Skip to content

Coin Master Freein uusimman version lataaminen – Windows ja MAC

3 de syyskuu de 2021
presentacion coin master 14117

Aikana, jonka karanteeni on ollut voimassa vuoden 2019 lopun ja vuoden 2021 välisenä aikana, kotiviihteen pelien kysyntä on kasvanut. Tällainen on Coin Master, joka on a peli kylän rakentamiseen, tätä varten sinun on kerättävä kolikoita, jotka voit vaihtaa palkintoihin rakennustöiden suorittamiseksi.

Pelin tekee mielenkiintoisemmaksi se, että voit hyökätä naapurikylien kimppuun ja varastaa heiltä resursseja liittämällä sen käytettävissä olevaksi alueeksi.

Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että samalla tavalla kuin voit hyökätä muihin kyliin, he voivat hyökätä sinun omaasi vastaan. Jos haluat nauttia tästä sisällöstä, sinun on ladattava peli Google Play -alustalta tai App Storesta Androidille tai iOS: lle, mikä tarkoittaa, että peli sitä ei ole kehitetty toistettavaksi Windowsissa tai Macissa. Tässä mielessä näytämme sinulle, kuinka ladata ja asentaa Coin Master Windowsille ja Macille.

Onko tarpeen asentaa emulaattori, jotta Coin Master saadaan tietokoneelleni?

Meillä on pari syytä, miksi emulaattori on asennettava tietokoneeseen, jotta pelikokemuksemme olisi tyydyttävä meille käyttäjille. Yksi niistä on peli on suunniteltu ensisijaisesti liikkuviin laitteisiin sovellusten kautta, toisin kuin joitain erillisiä yksityiskohtia, jotka tapahtuvat pelin livenä.

Siksi meillä on vaihtoehto tietokoneellemme, jos haluamme ladata minkä tahansa pelin, joka on Play Kaupassa.

Mikä on paras emulaattorivaihtoehto tietokoneelleni?

Android -emulaattorien maailmassa on suuri valikoima tarpeidemme ja makumme mukaan. Jotkut heistä pitävät MEmu, KOPlayer tai Nox Ne ovat joitain suosituimpia latauksen kannalta, ja osa niistä on omistettu videopeleille.

Koska se on kuitenkin yhteensopivampi useimpien sovellusten kanssa, Bluestacks -tason sovelluksia ei vieläkään ole.

Bluestacks

Pääasiassa suositeltava verkko, Bluestacks tarjoaa järkeä laaja yhteensopivuus suhteessa muihin emulaattoreihin. Se toimii myös useimmissa videopeleissä.

Coin Masterin asennus

Ennen kuin aloitat Coin Master -pelin lataus- ja asennusvaiheiden suorittamisen tietokoneellasi, jossa on Windows- tai Mac -käyttöjärjestelmä, sinun on ladattava ja asennettava Android -emulaattori Windowsille, jos tietokoneessasi on tämä käyttöjärjestelmä.

Jos tietokoneessasi on Mac OS, sinun on ladattava ja asennettava Android -emulaattori Macille. Yleisimmin monipuolisuudestaan ​​ja loistavasta yhteensopivuudestaan ​​tunnetuin emulaattori on Bluestacks. Nyt kerromme, miten edetä Lataa ja asenna Coin Master -peli:

Ikkunoissa

Olettaen, että olet jo ladannut ja asentanut Android -emulaattori PC Bluestacksille, jatka seuraavien vaiheiden soveltamista. Jos ei, sinun on asennettava emulaattori. Käynnistä emulaattorisovellus tietokoneellasi, eli avaa Bluestacks ja odota prosessin alkamista

Siirry välilehdelle Google Play Kauppa ja napsauta sitä. Kirjoita hakukenttään ”Coin Master” ja napsauta ”Install” -vaihtoehtoa. Odota, että sisällön lataus ja asennus ovat valmiit. Hyödynnä mahdollisuus yhdistää Facebook -tiliisi, jotta voit nauttia pelistä millä tahansa laitteella menettämättä edistymistäsi.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit nauttia pelistäsi ja liittyä laajaan yhteisö, joka yhdistää tämän mielenkiintoisen haasteen jonka hyväksyt, kun aloitat kylän rakentamisen.

MAC: lla

Avaamme Bluestacksin tietokoneella ja siirrymme asennettujen sovellusten vaihtoehtoon, josta löydämme vaihtoehdon ’apk’ valitsemalla sen ja asentamalla sen, jotta voimme nauttia pelin kaikille tarjoamasta kokemuksesta.

Kolikkopäällikön asennusnäkymä bluestacksista

Kuinka asentaa emulaattori tietokoneeseeni Coin Masterin avulla

Kun olemme valmiita pelaamaan, laitamme ” aiemmin suositellun ” emulaattorisovelluksen toimimaan PC: llä ja odotamme prosessin alkamista. Katsomme välilehteä Google Play Kauppa ’Coin Master’ -vaihtoehto, asentamalla sen, jotta voit nauttia pelistä, joka alkaa pienellä kylän rakentamisella ja toimitetaan sitten koko yhteisölle.

Vaihtoehto ladata ja asentaa Coin Master tietokoneellesi

Vaihtoehtona Coin Master Game -pelin asentamiselle tietokoneellesi voit ladata apk: n ja tallentaa tiedoston tietokoneesi kansioon jatkaaksesi asenna apk seuraavasti:

  • Avaa emulaattorisi Bluestacks tietokoneellasi, jossa on Windows tai Mac OS
  • Vaihtoehdossa Asennetut sovellukset paina ’Asenna APK’
  • Selaa tiedostoselainta ja Siirry kansioon, johon tallensit tiedoston .apk, jonka latasit viralliselta sivulta.
  • Valitse tiedosto ja paina asennusta
  • Odota sovelluksen asentamista ja nauti pelistä

Kuten olet ehkä nähnyt, näytämme sinulle kaksi tapaa ladata ja asentaa Coin Master -peli tietokoneellesi riippumatta siitä, onko käyttöjärjestelmäsi Windows- tai Mac -käyttöjärjestelmä. prosessit ovat melko yksinkertaisia ​​ja nopeita, joten voit nauttia hyvästä viihteestä kuluttamatta paljon aikaa sen lataamiseen ja asentamiseen.

Lopuksi, jos haluat pelata muita Coin Masterin kaltaisia ​​sovelluksia, kokeile ladata ja asentaa Clash of Clans -sovellus, jossa se toimii samalla tavalla. sinun on rakennettava ja puolustettava kylääsi mahdollisilta hyökkäyksiltä vihollisen kylistä. Älä enää odota ja astu viihteen maailmaan.