Skip to content

Miksi YouTubessa ei ole ääntä Samsung Smart TV:ssäni ja kuinka korjata se?

18 de toukokuu de 2022
smart tv control 18790

YouTube on maailmanlaajuisesti tunnettu alusta. Siitä löydät suuren määrän erilaisia ​​videoita, jotka vaihtelevat suosikkiartistisi kappaleista opetusohjelmiin tai tiettyihin dokumentteihin. Tämän ansiosta se on yksi niistä eniten käytetyt alustat monissa kodeissa.

Tästä johtuen on normaalia, että haluamme käyttää Smart TV:tämme päästäksemme alustalle. Joissain tilanteissa voimme kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Pysyykö YouTube logossa vai äänihäiriöitä Tästä syystä tässä artikkelissa opetamme sinulle, kuinka edetä, jos Samsung Smart TV ei kuulu.

Mitkä ongelmat yleensä aiheuttavat sen, että YouTubea ei kuulla?

Jos siirryt alustalle televisiosta ja huomaat, että et kuule sitä, voit kokeilla korjaa se itse. Näissä tapauksissa on tärkeää varmistaa, että alkeellisimmat kokoonpanot toimivat, ja lähteä etsimään vakavampia ongelmia sieltä.

Sovellus on vanhentunut

Yksi yleisimmistä syistä on, että alustasovellusta ei päivitetä. tämä tekee mitä älä yhdistä laitteihimme ja nykyinen vika, kuten se, että sitä ei kuulla tai se katoaa Smart TV:stämme.

Jos näin on, videon äänen ja näiden muiden virheiden korjaaminen on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain syöttää sovellus ja päivittää se. Tällä tavalla voimme ratkaista ongelman.

YouTuben äänenvoimakkuuspainike on pois päältä

YouTubessa on vaihtoehtoja, kuten videon äänen mykistäminen tai intensiteetin muuttaminen, joten sinun on tarkistettava nämä osiot ja tarkistettava niiden tila.

Niin voi käydä videossa ei ole ääntä koska äänenvoimakkuuden kytkin on mykistetty. Näissä tapauksissa riittää, että muutat vaihtoehtoa niin, että se kuulostaa uudelleen.

Kuinka korjata YT-äänihäiriö Samsung Smart TV:ssä?

Toisaalta, jos ongelmaa ei löydy videoalustalta, älytelevisiomme tulee tarkistaa sen ratkaisemiseksi.

Virheitä voi tapahtua useita, joten sinun on kokeiltava joitain vaiheita, kunnes löydät ratkaisun. Tässä tapauksessa se on korjattava, jos se on a sovelluksen tai laitteen vika käytetään sen toistamiseen.

youtube ei kuulosta älytelevisiossa

Poista ja asenna sovellus uudelleen

Yksinkertainen ratkaisu, jonka voit suorittaa näissä tapauksissa poista ja asenna YouTube-sovellus. Joskus ne antavat yleensä yhteensopivuusvirheitä, kun ne asennetaan, ja ne korjataan asentamalla sovellus uudelleen.

Jos olet suorittanut tämän vaiheen, eikä äänivirhe ole vieläkään ratkennut, ongelma ei todennäköisesti ole sovelluksessa vaan käytössä olevassa laitteessa.

Käynnistä uudelleen reititin, johon televisio on liitetty

Toinen tapa korjata videoäänihäiriö on käynnistää televisioon liitetty reititin uudelleen. Tämä on erittäin helppo vaihe, joka voi korjata virheen, koska siinä on todennäköisesti virhe.

Sinun tarvitsee vain tehdä niin etsi virtapainike ja paina sitä. Anna sen vaikuttaa muutama sekunti ja kytke se sitten päälle. Yhdistä sitten uudelleen Smart TV:hen, jotta voit yrittää toistaa videon äänen kanssa. Huomaa, että sinun on oltava yhteydessä Internetiin päästäksesi alustalle.

Palauta television tehdasasetukset

Yksi viimeisistä vaihtoehdoista, joita voit kokeilla, on tehdasasetusten palauttaminen. Ennen kuin teet niin, sinun on otettava se huomioon menetät kaikki tiedot tai laitteen oletusasetukset.

Palauttaminen on hyvin yksinkertainen vaihe, mutta tapa tehdä se voi vaihdella eri malleissa. Nollataksesi Smart TV:n sinun on noudatettava näitä ohjeita.

  • Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  • Anna avustaja tai tukivaihtoehto ja kaukosäädin.
  • Mene sitten alas, kunnes näet itsediagnoosiruudun Smart TV:ssäsi ja paina Enter.
  • Tässä osiossa löydät nollausvaihtoehdon.
  • Sinun on syötettävä PIN-koodisi ja vahvistettava palautus Enter-näppäimellä.
  • Kun hyväksyt sen, prosessi alkaa.
  • Muista, että sinun on määritettävä se myöhemmin.

Jos olet tehnyt tämän vaiheen eikä älytelevisiosi vieläkään toista YouTuben ääniä, on väistämätöntä mennä ammattilaisen kanssa. Näissä tapauksissa kyseessä voi olla vakavampi virhe, ja siksi on syytä mennä asiantuntijan puoleen.