Skip to content

Samsung -matkapuhelimen kannen poistaminen tai avaaminen – Täydellinen opas

2 de syyskuu de 2021
samsung bucle logo 14336

Android -mobiililaitteet ajan myötä ovat onnistuneet tekemään paljon muutoksia sekä käyttöjärjestelmässä että fyysisessä ulkonäössä, jotta laitteen laitteistoon voidaan sisällyttää uusia komponentteja, jotka pystyivät parantamaan laitteen toimivuutta ja suorituskykyä.

Nämä muutokset ovat olleet todella havaittavia erityisesti tunnetun Samsung -brändin mobiililaitteissa, uudemmissa malleissa voimme löytää erittäin tärkeitä muutoksia, kuten sen, että olet poistanut fyysisen kotipainikkeentai että laitteissa ei ole enää irrotettavaa kuorta, koska puhelimen akku on nyt integroitu puhelimeen.

Aiemmin pystyit irrota akku helposti, koska riitti vain mobiililaitteen takakannen poistaminen ja pääsisimme laitteen akkuun sekä SD -muistikorttiin ja Sim -korttipaikkaan, mikä ei ole enää mahdollista Android -laitteissa, jotka on valmistettu siihen sisäänrakennettu akku.

Tällä päivityksellä on kuitenkin etunsa, koska integroidun akun ansiosta mobiililaitteestamme tulee automaattisesti puhelin kestää roiskeveden, Vaikka se on vaikeaa tilanteissa, joissa meidän on päästävä käsiksi akkuun, varsinkin kun haluamme korvata sen uudella, koska laite alkaa aiheuttaa ongelmia akun latauksessa, kun se kytketään sähkövirtaan.

Mitä sinun pitäisi tietää ennen mobiililaitteen kannen poistamista

Ensimmäinen, sinun on suoritettava prosessi erittäin huolellisestiJos et tee sitä tällä tavalla, voit vahingoittaa matkapuhelintasi. Sinulla tulee olla myös oikeat työkalut (tarkkuus), vältä sopimattomia veitsiä ja ruuvimeisseliä.

Menetät takuun, joten tee tämä vain hätätilanteessa ja aina takuun päättymisen jälkeen. Itse asiassa on parasta välttää kännykän kannen poistamista ja kääntyä aina tarvittaessa teknisen palvelun puoleen.

Asiat, jotka sinun on poistettava Samsungin kansi

Selvästi kaikki vaihtelee mobiililaitteesta riippuen, mutta tarkkuusruuvimeisselit ja pinsetit ovat yleensä tarpeen. Varmasti paras on ostaa mobiili korjaussarja joka yleensä sisältää kaiken mitä tarvitset.

Miten akku poistetaan Samsung -matkapuhelimesta?

Osaaminen Samsungin Android -laitteiden takakannen purkamiseen on jotain se voi olla erittäin hyödyllistä jossain vaiheessaJos puhelimesi purkautuu tavallista nopeammin ja sinun on tarkistettava akku tai vaihdettava se, sinun on ensin poistettava kansi puhelimen takaosasta.

Tätä varten sinun on käytettävä a erityinen työkalusarja puhelimille, koska käyttämällä instrumentteja, jotka eivät ole, voimme vahingoittaa samaa laitetta tai siirtää virheellisesti osaa, joka on osa sen laitteistoa, yleensä peruspakettia, jossa on työkaluja matkapuhelimiin se ei maksa yli 5 dollaria joten se voi olla todella käytettävissäsi.

irrota Samsung -matkapuhelimen kansi

Aloittaaksesi Samsung -laitteen takakannen purkamisen sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Irrota Samsung -laitteen kansi

  1. Ensimmäinen asia on sammuttaa laite, jotta vältetään oikosulku tai sähköisku, kun yritämme irrottaa takakannen
  2. Sitten sinun täytyy irrota SD- ja Sim -kortti laitteesta, jotta ne eivät vahingoitu, koska joudumme lämmittämään
  3. Seuraavaksi sinun on lämmitettävä puhelimen koko takaosa, voit tehdä sen hiustenkuivaajan tai lämpöpistoolin avulla (levitä lämpö koko takakoteloon jättämättä sitä tiettyyn kohtaan, koska se voi heikentää liimaa, joka pitää puhelimen suojuksen)
  4. Yritä sen jälkeen asettaa ohut esine takakannen reunojen läpi, jotta voit pikkuhiljaa irrottaa kannen (tämä esine sen ei pitäisi olla metallia koska se voi naarmuttaa laitteen kantta)
  5. Kun olet pystynyt irrottamaan laitteen takakannen, poista se hitaasti puhelimesta
  6. Ja valmis! Samsung -puhelimesi takakansi on jo poistettu, jotta voit tarkistaa akun tai jonkin muun tämän alueen komponentin.

Voitko avata matkapuhelimen sisäisellä akulla?

Joo, voit avata matkapuhelimen sisäisellä akulla, mutta on tärkeää, että se tehdään erittäin huolellisesti. Siitä huolimatta on kiistatonta, että se on vaikeampaa kuin matkapuhelimilla, joissa on ulkoinen akku.

Kuinka poistaa sisäänrakennettu akku Samsung-laitteestani?

Jos laitteen akku jo vaatii vaihtamista, osta alkuperäinen akku tai akku, jolla on sama kapasiteetti samalta merkiltä. laitteessa on virheitä, sitten näytämme, kuinka voit poistaa laitteeseesi sisäänrakennetun akun:

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on poistaa laitteen takakansi edellä annettujen ohjeiden mukaisesti, jotta pääset käsiksi akkuun, kun tämä on tehty, poista akku varovasti puhelimesta ja aseta uusi paristo, johon aiot korvaa se, lopussa sinun on lämmitettävä liima löytyy kännykän kannelta.

pura Samsungin akku

Voit lämmittää samalla hiustenkuivaajalla, asentaa sitten kannen puhelimeen ja painaa hiukan painamalla asettamalla sille kuminauhat ja odota, kunnes se lopettaa tarttumisen sen käyttämiseen.

Kannattaa huolehtia kännykän suojuksesta

Tärkeintä on älä käytä liikaa voimaaJos teet niin, voit rikkoa laitteen kannen tai elektronisen komponentin. Jos sinulla on mahdollisuus ottaa valokuva matkapuhelimen avaamisen jälkeen, sinulla olisi opas, jos et muista mihin ruuvi tai komponentti menee.