Skip to content

”DirectX RUNTIMES ei ole asennettu” -virhe Windowsissa – Helppo ratkaisu

3 de syyskuu de 2021
solucion error

Tietokoneet ovat ihmisen liittoutuneita työkaluja, niistä on ollut suurta apua, koska ne eivät ole ainoastaan ​​auttaneet meitä monimutkaisissa tehtävissä, vaan myös kehittyä ja edetä, Kaikki tämä ohjelmoinnin kautta, ohjelmoijat ovat käyttäneet ohjelmointia perustana perusohjelmistojen luomiseen ja muokkaamiseen koko käyttöjärjestelmään asti.

Nämä koneet eivät vain kehittyneet tavalla, jolla ihminen suorittaa toimintansa, vaan ne myös selkeästi muuttivat sukupolvien luetteloita, ja tällä hetkellä ne ovat viides tai kuudes sukupolvi, puhutaan jopa seitsemännestä, fyysisten näkökohtien parantamisesta sekä ohjelmistoista, paremmasta grafiikasta, käyttöliittymistä, sovelluksista ja muista, kuten DirectX -sovelluksesta.

Mikä on DirectX?

DirectX -ohjelma on Windowsin luoma ohjelmisto, se on sovellusohjelmointirajapinta, vaikka luultavasti tunnistat sen enemmän sen lyhenteistä, jotka ovat sovellusliittymiä, tätä käytetään tuki ja tehostaja järjestelmän tehtäviin, jotka keskittyvät multimediaosioihin, jotka vaihtelevat audiovisuaalisten projektien näyttämisestä hyvältä optimointiin ja videopelien nopeuttamiseen, mikä on sen suurin vahvuus.

Tämä syntyi Windows 95: stä, erityisesti versiosta NT 4.0. Tämä johtui siitä, että Microsoft näki käyttöjärjestelmässään potentiaalin, jos se muutti tapaa, jolla se pelasi edellisessä järjestelmässä, koska pelaaminen jossakin näistä aiemmista Windows -järjestelmistä joutui Käytä käynnistyslevykkeitä DOS -järjestelmässä, tässä DirectX: n rooli tuli ja lopulta Muutan tapaa käyttää pelejä Windowsissa.

Tällä hetkellä DirectX toimii edelleen Windowsissa, sillä on ollut loputtomia kehityksiä ja päivityksiä jatkaakseen auttaa käyttäjää suorittamaan toimintoja multimedia, ei pelkästään tietokoneissa, koska Microsoft on käyttänyt DirectX: ää samalla tavalla Xbox -konsoleissaan, huolimatta siitä, että DirectX on loistava ohjelma, ei ole varmaa, että siinä voi olla virheitä.

Tiedostot, jotka ovat välttämättömiä DirectX: n oikealle toiminnalle Windowsissa

Vaikka asennat uusimman Windows -version, saat DirectX: n, yleensä vanhentunut. Tämän vuoksi Microsoft tarjoaa meille työkalun DirectX: n lataamiseen, tämä on ensimmäinen.

Se on puolestaan ​​yhtä tärkeää päivitä näytönohjaimen ohjaimet, tarvitaan DirectX: n täysimääräiseen käyttöön. DirectX: n asianmukaisen toiminnan edellytyksenä on, että kaikki laitteesi ovat kunnossa.

Miksi saan virheilmoituksen ”DirectX -suoritusaikoja ei ole asennettu”?

”DirectX -suoritusaikoja ei ole asennettu” Se on virhe, joka joskus ilmenee tietokoneellamme, tämä virhe voidaan havaita, kun suoritamme videota tai enimmäkseen videopeliä, voimme huomata, että siitä puuttuu laatu, joka sen normaalisti pitäisi olla, kehykset eivät mene oikein, sen grafiikka samaan tapaan ja niin edelleen, tämä voi johtua siitä, että meillä ei ole oikeaa DirectX -versiota.

