Skip to content

Facebook Email Finder – Etsi sähköpostiosoite Facebookista

17 de marraskuu de 2021
Facebook Email Finder Etsi jonkun Facebook tilin sahkopostiosoite

Vuodesta 2021 lähtien yhteensä 3 miljardilla ihmisellä on aktiivinen tili Facebookissa, mikä helpottaa yhteydenpitoa ystäviin, tuttuihin ja sosiaalisiin ystäviin eri puolilla maailmaa. Joskus kuitenkin halutaan kerätä käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja saadakseen häneen yhteyttä ammattimaisemmin.

Saatat esimerkiksi etsiä heidän sähköpostiosoitettaan myydäksesi tuotteitasi ja palveluitasi heille tai palkataksesi heidät äskettäin avoimeen työpaikkaan yrityksessäsi. Yritykset ottavat myös yhteyttä vaikuttajiin sähköpostitse promootiota varten, koska suurin osa liiketoimintaan liittyvästä viestinnästä tapahtuu sähköpostin kautta.

On olemassa useita sähköpostin etsintätyökaluja, joiden avulla voit etsiä käyttäjän sähköpostiosoitetta sekunneissa. Nämä työkalut voivat kuitenkin toimia tai eivät toimi.

Mikä tärkeintä, sinun on syötettävä joitain käyttäjän tietoja, kuten hänen Facebook-käyttäjänimensä tai sivun URL-osoite, jotta hänen sähköpostiosoitteensa voidaan löytää onnistuneesti.

Vaihtoehtoisesti voit myös löytää jonkun Facebook-tilin sähköpostiosoitteen ja muut yhteystiedot katsomalla profiilin Tietoja-osiota. Mutta samaan aikaan alusta antaa käyttäjille mahdollisuuden piilottaa sähköpostiosoitteensa Tietoja-osiossa tai jättää sähköpostivaihtoehdon tyhjäksi yksityisyyden säilyttämiseksi.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit löytää heidän sähköpostiosoitteensa, jos se on piilotettu tai sitä ei mainita profiiliosiossa.

No älä huoli enää! Olemme rakentaneet iStaunchin Facebook Email Finder -työkalun, joka auttaa sinua löytämään sähköpostiosoitteita jonkun Facebook-profiilista ja -sivulta ilmaiseksi.

Itse asiassa,

Täältä löydät myös erilaisia ​​tapoja löytää jonkun Facebook-tilin sähköpostiosoite ilman ongelmia.

Muista myös, että sinulla ei ole suoraa tapaa löytää jonkun sähköpostiosoitetta Facebook-tilin kautta, mutta voit varmasti kerätä nämä tiedot muutamalla helpolla ja tehokkaalla tavalla.

Joten ilman pitkiä puheita, aloitetaan.

Kuinka löytää sähköpostiosoite Facebookista

1. Facebookin sähköpostihaku

Avaa iStaunchin Facebook Email Finder puhelimessasi. Kirjoita Facebook-profiilin linkki tai käyttäjänimi annettuun ruutuun ja napauta Etsi sähköposti -painiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet Facebook-tilille tai -sivulle rekisteröidyn sähköpostiosoitteen.

Facebookin sähköpostihakuSähköpostiosoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

Aiheeseen liittyvä: Facebook-puhelinnumeroiden etsijä

2. Tarkista henkilön Facebook-profiili

Facebook antaa käyttäjien joko näyttää sähköpostiosoitteensa Tietoja-osiossa tai jättää sähköpostivaihtoehdon tyhjäksi.

Jos käyttäjä on lisännyt sähköpostiosoitteensa Facebook-profiiliinsa ja tehnyt ne kaikkien näkyväksi, pääset siihen helposti hakemalla hänen profiiliaan tai sivun nimeä.

Sinun tarvitsee vain tarkistaa heidän Facebook-tilinsä ja löytää nämä tiedot heidän profiilistaan ​​tai bio-osiossa.

Näin voit:

  • Avaa Facebook-sovellus.
  • Napauta hakua ja avaa heidän profiilinsa.
  • Katso sähköpostit Facebookin Tietoja-osiosta.
  • TAI etsi Sähköposti-painike ja napsauta sitä.
  • Jos sähköpostia ei ole, käyttäjää ei jaeta julkisesti.

facebook sähköpostin etsintä

Sähköpostiosoite voidaan sisällyttää myös Osoite- tai Yhteystiedot-vaihtoehtoon. Varmista siis, että tarkistat kaikki käyttäjän tiedot. Löydät myös muita tietoja, kuten kaupungin, lukion, korkeakoulun ja ammatilliset tiedot.

Huomaa, että tämä vaihtoehto on vain niille, jotka ovat tehneet nämä tiedot julkisesti näkyväksi.

Useimmat ihmiset, joilla on julkinen tili, jakavat enimmäkseen sähköpostiosoitteensa, jotta brändit ja muut ammattilaiset voivat ottaa heihin yhteyttä.

Jos käyttäjä on pitänyt tilinsä yksityisenä, et ehkä voi saada henkilökohtaisia ​​tietoja. Mutta olet huolissasi, voit helposti tarkastella yksityisiä Facebook-profiileja ja löytää heidän sähköpostiosoitteensa.

3. Paina Sähköposti-painiketta

Facebook esitteli äskettäin uuden ominaisuuden yritysprofiileille ja -sivuille ”Lähetä sähköposti”, ”Osta nyt” ja ”Promote”, joka lähettää sähköpostin suoraan ja tekee ostoksia Facebookissa. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä vain yritysprofiileissa.

