Skip to content

IMEI-seuranta – Seuraa kadonnutta tai varastettua puhelinta IMEI-numerolla

17 de marraskuu de 2021
IMEI Tracker Seuraa kadonneen puhelimesi IMEI numeroa

Oletko siis hukannut Android- tai iPhone-laitteesi? Olemme kaikki olleet siellä. Sillä ei ole väliä kuinka varovainen olet älypuhelimesi kanssa. Kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä. Se oli juuri taskussasi tai käsilaukussasi hetki sitten – ja nyt se on poissa. Kadonneen Android- tai iPhone-laitteen löytäminen voi olla erittäin vaikeaa, jos olet yksin, vaikka se ei olisikaan hiljaa.

Uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa on lukuisia edistyneitä seurantasovelluksia, jotka voivat auttaa paikantamaan puhelimesi, jos se katoaa tai varastetaan. Surullinen uutinen on kuitenkin, että valtaosa älypuhelinten käyttäjistä ei asenna näitä sovelluksia ennen kuin he menettävät puhelimensa.

Mutta älä huoli enää. Olemme rakentaneet iStaunchin IMEI Trackerin, jonka avulla voit seurata ja löytää kadonneita puhelimia käyttämällä Google Map -kartan IMEI-numeroa ilmaiseksi.

Pohjimmiltaan IMEI (International Mobile Equipment Identity) on ainutlaatuinen laitteen tunnistenumero, joka löytyy tyypillisesti akun ja puhelinkotelon takaa. Tätä 15-numeroista numeroa käytetään GSM-, WCDMA-, iDEN- ja joidenkin satelliittipuhelimien tunnistamiseen – CDMA-laitteilla on MEID-numero. Lisäksi, kun ostat uuden puhelimen, kyseinen yritys lukitsee sen ja voit helposti avata puhelimen lukituksen IMEI-numerolla.

Ei ole olemassa kahta laitetta, joilla olisi sama IMEI-numero, ja siksi se tekee jokaisesta älypuhelimesta ainutlaatuisen muihin verrattuna. Muista, että IMEI-numeroa ei voi muuttaa, toisin kuin SIM-korttia.

Varkaat kuitenkin vaihtavat varastettujen puhelimien IMEI-numeroita Flasher- ja IMEI Generator -työkaluilla. Muista, että hallitus on tehnyt IMEI-numeroiden manipuloinnista rangaistavaa rikosta, eikä vilkkutyökalun hankkiminen ole myöskään helppoa.

Yleensä SIM-korttia voidaan vaihtaa ja käyttää tietyn tilaajan tunnistamiseen :n avulla, kun taas IMEI-koodia käytetään itse laitteiston seuraamiseen.

Siksi IMEI-numero on hyödyllinen, kun älypuhelimesi katoaa, katoaa tai varastetaan.

Jos haluat seurata kadonnutta tai varastettua puhelintasi IMEI-numerolla, rakastat tätä iStaunchin IMEI-seurantatyökalua.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista vain se.

Kuinka löytää IMEI-numero?

Koska nyt tunnet kansainvälisen mobiililaitteiden tunnusnumeron, käydään läpi erilaisia ​​tapoja löytää IMEI-numero. Jos puhelimesi katoaa, lue yksityiskohtainen oppaamme kadonneen tai varastetun puhelimen IMEI-numeron löytämisestä.

1. Valitse *#06#

Yleisin ja helpoin tapa löytää tämä numero on avata puhelimen soittosovellus ja soittaa *#06#, jolloin numero tulee näkyviin näytölle.

Kuten alla olevasta kuvasta näet.

löytää kadonnut puhelin

2. Avaa Tietoja puhelimesta

Androidille:

Toinen helppo tapa on siirtyä kohtaan Laitteen Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila, ja täältä löydät sen Android-laitteille.

löytää kadonnut puhelin

iOS:

Jos käytät iOS-laitetta, siirry kohtaan iPhonen tai iPadin Asetukset> Tietoja puhelimesta> Tila, ja sen pitäisi näyttää tämä numero.

löytää kadonnut puhelin

3. Katso puhelimen kääntöpuolta

Useimmat matkapuhelinvalmistajat tarjoavat tämän numeron puhelimen kääntöpuolelle ja akun viereen.

Löydät sen myös puhelimen pakkauslaatikosta, ja se tulee merkitä laatikkoon selkeästi viivakoodilla.

löytää kadonnut puhelin

IMEI Tracker

iStaunchin IMEI Tracker on online-työkalu, jonka avulla voit seurata kadonnutta/varastettua Androidia tai iPhonea IMEI-numeron avulla reaaliajassa Google Mapissa.

