Skip to content

Kuinka muuttaa kuvan kokoa Samsungissani? – Android ja PC

26 de huhtikuu de 2022
compania logotipo 18797

Mahdollisuus ottaa valokuvia missä tahansa majoituksen, juhlan, matkan tai retken yhteydessä on tärkeä muisto näiden hetkien säilyttämiseksi muistoissa. Riippuen otettujen kuvien määrästäSamsung-matkapuhelimesi täyttää tallennustilan nopeasti.

Tämän vuoksi on kiehtovaa muuttaa kuvien kuvasuhdetta niin, että ne eivät menetä resoluutiota ja pystyvät säästämään enemmän laitteellasi. Siksi tässä lausunnossa kerromme sinulle, kuinka voit muuttaa kuvan kokoa Samsungissa.

Mistä tiedän Samsung-matkapuhelimeni resoluution?

Jos haluat tietää Samsung-laitteesi laadun, siirryt ensin mobiiliasetusvalikkoon, vierität vaihtoehtojen loppuun, kunnes löydät ”Tietoja puhelimesta” -kohdan. Siirry sitten siihen ja etsi ”laitteistotiedot”. Painamalla näet matkapuhelimesi tiedot ja niiden väliin näytön tiedot missä tarkkailet pikselien kokoakorkeus ja leveys, käytettäväksi.

Kuinka muuttaa uusien valokuvien laatua?

Uusien kuvien resoluutiota on mahdollista muuttaa Android-järjestelmän uusimman version, jossa on käyttöliittymä 4.0, toiminnon ansiosta. Nykyään on pystytty arvioimaan kuvankäsittelyn elementtien lisääntymistä. Heikkolaatuisen, terävän, värillisen ja selkeän valokuvan muuntaminen aidoksi taideteokseksi muun muassa tekoälyn ja algoritmien avulla.

Älylaitteiden osiossa on edelleen joitain vaihtoehtoja, joilla voidaan saavuttaa jotain vastaavaa, vaikkakin tietyin rajoituksin, mikä saa meidät käyttämään PC:n Photoshop-ohjelmaa näiden ongelmien ratkaisemiseen.

Nyt Samsung-yhtiö on toiminut päättäväisesti asettuakseen kilpailijoitaan vastaan, koska se on yksi matkapuhelimista, joka tarjoaa mahdollisuuden parantaa valokuvien laatua ilman sovellusta. Android 12 -järjestelmän ansiosta se tarjoaa sinulle mahdollisuuden retusoida kaikkia laitteen uusia kuvia. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Ensin siirryt Samsungin galleriaan.
 • Siellä etsit juuri tekemääsi kuvaa, jota haluat muokata.
 • Huomaat, että se avautuu näytölläsi, ja sinun on löydettävä kolme pystysuoraa pistettä, jotka sijaitsevat nimenomaan oikeassa alakulmassa.
 • Kaikista elementeistä, jotka visualisoit, klikkaa Remaster-kuvaa.
 • Annat uuden matkapuhelinesiintymän ja automaattinen haku alkaa.
 • Kun se on valmis, näet viivan, joka erottaa kuvan etu- ja takaosan. Tarkastajan avulla voit liikkua ja nähdä tarkalleen, mitä on korjattu.
 • Jos yhteenvetona, olet samaa mieltä muutosten kanssa ja olet kiehtonut niistä, niin klikkaa ”Tallenna” innovoidaksesi tiedosto.

Mitä tehdä kuvasta suuremmaksi tai pienemmäksi Samsungissa?

Kuvien osuuden pienentäminen tai suurentaminen niitä leikkaamatta on yksinkertainen tapa pienentää niiden tunkeutumista ja siten myös niiden lähettämiseen kuluvaa aikaa. Vaikka se saattaa näyttää olevan jotain helppoa, nykyisten matkapuhelimien tärkeimmissä sovelluksissa ei yleensä ole tätä vaihtoehtoa. Muokkaamalla kuvan mittaa (ei sen laatua) voimme pienentää sitä saada valokuva, jonka resoluutio on huono, mutta vähemmän painava.

android matkapuhelin

Monet sosiaalisen median ja muokkaussovellukset, kuten WhatsApp tai Twitter, käyttävät jo laatua heikentävää pakkausta valokuvien keventämiseksi. Muodon pienentäminen voi kuitenkin olla kätevää liitettäessä ne sähköpostiin tai tallennettaessa tallennustilaa.

Kun olet ottanut valokuvan Samsung-puhelimella, voit suorittaa sen, jos haluat muuttaa tiedoston kuvasuhdetta. käyttämällä ”Galleria”-sovelluksen kuvankäsittelyohjelmaa. Seuraavaksi osoitamme, kuinka valokuvan kokoa muokataan:

Suurenna kuvan kokoa

Suurin osa Galaxy-puhelimen HD-kameralla otetuista kuvista on normaalilla kuvasuhteella. Jos lataat kuvia verkossa ja valokuvasi ovat hyvin pieniä, voit yksinkertaisesti suurentaa kuvaa muuttamatta resoluutiota Galleria-sovelluksen muokkausominaisuuksien avulla. Suurenna valokuvan kokoa seuraavasti:

 • Siirry ensin Samsungin Galleria-sovellukseen ja valitse kuva, jota haluat suurentaa.
 • Napsauta sitten ”Muokkaa”-elementtiä, joka sijaitsee nimenomaan näytön alaosassa.
 • Napsauta nyt ”Lisää vaihtoehtoja”, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
 • Napauta ”Muuta kokoa” -vaihtoehtoa.
 • Valitse muutetun kuvan prosenttiosuus, joka on elementtien etusijalla, jos haluat muuttaa kuvan kokoa. Napsauta sitten ’Valmis’ tehdäksesi muutokset.

samsung-mobiililaitteen edessä

muuttaa kuvien kokoa

Suurin osa Samsungin kaltaisten laitteiden korkealaatuisilla kameroilla otetuista valokuvista ovat suuria. Jos lataat kuvan tietokoneverkkoon ja se on erittäin suuri, voit asettaa uudet tarkat mitat Samsung-laitteen galleriasta. Voit tehdä tämän suorittamalla seuraavat vaiheet:

 1. Siirry ensin matkapuhelimesi Galleria-sovellukseen ja valitse sitten haluamasi valokuva kokoa.
 2. Napsauta nyt matkapuhelimesi alareunassa olevaa Muokkaa-elementtiä.
 3. Napauta 3 pystysuorassa olevaa pistettä, erityisesti oikeassa yläkulmassa.
 4. Valitse Muuta kokoa.
 5. Valitse muutetun valokuvan koko pidät kuvan koon muuttovaihtoehdoista. Napsauta sitten Valmis ottaaksesi muutokset käyttöön.
 6. Kun lopetat kuvan tai valokuvan muokkaamisen, kosketat Tallenna-vaihtoehtoa.

Huomautus: Kun muutat valokuvan kokoa, voit nähdä, että myös tiedostokoko pienenee kuvaominaisuuksien sisällä.

samsung android puhelin

Mitä seurauksia kuvien suurentamisesta on?

Tiedämme, että valokuvan mittojen muuttaminen on todella helppoa. Mutta kun lisäämme niiden kokoa, samat pikselit vaativat enemmän tallennustilaa. Tätä varten, sinulla on haittana melko pikselöity kuva.