1630650681 631 DirectX RUNTIMES ei ole asennettu virhe Windowsissa Helppo ratkaisu

Tässä artikkelissa näytämme kuinka korjaa tämä virhe, Jotta voit saada vastaavan laadun multimediaosioissa, ratkaise tämä DirectX -virhe seuraavasti:

  • Ensimmäinen asia olisi nähdä, mitä DirectX -versiota käytämme, tätä varten voimme käyttää Windowsin Suorita -komentoa, voimme saada sen näkyviin painamalla Windows -näppäintä ja R -näppäintä, niin pieni ikkuna nimeltä Suorita avautuu, sen sisällä kirjoitamme ’dxdiag’ ja suoritamme.
  • Seuraavaksi näemme ikkunan nimeltä Diagnostiikkatyökalu DirectX, tällä on useita välilehtiä, kuten puhelujärjestelmä, jossa voimme nähdä, minkä version olemme asentaneet.
  • Myös näytön välilehdessä voimme tarkastella tietoja, kuten näytönohjainta Asentamamme ajurit, uusimmat versiot, voimme päivittää ne parempaan suorituskykyyn.
  • Järjestelmästämme riippuen että meillä on oltava DirectX -versio, jos sinulla on Windows 7, DirectX 11 -versio vastaa sinua, jos sinulla on Windows 8, DirectX 11.2 -versio ja Windows 10: llä viimeinen vastaava versio, joka on DirectX 12, suosittelemme pitämään DirectX: n ajan tasalla sen version kirjeenvaihtaja.

Yleiset DirectX-liittyvät virheet

Käynnistysvirheet osoittavat usein puuttuvan tärkeän tiedoston. Mahdollisesti yleisin virhe on se, jossa järjestelmä sanoo, että tiettyä DLL -tiedostoa ei löydy. Molemmat virheet korjataan suurimman osan ajasta asentamalla DirectX uudelleen. Toisaalta monet ovat huomauttaneet, että MSI Aferburner aiheuttaa heille ongelmia DirectX: n kanssa, analysoidaan tämä.

Directx Runtime RivaTuner

Se on virhe syntyy MSI Aferburneria käytettäessäUseimmissa tapauksissa ratkaisu on asentaa DirectX uudelleen. On suositeltavaa päivittää MSI -ohjelmisto.

RivaTuner Windows 10: lle

Toinen vaihtoehto edellisestä ongelmasta, päivitä vain DirectX ja MSI Afterburner korjataksesi tämän ärsyttävän ongelman. Päivitä samalla tavalla näytönohjaimet.

Miksi DirectX pitäisi asentaa jokaiseen peliin?

DirectX: ää ei pitäisi asentaa jokaiseen peliin, mutta se on se on päivitettävä pelatakseen. Joka tapauksessa DirectX: n asentaminen jokaisen pelin kanssa voi auttaa, jos ohjelman suorittamiseen tarvitaan tiedostoja.

näytönohjain DirectX: llä

Mitä hyötyä DirectX: n asentamisesta tietokoneeseen on?

DirectX on välttämätön nykyaikaisissa tietokoneissa, sillä se on yksi pelien tärkeimmistä ohjelmistotyökaluista. Pelit käyttävät laajasti DirectX -sovellusliittymiä, mikä takaa sen sovellus on täysin päivitetty ja toiminnassa.

Kuinka ladata ja asentaa minua vastaava DirectX -versio

Jos käytit dxdiag -työkalua ja huomasit, että sinulla on DirectX -versio, joka ei vastaa järjestelmääsi, älä huoli, voimme asenna oikea versio, Tähän on useita tapoja, voimme päivittää Windows -järjestelmän Windows Update -vaihtoehdoilla ja ladata näistä DirectX -version tai vastaavan, etsiä vastaavan version viralliselta Windows -sivulta.

Jos päätät ladata sen viralliselta Windows -sivulta, sinun on tehtävä asennus manuaalisesti, tämä on erittäin helppoa, kun olet ladannut DirectX -asennusohjelman, se voi yleensä tulla .zip- tai .rar -tiedostona, poimimme sen ja sen jälkeen se toimimme järjestelmänvalvojana, Asennusvalikko avautuu, hyväksymme sen käyttöehdot, asennamme, käynnistämme tietokoneen uudelleen ja DirectX on valmis.