Skip to content

Kuinka korjata Samsung Tablettini, jos se ei käynnisty tai lataa akkua?

21 de maaliskuu de 2022
tablet persona 18663

Kun nautimme joistakin elektronisista laitteista, kuten Samsung-tabletista, meillä voi olla ongelmia sen käynnistämisessä ja huomata, että se ei lataa akkua. Tämä saattaa kuitenkin koskettaa meitä on välttämätöntä tietää, että sillä voi olla ratkaisu ja että se ei välttämättä ole vaurioitunut. Joka tapauksessa sinun on pysyttävä rauhallisena ja päätettävä yrittää soveltaa joitain tässä artikkelissa tarjoamistamme ratkaisuista.

Mitkä ovat yleisimmät ongelmat Samsung-tableteissa?

Samsung-tabletin avulla voimme esittää tiettyjä tavallisia ongelmia sen käynnistämiseksi, useimmilla niistä on ratkaisu. Näissä tapauksissa sinun täytyy vain olla hieman kärsivällinen ja yrittää ratkaista se.

Yksi yleisimmistä ongelmista on se antaa ohjelmistovirheentämä voitaisiin ratkaista nollauksella, pakottamalla käynnistys muun muassa.

Voi myös käydä niin, että se johtuu laitteisto-ongelmista, joissa jokin sähkölaitteen osa ei toimi kunnolla. Jos näin tapahtuu, alan ammattilaisen on tarkistettava se ja tehtävä tarkka diagnoosi.

Kummassakin tapauksessa se on välttämätöntä pyydä ammattiapua, jos meillä ei ole tarvittavaa tietoa ongelman ratkaisemiseksi. Jos laitteesi on vielä takuun alainen, voit hyödyntää sitä löytääksesi ratkaisun laitteesi ongelmaan.

Kuinka ratkaista vika Samsung-tabletissa, jos se ei käynnisty tai lataudu?

Jos Samsung-tablettisi ei käynnisty, älä vaivu, sillä on joitain käytännöllisiä ja yksinkertaisia ​​ratkaisuja, jotka voit ottaa huomioon. Tällä tavalla voit ratkaista esiintyvän virheen.

Nämä ovat joitain helppoja tapoja tehdä kotonaJos ongelma kuitenkin jatkuu, on käännyttävä ammattiteknikon puoleen. Muista, että laite ei välttämättä ole vaurioitunut, mutta se vaatii jonkinlaista huoltoa tai konfigurointia.

samsung tabletti ei käynnisty

vaihda laturi

Yksi tavoista, joilla voit korjata tämän Samsung-tabletin vian, on vaihtaa laturi. Saattaa käydä niin, että se ei toimi, koska se on vaurioitunut käytössä. Näissä tapauksissa on suositeltavaa kääntyä valtuutetun edustajan puoleen hankkimaan toinen alkuperäinen laturi.

jos ei alkuperäinen, ei taata vakaata latausta koska sen komponentit eivät ole parasta laatua. Siksi niillä voi olla virtojen nousuja ja laskuja, jotka voivat vaikuttaa laitteesi akkuun.

Mikä on tapa pakottaa Samsung-tabletti käynnistymään, jos se ei käynnisty?

Samsung-tabletissa voidaan käynnistää pakotettu käynnistys yrittämällä käynnistää se, sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​​​vaiheita saavuttaaksesi sen.

Muista kuitenkin, että Samsung-tuotemerkillä on monia tablet-malleja, joten on mahdollista, että ne eivät toimi samalla tavalla.

samsung tabletti ei lataudu

Painikeyhdistelmä pakkokäynnistykseen

Tehdäksesi sen sinun on noudatettava näitä yksinkertaisia ​​​​vaiheita. Ensin sinun on painettava virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennys samanaikaisesti, jättäen ne painettuna noin 45 sekunniksi.

Tämän ajan kuluttua tuotemerkin logon pitäisi ilmestyä ja tuloksena sinulla on onnistunut voimaaloitus. Jos näin ei tapahdu, ongelmasi voi olla jokin muu, tässä tapauksessa on muita ratkaisuja, kuten järjestelmän käynnistäminen uudelleen alusta.

Käytä ”Käynnistä järjestelmä nyt” -toimintoa

Tämän toiminnon suorittamiseksi sinun on siirryttävä palautustilaan laitteessasi, tämä osio on kaikissa Android-järjestelmissä. Tämä asetus on tapa määrittää puhelimesi ilman puhelinjärjestelmää.

Jos se on tehty hyvin, se ei aiheuta ongelmia, mutta sinun on otettava se huomioon suoritettaessa Kaikki tabletilla olevat tiedostot poistetaan.. Tämä sisältää sovellukset, jotka olet asentanut, jos et ole suorittanut varmuuskopiota, koska olet nollannut laitteesi tiedot.

Suorittaaksesi tämän toiminnon sinun on noudatettava näitä vaiheita, ensin painettava äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja kotinäppäintä. Seuraavaksi sinun on painettava virtapainiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näkyviin tulee Samsung-logo, jossa sinun on vapautettava painikkeet.

samsung tabletti ei käynnisty

Kun pääset tähän pisteeseen, näet viestin, jossa lukee ”asennetaan järjestelmäpäivityksiä”, ”seuraa Android” ja ”ei komentoa”. Sinun ei pitäisi huolehtia tästä, koska sen jälkeen erilaiset Android-palautusvaihtoehdot tulevat näkyviin.

Käytä äänenvoimakkuusnäppäimiä alaspäin, kunnes löydät vaihtoehdon, jossa lukee ”tehdasasetusten palautus”. Käytä virtapainiketta. Vieritä alas painamalla äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä, kunnes näet vaihtoehdon Kyllä, poista kaikki käyttäjätiedot.

Tämän jälkeen hyväksymme sen painamalla virtapainiketta uudelleen. Kun noudatat näitä vaiheita, ilmaus ”käynnistä järjestelmä uudelleen nyt” ilmestyy näytölle korostettuna, mikä se käynnistyy painamalla virtapainiketta. Tämän jälkeen tablettimme käynnistyy uudelleen olettaen, että tehdasasetukset on palautettu.

Kuinka tehdasasetukset palautetaan Samsung-tabletin virrankäyttövirheiden korjaamiseksi?

Toinen tapa palauttaa Samsung-tabletin tehdasasetukset, jos saat virheitä käynnistäessäsi sen, on siirtyä asetuksiin. Tässä osiossa etsit ”henkilökohtainen” -vaihtoehto ja sitten ”varmuuskopiointi” ja ”palautus”.

Jos et halua menettää tietojasi tai tiedostojasi laitteessasi, sinun on tehtävä varmuuskopio ja siirryttävä ”palautus”-osioon. Sitten ’tehdasasetusten palautus’ ja ’reset device’.

Turvallisuuden lisäämiseksi, että laitteen omistaja haluaa palauttaa sen tehtaalle, se kysyy salasanaasi. Tässä sinun on asetettava se avataksesi tämän vaihtoehdon ja sitten, jos tabletti palautetaan, painamalla ’poista kaikki’ -vaihtoehtoa.