Löytääksesi sähköpostiosoitteen Facebookista, sinun tarvitsee vain avata jonkun profiili ja napauttaa ”sähköposti”-painiketta.

facebook sähköpostin etsintä

4. Pyydä sähköpostia

Jos haluat löytää sellaisen henkilön sähköpostin, joka ei ole näyttänyt sähköpostiosoitettaan tai muita yhteystietojaan profiilissaan, voit pyytää häntä suoraan jakamaan sähköpostiosoitteensa.

Kun tarkistat kohteen tiedot, näet joko kohteen sähköpostiosoitteen tai vaihtoehdon, jossa lukee ”pyydä sähköpostia”.

Napsauta Facebook-profiilin Pyydä sähköpostia -painiketta ja pyyntösi välitetään käyttäjälle. Käyttäjä saa viestin, jossa ilmoitetaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. He jakavat sähköpostiosoitteensa chatboxissa.

Jos tämä vaihtoehto ei kuulosta hyvältä, voit yrittää lähettää käyttäjälle sähköpostin suoraan.

Jos etsit satunnaisen käyttäjän sähköpostia, joka ei ole näyttänyt tietojaan, voit käyttää hänen työpaikkaansa tai iStaunchin käänteinen sähköpostihaku poimimaan sähköpostiosoitteensa.

Toinen tapa on tarkistaa heidän verkkosivustonsa tai bloginsa. Useimmat ihmiset jakavat sähköpostiosoitteensa blogissa, jotta brändit voivat ottaa heihin yhteyttä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka seurata jonkun Facebook-tilin sijaintia

5. Vie Facebook-tilin sähköposti Yahoon kautta

Et ehkä tunne tätä vaihtoehtoa kovinkaan hyvin, mutta tiedä, että Facebook antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kaikki yhteystietosi sähköpostipalveluntarjoajaasi. Tämä vaihtoehto antaa sinulle tiedot, joita saatat etsiä, kun tarkistat useita yhteystietoja.

Mainitsemme muutamia työkaluja, joiden avulla voit kerätä kohdekäyttäjän sähköpostiosoitteen tuomalla heidän sähköpostinsa sähköpostipalveluntarjoajaasi. Katsotaanpa tapoja, joilla voit tehdä sen:

Yahoo: Yahoo on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat tuoda sähköpostiosoitteensa sähköpostipalveluntarjoajalle. Sen integrointi sähköpostiin tekee siitä luotettavan työkalun. Voit ladata Yahoo-tilin ja alkaa viedä sähköpostisi Facebookista Yahoo-palveluun.

  • Avaa Yahoo ja kirjaudu sisään tilillesi. Jos sinulla ei ole Yahoo-tiliä, luo uusi.
  • Kun tilisi on luotu, Yahoo pyytää sinua tuomaan yhteystiedot Facebookista, Gmailista ja muista lähteistä.
  • Jos olet kirjautunut nykyiselle Yahoo-tilillesi, etsi ”Tuo yhteystiedot” -osio.
  • Valitse seuraavaksi Facebook ja Yahoo alkaa tuoda sähköposteja.
  • Kun prosessi on valmis, avaa Yahoo Address Book ja täältä löydät Facebook-tilien sähköpostiosoitteet.

Gmail: Facebook ei ole suoraan yhteydessä Gmailiin, mutta sen avulla voit ehdottomasti tuoda sähköpostit Gmail-tilille. Etsi Facebook-tietosi Asetukset ja tietosuoja -välilehdeltä ja lataa tiedot. Kun napsautat ”Lataa tietoni”, sinut ohjataan uudelle sivulle, joka pyytää sinua valitsemaan ladattavan tiedon tyypin. Valitse ”Ystävät” ja sitten ”HTML” ja valitse ”Luo tiedosto”. Prosessi saattaa kestää jonkin aikaa, mutta kun tiedot ovat valmiita ladattavaksi, Facebook lähettää sinulle ilmoituksen siitä.

Aiheeseen liittyvä: Facebookin IP-osoitteen etsijä – Etsi IP-osoite Facebookista

6. Käytä sähköpostin etsintätyökalua

Vaikka helpoin tapa saada jonkun sähköpostit on kysyä heiltä suoraan, joskus on parasta kerätä nämä tiedot huomaamattomasti. Kolmannen osapuolen sähköpostin etsintätyökalut ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat kerätä käyttäjien sähköpostiosoitteet yksinkertaisilla napsautuksella.

Tämä työkalu on erittäin suositeltavaa brändeille ja markkinointitoimistoille, joiden on haettava sähköpostiosoitteita kerralla. Jos sinulla on tuote, jota sinun on mainostettava suuremmalle yleisölle automaattisten sähköpostien avulla, voit käyttää Sähköpostihakua saadaksesi heidän sähköpostiosoitteensa.

Viimeiset sanat

Tämä opas sisälsi kaikki menetelmät, joilla voit saada kohteen sähköpostiosoitteen. Toivottavasti se auttoi sinua löytämään käyttäjän sähköpostin Facebook-tilin kautta. Jos menetelmät eivät kuitenkaan toimineet, voit aina kokeilla muita tapoja kerätä heidän sähköpostiosoitteensa.

Monet yritykset onnistuvat keräämään hyvän määrän sähköposteja pelkällä Google-haulla, kun taas toiset saavat sen Twitterin ja LinkedInin kautta. Sinun ei tarvitse olla tekninen henkilö hakkeroidaksesi sähköpostin, yllä olevat vaiheet ovat melko yksinkertaisia ​​ja turvallisia.

Jos ne eivät kuitenkaan toimi sinulle, on aina mahdollisuus pyytää käyttäjältä suoraan sähköpostinsa ja mainita syy, miksi haluat niin. Ole hyvä! He antavat sinulle mielellään sähköpostinsa. Toivottavasti se auttoi!