Skip to content

IMEI -generaattori – Luo satunnainen IMEI -numero 2021

3 de lokakuu de 2021
IMEI generaattori Luo satunnainen IMEI numero verkossa

Oletko koskaan kuullut IMEI -numerosta? Se tarkoittaa kansainvälistä mobiililaitteiden identiteettiä. Et ehkä käytä tätä numeroa päivittäisiin tarpeisiisi tai soittamiseen, mutta IMEI -numero on kätevä, kun kadotat älypuhelimesi tai se varastetaan, koska se auttaa tunnistamaan kelvolliset ideat.

Kelvollinen IMEI -numero koostuu 15 desimaalinumerosta (14 numeroa + tarkistusnumero), jotka on määritetty kullekin GSM -puhelimelle ja joillekin satelliittipuhelimille – CDMA -laitteilla on MEID -numero. Se sisältää tietoja, kuten laitteen mallin, sarjanumeron ja alkuperän.

Se löytyy yleensä painettuna älypuhelinlaatikon takaosaan, akkukotelon sisälle ja saatavana Tietoja puhelimesta -osiosta. Se voidaan näyttää myös näytöllä valitsemalla *# 06# MMI-lisäpalvelukoodi valintanäppäimillä.

Mobiiliyritykset napauttavat laitteen IMEI -numeroa varmistaakseen sen aitouden ja estääkseen varastetun puhelimen pääsyn verkkoon. Ihmiset voivat käyttää IMEI -seurantaa löytääkseen kadonneita ja varastettuja puhelimia tällä numerolla.

SIM -kortin vaihtaminen saattaa tuntua helpolta, mutta et voi muuttaa IMEI -numeroa. Yleensä laitteissa, joissa ei ole SIM -korttipaikkaa, ei ole IMEI -koodia. IMEI: llä ei kuitenkaan ole erityistä suhdetta tilaajaan.

IMEI -generaattori

IStaunchin IMEI-generaattori on ilmainen verkkopohjainen työkalu, jonka avulla ihmiset voivat luoda satunnaisia ​​IMEI-numeroita samanaikaisesti ilmaiseksi. Muista, että työkalu on suunniteltu erityisesti testausta varten. Joten miksi odottaa? Siirry työkalun luo ja luo jopa 20 numeroa yhdellä napsautuksella.

IMEI -generaattori
Työkalu on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, mukaan lukien Samsung, Redmi, RealMe, Oppo, Vivo, Xiaomi, Huawei, iPhone, iPad, LG, HTC, Verizon ja Huawei.

IMEI -numeron luominen

Voit luoda IMEI -numeron avaamalla IMEI -generaattorin iStaunchilla. Valitse laitteesi tyyppi (Android tai iPhone), älypuhelimen yrityksen nimi ja napauta Luo IMEI -painiketta. Numerot ovat 100% tarkkoja ja noudattavat Luhn -numerokaavaa.