Skip to content

CNPJ-generaattori

17 de marraskuu de 2021
CNPJ generaattori

Kansallinen oikeushenkilöiden rekisteri, jota kutsutaan yleisesti nimellä CNPJ, suorittaa samat toiminnot kuin CPF. CNPJ:n päätarkoituksena on tunnistaa erilaisia ​​oikeudellisia järjestelyjä ja yhteisöjä.

Yrityksillä on oltava yksityiskohtainen CNPG kaikentyyppisille tuotteille ja palveluille. Tämän lisäksi yksityiskohtainen CNPG on ehdoton välttämättömyys yrityksen valmistamille tuotteille. Kysymys kuuluu, kuinka CNPG luodaan ja mistä se tarkalleen koostuu.

CNPJ-generaattori

CNPG-numerossa on yhteensä 14 numeroa, joista ensimmäiset numerot edustavat rekisteröintitunnusta ja loput numerosta haarakonttorin nimeä.

CNPG-generaattorityökalu on suunniteltu ohjelmistojen testaustarkoituksiin. Ei vain CNPG-numeron luomiseen, vaan työkalua käytetään laajasti numeron vahvistamiseen. Numero vahvistetaan kahdesta viimeisestä numerosta riippuen, joita pidetään yleisesti tarkistusnumeroina.

Numeron tarjoaa Brasilian liittovaltion verovirasto. Kaikilla Brasilian osakemarkkinoille rekisteröityneillä yhteisöillä oletetaan olevan CNPJ-numero. Muutoin kansainvälisten yritysten on tarkoitus rekisteröityä liittovaltion valtiovarainministeriöön. Jokaisella yhtiöllä, joka omistaa osakkeita ja muuta omaisuutta maassa, on oltava CNPJ.

Jos yritys ei suorita rekisteröintiä loppuun, siihen sovelletaan aluehallinnon määräämiä sakkoja ja maksuja. He saattavat myös menettää omistamansa omaisuuden. Jos aiot rekisteröidä yrityksesi Brasiliassa, sinun on suoritettava rekisteröinti Brazilian Commercial Boardsissa.

Silloin CNPJ-generaattori tulee kuvaan. Palvelu on suunniteltu auttamaan yrityksiä kehittämään ja testaamaan ainutlaatuista 14-numeroista numeroa, joka voidaan antaa yrityksille, jotka suunnittelevat perustavansa brändinsä Brasiliaan tai sijoittavansa Brasilian osakemarkkinoille. Tämän lisäksi CNPJ-numeroa voidaan tarvita, jos yritys suunnittelee kansainvälistä leasing-toimintaa, kaluston vuokrausta ja lainojen myöntämistä.