Avaa iStaunchin IMEI Tracker -työkalu puhelimessasi. Kirjoita 15-numeroinen numero annettuun ruutuun ja napauta raitapainiketta. Valitse seuraavaksi vain elävä sijaintivaihtoehto, niin näet puhelimesi nykyisen sijainnin Google Mapsissa ilmaiseksi.

IMEI Tracker
IMEI-numeron seuranta voi kestää jopa 1–2 minuuttia


Asiaankuuluva työkalu: Matkapuhelinnumeron seuranta

Tämä työkalu toimii täydellisesti Samsung-, Redmi-, RealMe-, Oppo- ja Vivo-laitteissa.

Jos haluat seurata kadonneita iPhone- tai iPad-laitteita verkossa ilmaiseksi, käytä meidän iStaunchin iPhone IMEI Tracker työkalu.

Kadonneen tai varastetun puhelimen jäljittäminen IMEI-numerolla

1. Seuraa kadonnutta puhelinta IMEI Trackerin avulla

  • Avaa iStaunchin IMEI Tracker.
  • Kirjoita kadonneen tai varastetun puhelimesi IMEI-numero.
  • Anna captcha vahvistusta varten.
  • Napauta sen jälkeen raitapainiketta.
  • Seuraavaksi näet puhelimesi sijainnin.

2. Ilmoita kadonneesta puhelimesta CEIR:ssä

Intian hallitus avasi äskettäin uuden portaalin nimeltä CEIR (Central Equipment Identity Register), jonka avulla voit löytää kadonneen puhelimesi verkossa.

Näin voit:

Vaihe 1: Siirry ensin viralliselle verkkosivustolle CEIR (Central Equipment Identity Register).

Huomautus: Varmista, että olet tehnyt valituksen lähimmälle poliisiasemalle käyttääksesi tätä palvelua.

Vaihe 2: Napauta punaista Block Stolen/Lost Mobile -vaihtoehtoa.

löytää kadonnut puhelin

Vaihe 3: Se pyytää sinua antamaan seuraavat tiedot:

  • Laitteen informaatio: 15-numeroinen IMEI, laitteen merkki, malli ja lasku.
  • Kadonneet tiedot: Kadonnut paikka, päivämäärä, osavaltio, piiri, poliisin valituksen numero, poliisiasema ja lataa valitus.
  • Henkilökohtaisia ​​tietoja: Omistajan nimi, osoite, henkilöllisyystodistus ja sähköpostiosoite.

löytää kadonnut puhelin

Vaihe 4: Napauta lähetystä, niin se luo pyyntötunnuksen.

Vaihe 5: Avaa IMEI-pyynnön tila -sivu ja kirjoita yksilöllinen pyyntötunnuksesi. Siinä kaikki, seuraavassa näytössä näet kadonneen puhelimesi nykyisen tilan.

löytää kadonnut puhelin

3. Käytä Google Find My Device -palvelua

Kuten aiemmin mainittiin, useimmat ihmiset eivät asenna puhelimen seurantasovellusta ennen kuin heidän matkapuhelimensa katoavat tai katoavat. Nyt Google Find My Device -palvelun avulla voit seurata laitettasi, eikä sinun tarvitse asentaa sitä varten mitään sovellusta. Ainoa asia, joka sinun on tiedettävä, on, että puhelimesi tulee olla yhteydessä Internetiin ja Google-tiliisi.

Kirjaudu Google-tiliisi toisesta matkapuhelimesta ja käy Find My Device -sivustolla. Työkalu alkaa automaattisesti seurata matkapuhelintasi. Google on hiljattain lisännyt uuden ominaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat paikantaa Android-puhelimensa helposti hakutuloksista. Voit kirjoittaa ”etsi puhelimeni” ja valita ”soitto”.

Kokeilin sitä ja se toimi todella hyvin. Puhelimeni soi 5 minuuttia. Parasta on, että soittoääni soi puhelimessasi muutaman minuutin ajan, vaikka laite olisi asetettu äänettömään tilaan. Vaikka tämä ominaisuus on loistava, se ei toimi varastetuissa matkapuhelimissa. Jos et ole tietokoneellasi, voit lainata jonkun matkapuhelinta ja kirjautua Google-tilillesi Find My Device -sovelluksessa.

Viimeiset sanat:

Toivon, että pidät tästä IMEI-seurannasta verkossa kadonneelle matkapuhelimelle Intiassa. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alla.