Skip to content

CPF-generaattori Brasiliaan

16 de marraskuu de 2021
CPF generaattori

CPF-generaattori: CPF-numero annetaan jokaiselle Brasilian asukkaalle, joka on verovelvollinen. Olitpa Brasilian kansalainen tai ansaitsetko Brasilian markkinoilta, sinulle annetaan CPF-numero, jos maksat tuloistasi ja omaisuudestasi veroja Brasilian hallitukselle.

Numero on yksilöllinen kaikille veronmaksajille, ja se koostuu 11 numerosta, joista kaksi viimeistä ovat vahvistusnumeroita.

CPF-generaattoria käytetään laajasti tämän 11-numeroisen yksilöllisen numeron luomiseen. Ohjelmistojen kehittäjät ja testaajat käyttävät tätä työkalua saadakseen tarkan, ainutlaatuisen CPF-numeron.

Sitä käytetään myös CPF-numeron vahvistamiseen. Kun CPF-generaattori on vahvistanut numeron, se osoittaa, että numero vastaa ainutlaatuista CPF-algoritmia.

On tärkeää huomata, että CPF-generaattorin luomalla CPF-numerolla ei ole mitään tekemistä Brasilian liittovaltion tulojen kanssa. Sen sijaan numeron päätavoitteena on auttaa ohjelmistojen testaajia ja kehittäjiä testausprosessissa.

CPF-generaattori

iStaunchin CPF Generator on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit luoda CPF-numeroita ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa syntymäaikasi ja napauttaa Luo-painiketta. Siinä kaikki, työkalu luo satunnaisia ​​CPF-lukuja.

Huomaa, että CPF-numero on varsin tärkeä brasiliaisille. Xoom on tehnyt yksilöllisen CPF-numeron ilmoittamisen pakolliseksi ihmisille, jotka suorittavat transaktioita brasilialaisille tileille.

Et voi jatkaa minkäänlaista Xoom-tapahtumaa, ellet saa CPF-numeroa vahvistettua. Tapahtuma peruutetaan automaattisesti, jos et anna oikeaa CPF-numeroa.

Varmista siis, että Brasilian hallitus vahvistaa CPF-numerosi ennen Xoom-tapahtumien käsittelyä.