Skip to content

LinkedIn Email Finder – Etsi sähköpostiosoite LinkedInistä

16 de marraskuu de 2021
LinkedIn Email Finder Etsi sahkopostiosoite LinkedInista

LinkedIn-sähköpostihaku: LinkedIniä ei käytetä vain yhteydenpitoon ammattikollegoihisi ja sukulaisiisi, vaan se on myös loistava sosiaalisen median sivusto yrityksille, jotka aikovat markkinoida itseään tunnetuille toimitusjohtajille.

Yleensä tavalliset ihmiset jakavat yhteystietonsa LinkedInissä ja muilla sosiaalisilla tileillä. He jakavat joko yhteystietonsa tai sähköpostiosoitteensa, jotta potentiaalinen liikemies voi ottaa heihin helposti yhteyttä.

Toki voit lähettää kutsun näille yrityksille ja pyytää heitä ottamaan yhteyttä sinuun. Mutta tämä voi viedä aikaa, myös jotkut näkymät avaavat tilinsä viikkojen ja jopa kuukausien kuluttua. Et voi odottaa niin kauan, että saat vastauksen. Lisäksi ei ole takeita, että he hyväksyvät kutsusi.

Tässä tilanteessa sähköpostiosoite on paras tapa ottaa yhteyttä LinkedIn-käyttäjään. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan näytä sähköpostiosoitteitaan biossa.

Mutta älä huoli nyt.

Olemme luoneet LinkedIn-sähköpostihakutyökalun, jonka avulla voit poimia mahdollisen asiakkaasi sähköpostiosoitteen ottaaksesi heihin yhteyttä.

Itse asiassa,

Täältä löydät myös kaikki mahdolliset tavat poimia sähköpostiosoitteita LinkedInistä ilmaiseksi. Ei vain sähköpostit, vaan se auttaa sinua löytämään kaikki mahdolliset tiedot jonkun LinkedIn-tilistä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää sähköpostiosoite LinkedInistä

1. LinkedIn Email Finder

iStaunchin LinkedIn Email Finder, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan käyttäjiä löytämään jonkun LinkedIn-tilin sähköpostiosoite ilmaiseksi. Se poimii myös muita tietoja, kuten yrityksen nimen, matkapuhelinnumeron ja IP-osoitteen.

Käyttäjät voivat antaa haluamansa profiilin URL-osoitteen, ja työkalu tutkii yrityksen tilastoja ja yrityksen verkkosivustoja noutaakseen sen sähköpostiosoitteen.

LinkedIn-sähköpostihaku


0 %


Jotain meni pieleen! Yritä uudelleen 1 minuutin kuluttua.

2. Selaa heidän LinkedIn-profiiliaan

Onneksi tämä on helppo tapa kerätä ihmisten sähköpostit LinkedInistä. Sinun tarvitsee vain siirtyä heidän profiiliinsa ja lähettää hänelle kutsupyyntö. Onneksi monet ihmiset hyväksyvät kutsut, vaikka he eivät tunne sinua.

linkedin sähköpostin etsintä

Avaa mahdollisen asiakkaan tili ja napsauta Yhteystiedot. Täältä löydät kaikki henkilön profiilissaan päivittämät yhteystiedot. Koska LinkedIn yhdistää ammattilaiset, useimmat ihmiset mainitsevat sähköpostiosoitteensa löytääkseen heidät helposti.

linkedin sähköpostin etsintä

Tällä menetelmällä ei kuitenkaan voida kerätä satojen käyttäjien sähköpostiosoitteita samanaikaisesti. Lisäksi mikä on mahdollisuus, että jokainen käyttäjä on maininnut sähköpostiosoitteensa LinkedInissä?

Jos tämä temppu ei toimi, älä huoli! Meillä on monia mielenkiintoisia ja tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit käyttää mahdollisen asiakkaasi yhteystietoja. Siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

3. LinkedIn-sähköpostin hakupalvelut

Jos et voi etsiä sähköpostiosoitetta manuaalisesti, voit valita käänteisen sähköpostihaun palvelut poimiaksesi mahdollisten asiakkaiden henkilökohtaiset ja ammatilliset sähköpostiosoitteet.

linkedin sähköpostin etsintä

Internetistä on saatavilla monia sähköpostin purkutyökaluja, kuten FindThatLead, Adapt.io ja SalesQL. Jotkut työkalut ovat ilmaisia, kun taas toiset saattavat veloittaa muutaman dollarin sähköpostin hakupalveluista. Joka tapauksessa nämä työkalut tarjoavat parhaat tulokset.

