Skip to content

YouTube Email Finder – Etsi sähköpostiosoite YouTube-kanavalta

17 de marraskuu de 2021
YouTube Email Finder Etsi YouTube kanavan sahkopostiosoite

YouTuben sähköpostihaku: YouTube on Googlen jälkeen toiseksi suurin hakukone, jolla on yli 1,8 miljardia käyttäjää kuukaudessa. Siksi YouTube on tehokas viestintä- ja markkinointikanava. Et kuitenkaan aina voi ottaa yhteyttä suoraan kanavan omistajaan. Kyllä, voit ehdottomasti kommentoida videota ottaaksesi yhteyttä sisällöntuottajaan, mutta tietyssä videossa voi olla tuhansia kommentteja, jotka tekevät kommenttisi löytämisen ja vastaamisen lähes mahdottomaksi.

Jos haluat ottaa yhteyttä YouTube-kanavien omistajiin brändin edistämistä, markkinointia tai mainontaa varten, on parasta ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse.

Löydät jonkun YouTube-kanavan sähköpostiosoitteen selaamalla eri osioita, kuten Tietoja osiosta ja Videon kuvaus. Tämä osio sisältää tiedot kanavasta, omistajan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, verkkosivuston nimen, tuotteidensa käyttöoikeuden ja muita tärkeitä tietoja.

Jos sinulla on kiire, voit käyttää iStaunchin YouTube Email Finder -työkalua löytääksesi sähköpostiosoitteen, joka liittyy YouTube-kanavaan, sosiaalisen median tiliin tai jopa verkkosivustoon.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kanavan nimi tai linkki ja suorittaa haku nopeasti löytääksesi sähköpostiosoite.

Tästä artikkelista löydät kaikki mahdolliset tavat löytää jonkun YouTube-kanavan sähköpostiosoite ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää YouTube-kanavan sähköpostiosoite

1. Katso YouTube-kanavan Tietoja-osiota

  • Avaa YouTube-sovellus.
  • Kirjoita kanavan nimi hakuun.
  • Katso sähköpostit YouTube-kanavalta Tietoja.
  • TAI Napauta Näytä sähköpostiosoite.
  • Jos sähköpostia ei löydy, kanava ei jaa sitä julkisesti.

youtube sähköpostin etsintä

Kanavan Tietoja-osiosta löydät myös muita yhteystietoja, kuten puhelinnumeroita, sosiaalisen median tilejä ja verkkosivustolinkkejä.

2. Katso videon kuvaus

  • Avaa YouTube-sovellus.
  • Syötä videon nimi hakuun.
  • Toista YouTube-video napauttamalla sitä.
  • Vieritä seuraavaksi videon kuvaukseen.
  • Katso sähköpostien kuvaukset.

youtube sähköpostin etsintä

Löydät helposti sähköpostiosoitteita tai tekstikentän yritystiedusteluihin, josta näet heidän sähköpostiosoitteensa. Lisäksi löydät myös heidän linkkinsä muille sosiaalisen median tileille.

Vaihtoehtoisia tapoja löytää YouTube-kanavan sähköpostiosoite

1. YouTube-sähköpostihaku

Jos haluat löytää jonkun YouTube-kanavan sähköpostiosoitteen, avaa iStaunchin YouTube Email Finder. Kirjoita kanavan linkki annettuun ruutuun ja napauta lähetyspainiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet YouTube-kanavan sähköpostiosoitteen.

YouTuben sähköpostihaku
2. Paina Näytä sähköpostiosoite -painiketta

YouTube esitteli äskettäin uuden ”View Email Address” -ominaisuuden, joka näyttää YouTube-kanavaan liittyvän sähköpostiosoitteen. Muista kuitenkin, että tämä vaihtoehto on käytettävissä yritysprofiileissa.

Löytääksesi sähköpostiosoitteen YouTube-kanavalta, sinun tarvitsee vain avata jonkun YouTube-kanava ja napauttaa ”Näytä sähköpostiosoite” -painiketta.

youtube sähköpostin etsintä

3. YouTuben sähköpostin hakutyökalut

YouTuben sähköpostin hakutyökalut ovat helpoin tapa löytää sähköpostiosoite, joka liittyy YouTube-kanavaan, sosiaalisen median tiliin tai jopa verkkosivustoon.

Jos tiedät YouTube-käyttäjän verkkosivuston, voit kirjoittaa nimen, verkkotunnuksen ja nopeasti etsiä sähköpostiosoitteen.

Nykyään markkinoilla on monia tällaisia ​​ilmaisia ​​​​työkaluja. Tällaiset sähköpostin etsintätyökalut ovat loistava ratkaisu sähköpostien etsimiseen.

4. Arvaa heidän sähköpostiosoitteensa

Yleensä sähköpostiosoitteet noudattavat melko monia kaavoja. Siksi, jos tiedät kohteen etunimen, sukunimen ja verkkotunnuksen, voit suorittaa muutaman arvauksen oikean sähköpostiosoitteen löytämiseksi.

Noin 70 % yhteyshenkilöistä käyttää sähköpostiosoitteita muodossa [email protected] Tällaisen luettelon löytäminen manuaalisesti olisi kuitenkin melko aikaa vievää.

Markkinoilla on monia työkaluja, jotka luovat automaattisesti luettelon sähköpostiosoitteista. Kun sinulla on luettelo, liitä sähköpostiosoite Gmailin vastaanottaja-kenttään. Ponnahdusikkuna näyttää, onko sähköpostiosoite liitetty Google-profiiliin.

5. Tilaa heidän postituslistansa

Jos YouTubersi verkkosivustolla on myös blogeja ja uutiskirjeitä, voit tilata heidän postituslistansa. Lisäksi, jos heidän verkkosivustonsa on verkkokauppa, voit rekisteröityä saadaksesi ilmoituksen uusimmista oheistuotteista tai tuotteista. Tällaiset sähköpostit lähetetään yleensä heidän henkilökohtaisista sähköpostiosoitteistaan. Lisäksi tämä tarjoaa loistavan mahdollisuuden rakentaa ihmissuhteita.

6. Pyydä sähköpostiosoite

Yksi parhaista tavoista löytää sähköpostiosoite jonkun YouTube-kanavalta on yksinkertaisesti pyytää sitä suoraan. Kuten aiemmin keskustelimme, voit päästä heidän muihin sosiaalisen median profiileihinsa. Lisäksi voit lähettää suoraan viestin, jossa pyydetään heidän sähköpostiosoitettaan kyseisiltä sosiaalisen median alustoilta. Sinun tulee varmistaa, että profiilisi on melko aito ja että siinä kerrotaan, kuka olet, jotta voit rohkaista vastaamaan.

Johtopäätös:

Jos olet yrittänyt löytää sähköpostiosoitetta jonkun YouTube-kanavalta, mutta et ole toimittanut sitä, voit kokeilla monia muita vinkkejä ja temppuja. Kokeile eri työkaluilla. Lopulta voit löytää etsimäsi sähköpostiosoitteen.

Oletko jo löytänyt sähköpostiosoitteen jonkun YouTube-kanavalta? Kerro meille käyttämäsi temput alla olevissa kommenteissa!