Skip to content

DAZN -tilin luominen: Tilaus ja ilmainen kokeilu

3 de syyskuu de 2021
danz 14531

Urheilu on tällä hetkellä suuri osa perheen viihdettä, ja etsimme aina oikeaa aikaa katsella pelejä ovatko he jalkapalloa, koripalloa, baseballia mm.

Siksi Dazn tarjoaa sinulle rajoittamattoman pääsyn parhaaseen ohjelmointiin ja sisältöön live -urheilun suhteen nauttia heidän palveluistaan ​​eri puolilla maailmaa kuten Espanjassa, Australiassa, Sveitsissä, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Italiassa.

Daznia pidetään urheilun Netflixinä, josta tulee paras suoratoistopalvelu ja -sisältö, koska ihmiset katsovat joka päivä vähemmän televisiota ja etsivät keinoa saada parempaa palvelua urheiluohjelmiensa katsomiseen, jotta he eivät unohda kaikkia yksityiskohtia. Seuraavaksi puhumme tilin luomisesta Daznissa, joka on samanlainen kuin tilin luominen FuboTv: ssä.

Mitä sisältöä DAZN lähettää Espanjassa?

Dazn on alusta, joka keskittyy kaikenlaisten urheilulajien välittämiseen, tämän alustan tehtävä on tarjoa palvelimillesi joustavuutta ja hallitse kilpailua, jossa on vapaus nähdä miten, missä ja milloin he haluavat.

Voimme sanoa, että Daznista löydät jalkapallon suhteen yksinoikeuksia, kuten Copa del Reyn, jos puhumme koripallosta Euroliigassa ja Eurocupissa, mutta se ei välitä mitä liiga ja Mestarien liiga ovat, ne voidaan nähdä vain Movistar- ja Orange -alustoilta.

Sinulla on Dazn -tili Se on niin välttämätöntä ja hyödyllistä, että voit ladata sen mistä tahansa älytelevisiosta, koska jos olet urheilufaneja, haluat tietää kaiken niihin liittyvän ja et missaa kaikkia pelejä.

DAZN -palvelun palkkaamisen edut ja haitat

Yksi tämän alustan eduista on, että suurin osa kaikki laitteet soveltuvat tähän käyttöönNiiden tulee olla liitettynä vain Internet -verkkoon, ne voivat olla älytelevisioita, älypuhelimia, kuten iOS ja Android, tabletteja, konsoleja ja tietokoneita. Toinen sen eduista on, että sen avulla voit rekisteröidä yli 3 laitetta tiliä kohden.

kaikki tililläsi olevat urheilulajit danz

Yksi mielenkiintoisimmista eduista Daznin alusta sen avulla voit luoda ja asettaa muistutuksia tai hälytyksiä, jotta et menetä kaikkia sen otteluita ja niihin liittyviä tapahtumia, sinun tarvitsee vain siirtyä ohjelmointiosaan ja valita tapahtuman oikealla puolella oleva kellokuvake.

Voisi sanoa, että toinen sen eduista on se, että se antaa sinulle kuukauden täysin takuu vapaa, Näin tilaaja tietää enemmän sivustosta ja tuntee olonsa mukavaksi ennen kuin hän haluaa ostaa palvelun ja tehdä parhaan päätöksen sinulle.

Daznin avulla voit tietää kaiken, mikä liittyy pelaajien elämään suosikkeja, Dazn ilmoitti äskettäin käynnistävänsä espanjalaisen dokumenttisarjansa, joka perustuu joidenkin pelaajien elämään.

Haitoista voidaan sanoa ei ole kovin yhteensopiva eri laitteiden kanssa, varsinkin niiden kanssa, jotka eivät ole niin ajankohtaisia. Vaikka käyttäjät väittävät, että urheilutarjonta ei ole kovin laaja, niin monet fanit eivät voi nähdä kaikkia haluamiaan aloja.

Tarvitsenko VPN: n tilin luomiseen ja DAZN: n katsomiseen?

Tämä riippuu pääasiassa maasta, jossa olet, koska tämä alusta ei ole käytettävissä eri Euroopan ja Latinalaisen Amerikan maissa. Tästä syystä on tärkeää käyttää VPN: ää voidakseen rekisteröityä ja nauttia sen palveluista ilman ongelmia missä tahansa.

Yksi suosituimmista tämän noudattamisesta on Express VPN, koska se voi vapauttaa DAZN: n eston helposti ja mikä parasta, ei näytä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Samoin on myös mahdollisuus asentaa yksityinen VPN, jolla on mahdollisuus yhdistää jopa yli 5 laitetta samanaikaisesti, mikä on hienoa.

Hanki ilmainen DAZN -tili kahdelle eri televisiolle

Ensinnäkin sinun on mentävä Daznin viralliselle verkkosivustolle, ja toiseksi sinun on painettava vaihtoehtoa Aloita kuukausi ilmaiseksi, Sinun on valittava haluamasi tilaustyyppi, luuton tai Premium.

Sitten sinun täytyy täytä rekisteröintilomake kaikki henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasana, joita pidät asianmukaisena, joten sinun on valittava maksutapa ja vaihtoehto Aloita tilaus. Dazn antaa sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilisi ja tätä varten sinun on vain asetettava hälytys sen aktivoimiseksi uudelleen.

luo tili daznissa

Kun aloitat tilisi, harkitse tämän palvelun tarjoamaa korkoa, jonka hinta on 9,99 euroa. Epäilemättä alusta Daznista on tullut yksi parhaista ja muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja katsella urheiluohjelmia vapaa -ajallasi. Hyvä asia on, että jos unohdat salasanasi, voit palauttaa sen sekä Smart TV: llä että tietokoneella.

Jos haluat tilin on rekisteröity kahteen eri televisioon, ainoa asia, jonka voit tehdä, on jakaa se. Sinun on kuitenkin maksettava tästä lisämaksu, koska alusta ei salli tällaista toimintaa ilmaiseksi millekään käyttäjilleen.

En voi luoda DAZN -tiliä – Kuinka korjata tämä ongelma

Jos et voi luoda tiliäsi DAZN -palvelussa, on erittäin todennäköistä, että Internet -palvelimessa on ongelmia; tästä syystä se on välttämätöntä pääset sovelluksen pääsivulle ja aloita prosessi uudelleen. Voit joka tapauksessa lähettää sähköpostin alustalle, jotta asiakaspalvelu voi tarjota sinulle tarvittavat työkalut ongelman ratkaisemiseksi.

Myös, jos haluat aktivoida tilin uudelleen, Voit kirjautua alustalle ja siellä sinun on suoritettava vastaava maksu palveluista uudelleen. Koska tämä on ainoa tapa palauttaa tilaus.