Skip to content

Kuinka laittaa viestien esikatselu päälle ja pois päältä Samsung Galaxyssani?

31 de maaliskuu de 2022
persona escribiendo mensaje movil 18726

Viestien esikatselu mobiililaitteella mahdollistaa näyttää viestin ennen kuin avaat puhelimen lukituksen. Tämä ominaisuus säästää käyttäjien aikaa antamalla heille käsityksen viestin sisällöstä ennen sen lukemista.

Tämä esikatselu antaa kuitenkin myös muiden ihmisten nähdä viestien sisällön. No, esikatselu näkyy näytöllä muodossa näkyy kaikille, jotka haluavat nähdä viestit. Viestien esikatselu voidaan poistaa käytöstä sekä Samsung Galaxy -puhelimissa että muissa mobiililaitteissa, kuten iPhoneissa. Tämä on tapa suojata käyttäjien yksityisyyttä.

Kuinka voin asettaa sovellukset näyttämään esikatselun?

Jokaisella sovelluksella on omat asetukset. Mobiililaite puolestaan ​​pystyy ohjaamaan sovelluksia riippumatta siitä, miten ne on konfiguroitu. Voit piilottaa minkä tahansa sovelluksen esikatselun itse sovelluksen kokoonpano. Samoin mobiililaitteen asetuksista.

Itse sovelluksesta

Jos haluat määrittää viestin esikatselun missä tahansa viestintäsovelluksessa, sinun on tehtävä se kunkin sovelluksen asetuksista. Tämä sopii on tehtävä jokaisessa sovelluksessa. Voit tehdä tämän siirtymällä viestisovellukseen ja siirtymällä asetusvalikkoon. Sovellukset, kuten Telegram, mahdollistavat ponnahdusilmoitusten poistamisen asetusvalikosta.

Se on löydettävä ilmoitusosiosta esikatseluvaihtoehto ja sammuta se. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikissa sovelluksissa. Muita vaihtoehtoja ovat mykistää ilmoitukset tai tietyt yhteystiedot. Mutta tämä estää sovellusta ilmoittamasta sinulle, kun uusi viesti saapuu.

Mobiiliasetusten avulla

Voit poistaa esikatselun käytöstä Android-laitteen asetuksista siirtymällä kohtaan Asetukset > Sovellukset > Viestit > Ilmoitukset. ”Esikatsele viesti” -vaihtoehdossa näet kaksi ruutua: ”Tilapalkki” ja ”Lukitusnäyttö”. Vaihtoehtojen nimet voivat vaihdella laitteittain, mutta tästä huolimatta vaihtoehto löytyy Ilmoitukset-osiosta.

Valintaruutujen poistaminen poistaa käytöstä viestien esikatselun näytöllä. Voit poistaa valinnan laitteen ilmoituspalkista yksi laatikko tai molemmat mieltymysten mukaan. Aktivoidaksesi tämän toiminnon uudelleen, sinun on vain valittava valintaruudut uudelleen samassa kokoonpanon osassa.

Tarkastele viestejä merkitsemättä niitä luetuiksi

Viestien esikatselu on työkalu, jonka avulla ei vain saa käsitystä viestin sisällöstä. Jos ei, se on myös tapa lukea viestiä merkitsemättä sitä luetuksi. On enemmän temppuja viestien katseluun merkitsemättä niitä WhatsAppissa ja muissa sovelluksissa. Mutta esikatselu on yksi eniten käytetyistä menetelmistä.

Tietenkään esikatselu ei toimi liian pitkille viesteille, koska viesti näkyy keskeneräisenä. Vaikka lyhytviesteissä se toimii ilman ongelmia. Sen lisäksi, vaikka viesti ei olisi täysin näkyvissä, jos voit tarkistaa lähettäjän ja viestin alun.

Mitä minun pitäisi tehdä poistaakseni viestieni esikatselun Samsungissa?

Samsung Galaxy -puhelimet toimivat Android-käyttöjärjestelmän alla, joten ohjeet ovat täsmälleen samat kuin minkään Android-laitteen. Koska Samsung Galaxy -brändi on kuitenkin niin tunnettu, Internetistä löytyy myös ohjeita Galaxy-päätteen ilmoituspaneelin konfiguroimiseksi.

kirjoittaa matkaviestinilmoituksia

Viestien esikatselun poistaminen käytöstä mahdollistaa laitteessa olevien viestien yksityisyyden suojan. On kuitenkin otettava huomioon, että viestejä ei voi tarkastella ilman sovellusta. Etuna tähän ongelmaan verrattuna on, että esikatselu voi aktivoida ja poistaa käytöstä niin monta kertaa kuin haluat.

Toinen tapa välttää ilmoitusongelmia on yksinkertaisesti mykistää yhteystiedot tai ryhmät viestisovelluksissa, Välttääksesi ei-toivottujen ilmoitusten vastaanottamisen miltä tahansa heistä. Äärimmäisenä toimenpiteenä voit turvautua kontaktin estoon. Tämä tuo kuitenkin ongelmaksi sen, että yhteyttä ei voida pitää yllä mainitun yhteyden kanssa. Joten mykistys on paras vaihtoehto.