisesta kokoonpanosta.

Siirry asetusvalikkoon

Tämä valikko on yksi ensimmäisistä, joka ilmestyy matkapuhelimen näytölleTästä järjestelmäsovelluksesta voit suorittaa useita toimintoja, jotka viittaavat haluamaasi ja suhteutetaan matkapuhelimesi kriteereihin (kirkkaus, kontrasti, taustakuva, fonttikoko, värinän lisäksi se voidaan poistaa myös näppäimistö muun muassa äänenvoimakkuutta).

Täällä ollessa sinun on mentävä kieliä ja tekstinsyöttöä, tässä osassa voit määrittää kielen, typografian, koon, näppäimistöasettelun ja muita siellä olevia lisävarusteita …

Sitten sinun on valittava näyttönäppäimistö, valitset Samsung-näppäimistön; myöhemmin sinun on varmistettava, että vaihtoehto näkyy pyyhkäisemällä, napauttamalla ja koskettamalla palautetta, koska tämä auttaa sinua suorittamaan etsimäsi toiminnan.

Kosketuspalaute ja tärinä

Se näkyy dia-, kosketus- ja kosketusvasteessa, koska tämän vaihtoehdon sisällä voit tarkkailla ja painaa jälkimmäistä, tässä siirryt kosketusvasteeseen ja värähtelyyn.

Lopulta on siellä missä -painiketta, jotta voit aktivoida tai poista näppäimistön värinä mieltymystesi mukaan.

Menet takaisin ja poistut valikosta

Viimeisessä paikassa on vain sulje jokainen vaihtoehto johon kirjoitit, kunnes saavutat Samsungin näytön alun, tai myös painamalla vain kotipainiketta poistuaksesi helpommin.

samsung puhelimen aloitusnäyttö

Kaikki nämä lyhyesti ja selkeästi selitetyt vaiheet auttavat sinua saamaan Samsungin tekniikan käyttäjänä miellyttävän kokemuksen yrityksen tarjoamien tuotteiden käytöstä näiden perustietojen ratkaisemisen lisäksi.

Toisaalta suosittelemme, että kun käytät näitä vaiheita, olet tarkasti etsimäsi ja siirryt suoraan siihen ja varmistat, että puhelimessasi on kaikki oppaissa kuvatut vaihtoehdot.

Android -Samsung Galaxy -puhelimen näppäimistön värinän poistaminen käytöstä

Ensimmäinen askel, jonka sinun on suoritettava, on siirtyä ”järjestelmäasetuksiin”. Samsung -puhelimestasi, johon pääset eri tavoilla. Vaikka helpoin tapa on etsiä ”Asetukset” palkista, josta näet kaikki sovellukset. Kun olet löytänyt puhelimen asetukset, sinun on siirryttävä kohtaan ’Yleinen hallinto’ ja kun löydät Kieli ja tekstinsyöttö -välilehden, näet vaihtoehdot koskettamalla.

Täällä voimme nähdä vaihtoehdon ’näppäimistö’, johon meidän on mentävä ja lopulta pelattava oletusnäppäimistömme ’Samsung Keyboard’, tämä toiminto ohjaa meidät mainitun näppäimistön kokoonpanoon. Siirrymme ”Liu’uta, kosketa ja kosketa vastausta” -välilehdelle, ”kosketusvaste” -vaihtoehdossa näemme, että tärinä on aktivoitu, meidän on vain poistettava se käytöstä napauttamalla painiketta.

Kun tämä toimenpide on valmis, tallennamme muutokset ja siinä kaikki. Kun avaamme sovelluksen, joka käyttää näppäimistöä, voimme huomata, että se ei enää värise.