4. Hae @domainname.com DuckDuckGossa

Jokaisella yrityksellä on yksilölliset sähköpostimallinsa, joita ne käyttävät aina, kun he luovat uuden sähköpostitilin. Suurimman osan ajasta yritykset syöttävät organisaation etu- ja sukunimet verkkotunnuksen osoitteen perään. Joissakin tapauksissa yritykset syöttävät etunimen ja sukunimien alkukirjaimet verkkotunnuksen osoitteen perään.

No, hakumalleja voi olla monia. Löydät yrityksen sähköpostiosoitteen siirtymällä DuckDuckGo-hakukoneeseen ja kirjoittamalla mahdollisen asiakkaan verkkosivuston osoitteen viimeiset kirjaimet.

linkedin sähköpostin etsintä

Kirjoita ”@” https:n ja www:n sijaan. Lisää kyselyyn lainausmerkit. Oletetaan, että mahdollisen asiakkaan verkkosivuston osoite on girlinhijab.com. Nyt sinun on kirjoitettava se DuckDuckGo-hakupalkkiin, kuten ”@girlinhijab.com”. On välttämätöntä lainata kyselyä kaksinkertaisesti ennen hakupainikkeen painamista.

Tämä temppu auttaa sinua löytämään tietyn yrityksen käyttämät yleiset sähköpostimallit.

5. Tee paras arvauksesi

Yllä lueteltujen vaiheiden on toimittava. Mutta jos et löydä yhteystietoja ja kamppailet edelleen sen kanssa, kokeile arvauskonseptia. Ensinnäkin yritys käyttää erittäin todennäköisesti verkkosivustonsa osoitetta sähköpostiosoitteensa. Yrityksen sähköpostiosoitteen verkkotunnuksen pääte on todennäköisesti @girlinhijab.com yllä mainitussa esimerkissä.

Voit käyttää Username Generator -työkalua löytääksesi kaikki mahdolliset sähköpostiosoiteyhdistelmät. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa yrityksen nimi ja verkkosivuston osoite, niin sähköpostin arvaaja palaa mahdollisten nimiyhdistelmien kera.

linkedin sähköpostin etsintä

Nykyään useimmat yritykset käyttävät etu- ja sukunimensä yhdistelmää sähköpostin luomiseen. Jos mielessäsi on jokin tietty lajike, kokeile yrityksen ja erehdyksen menetelmää nähdäksesi, toimiiko se. Yrityksen etu- ja sukunimet sekä niiden verkkotunnus on yhdistettävä muotoon.

Voit lähettää esimerkkiviestin, ja jos saat ”toimittamaton” -viestin, tunnus ei ole kelvollinen. Voit jatkaa tämän menetelmän yrittämistä löytääksesi oikean osoitteen. Jos viesti on toimitettu onnistuneesti, se on siinä! Sinä löysit sen!

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa kokeilla useita yhdistelmiä, voit käyttää joitain käteviä Käyttäjätunnusten saatavuus -työkaluja. Näiden työkalujen avulla voit selvittää, mikä sähköpostiosoitteistasi on oikea. Parasta on, että sinun ei tarvitse edes ajatella mahdollista yhdistelmää, jota yritys olisi voinut käyttää.

6. Selaa heidän sosiaalisen median profiilejaan

LinkedInistä löytämälläsi henkilöllä on todennäköisesti tili muilla suosituilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Ehkä he ovat jakaneet yhteystietonsa näillä alustoilla.

Yritä käyttää heidän LinkedIn-käyttäjänimeään muilla sosiaalisen median sivustoilla. Jos heillä on tili Instagramissa ja Facebookissa, heidän on täytynyt listata sähköpostiosoitteensa biossa (varsinkin jos heillä on yritystili).

Yritä myös löytää heidän bloginsa ja verkkosivustonsa osoite. Yleensä yritykset mainitsevat yhteystietonsa verkkosivuilla, jotta käyttäjien olisi helpompi ottaa heihin yhteyttä, jos he kohtaavat ongelmia.

linkedin sähköpostin etsintä

Nämä olivat siis joitain temppuja LinkedIn-käyttäjän sähköpostin löytämiseen. Kokeile näitä vinkkejä ja hanki joukkosähköpostiosoitteet nopeasti. Onnea!