Skip to content

Interaktiivisten opetusvideoiden luominen PlayFilmillä – nopeasti ja helposti

1 de syyskuu de 2021
playfilm logo

Nykyään on mahdollisuus parantaa tapaa, jolla oppitunnit toimitetaan opiskelijoille. Yksi niistä on interaktiivisten opetusvideoiden sisällyttäminen. Uusi menetelmä on otettu käyttöön sisällön kiinnostuksen ylläpitämiseksi.

Samoin tämä monimuotoisuus saavuttaa luokkien sieppaamisen toisella tavalla, joten nostaa opiskelijan ottaman opetussisällön indeksiä, varmistaen, että huomiosi ei hajaannu.

Interaktiivisen videon rakentamisprojekti vaatii kuitenkin erittäin pitkän työn, koska se hankkii monimutkaisuuden.

Onneksi PlayFilm on työkalu, joka pystyy tuottamaan tällaista sisältöä lyhyemmässä ajassa ja jota voivat käyttää ne, joilla ei ole tietoa vuorovaikutteisten videoiden luomisesta ja muokkaamisesta.

Interaktiiviset opetusvideot, uusi oppimismenetelmä

Idea interaktiivisesta videosta koostuu audiovisuaalisesta sisällöstä Varmista, että katsoja on osa multimediatiedostoa, siitä hetkestä kun se alkaa lisääntyä.

Kaikki tämä on mahdollista kautta vuorovaikutukset lisätty videon editoinnin aikana sinänsä. Niin, että käyttäjä valitsee, mitä polkua ja toimia hän ottaa.

Tämä onnistuu toteuttamaan institutionaaliselta kannalta. No, opettajat, jotka käyttävät interaktiivisia opetusvideoita, luovat uuden oppimismenetelmän oppilailleen.

Siksi opettaja voi huolehtia lisäämisestä läpinäkyvien kerrosten kautta multimediaelementit, vuorovaikutus painikkeilla, kyselylomakkeilla ja jopa animoiduilla videoilla valkoisella taululla. Luodaksesi luokan näyttävän tiedoston.

Miten interaktiiviset opetusvideot luodaan PlayFilmissä?

PlayFilm on ammattimainen ohjelmisto, jonka alusta mahdollistaa tavallisten videoiden muokkaamisen ilman ohjelmointia välillä.

Palveluista nauttiminen vaatii ilmaisen rekisteröinnin luotu sivuston sivun kautta. Ja myöhemmin päättää, jatkaako kokeilusuunnitelma vai maksullinen palvelu.

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa niille, jotka eivät tunne aihetta, mahdollisuus luoda tällaista sisältöä. Säästää puolestaan ​​paljon rahaa ja aikaa.

Jokainen ohjelmiston toiminnallinen osa on yhdistetty pilven sisällä olevan tallennustilan kautta. Siksi on välttämätöntä rekisteröityä järjestelmään.

Aloita sisällön luominen On vain tarpeen tuoda video alustalle. Tämä avaa automaattisesti muokkausnäytön.

Sen käytettävyys on melko yksinkertainen. Vedä haluamasi vuorovaikutus vain multimediatiedostoon oikeaan aikaan, missä se halutaan näyttää. Kun sijoitat sen, sinun on määritettävä parametrien sarja ja myöhemmät toiminnot, jotka aiot suorittaa toteutettavan vuorovaikutuksen perusteella. Jotta voit luoda haluamasi tehosteen toiston aikana.

Tällä hetkellä heillä ei ole suurta vuorovaikutusta, mutta niiden yhdistelmä parantaa merkittävästi videon dynaamisuutta.

Ohjelmasta vastaava yritys on kuitenkin yrittänyt parantaa ja lisätä näitä luovia vaihtoehtoja opetuksen aikana, priorisoi käyttäjien kokemuksia ja tuloksia.

Interaktiivisten opetusvideoiden tyypit, joita voit luoda PlayFilmillä

tyypit-opetus-interaktiiviset-videot-luo-leffa

  • Tärkein vaihtoehto on ”Videon valinta”. Se koostuu sisällön kerronnan rikkomisesta tarjotakseen joukon päätöksiä, jotka voivat muuttaa sen suuntaa ja loppua.
  • Toinen tyyppi on ”Videon oppiminen”. Sitä käytetään opetusohjelmissa tai interaktiivisissa opetusvideoissa, koska sen tarkoituksena on oppia tietty aihe.
  • Videokysely”Käytetään kyselytyyppisten tietojen keräämiseen tai kyselytyyppisen arvioinnin suorittamiseen. Vuorovaikutus on, että kysymykset vaihtelevat kunkin käyttäjän tekemän valinnan mukaan.

Vaikka nämä eivät ole ainoita olemassa olevia tyyppejä sisällä PlayFilm, Ne ovat hyödyllisimpiä ja suositeltavimpia laajentamaan koulutuksen rajoja ja kykyä säilyttää opetettu opetussisältö.

Viime kädessä sen toteuttaminen luokkien sisällä auttaa opettajia parantamaan oppilaidensa säilyttämiskykyä ja siten lisäämään kiinnostusta opiskeluun.