Skip to content

Jitsi Meetin käyttäminen virtuaaliluokkien järjestämiseen videopuhelun avulla – täydellinen opetusohjelma

1 de syyskuu de 2021
destacada jitsi meet 10917

Nykyään virtuaalimediasta on tullut jokapäiväisen elämämme perustarpeet, joko työhön tai työkaluihin, joita se voi tarjota meille. Sen jatkuva kehitys on mahdollistanut sen leviämisen siihen pisteeseen, että tällä hetkellä meillä kaikilla on mahdollisuus saada nämä toiminnot.

Virtuaalinen media on välttämätön suurelle osalle ihmisistä nykyään. Sellainen, että liike -elämän, akateemisen ja viestinnän aloilla esittää kysyntää näille palveluille, jotka osoittautuvat välttämättömiksi päivän aikana. On selvää, että työkaluja on paljon enemmän kuin muita.

Kun puhumme meille tarjottavien palvelujen määrästä, luettelemme luettelon, jolla ei ehkä koskaan ole loppua. Tämä johtuu avustajien suuresta määrästä, joihin voimme mennä. Mutta kuten aiemmin selvensimme, on olemassa paljon hyödyllisempiä, nämä erotetaan muista.

Yksi näistä suosituista työkaluista on videopuhelualustat, videoneuvottelut ja pikaviestit. Jotka ovat ajan myötä saavuttaneet merkittävän tilan käyttäjien vaihtoehtojen ja sovellusten valikossa. Mutta epäilemättä näissä sovelluksissa Jitsi Meet erottuu.

Mikä on Jitsi Meet?

Se on a täydellinen ja innovatiivinen online -alusta ja sovellus Android- ja iOS -laitteille. Sillä on mahdollisuus soittaa videopuheluita, videoneuvotteluja ja pikaviestejä.

Jitsi Meet ei ole käyttäjärajoitusta ja voimme nauttia siitä ilman rekisteröitymistä joko kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella tai millä tahansa mobiililaitteella.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista ja välineistä on mahdollisuus soittaa videopuheluita ja videoneuvotteluja suurten ihmisryhmien kanssa ilman minkäänlaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät kanavan yhteyteen ja turvallisuuteen. Voimme myös suorittaa nämä toimet ilman kirjautumista sivulle.

Kuten aiemmin totesimme, videopuhelun tai videoneuvottelun yhteydessä meillä ei ole minkäänlaisia ​​käyttäjä- tai osallistujarajoituksia. Toisaalta tämäkin Se riippuu Internet -yhteytemme laadusta ja kapasiteetista. Näin vältetään kaikenlaiset rikkoutumiset tai virheet.

Toisaalta meillä on mahdollisuus muuttaa videon laatua videopuheluita tehtäessä, tämä vaihtoehto antaa meille enemmän sujuvuutta ja nopeutta Kun haluat käyttää tätä palvelua, sekä siinä tapauksessa, että sinulla on hyvä Internet -yhteys, voit saada tarkkuuden laadun ylhäältä.

Jitsu Meet tarjoaa myös mahdollisuuden huoneen luominen. Tällä tavalla, kun haluamme aloittaa minkä tahansa tärkeän videopuhelun, meidän on vain päästävä viralliselle portaalille ja löydettävä siellä sen huoneen nimi, johon haluat mennä.

Myös näitä huoneita luotaessa sinulla on mahdollisuus syöttää haluamasi nimi ja rekisteröidä salasana. Tällä tavalla estät vieraan osallistumasta videopuheluusi ja sallit pääsyn vain niille ihmisille, jotka tietävät hallitsemasi salasanan.

He saavat esiintyä sekä video- että äänipuheluita. Heillä olisi sama dynamiikka kuin videopuhelua tehtäessä, mutta selkeästi, paitsi että emme näe ihmisiä, joiden kanssa olemme yhteydessä, tätä vaihtoehtoa suositellaan myös, jos signaali on huono.

jitsi videoneuvottelun videopuhelu

Kuinka soittaa videopuhelu Jitsi Meetissä?

Ensimmäinen asia, joka meidän on otettava huomioon, on siirtyä tämän alustan viralliselle sivulle, sieltä löydämme painikkeen aivan näytön keskellä ”Aloita puhelu”, jatkamme sen valitsemista niin, että meiltä kysytään sitten mitä tahansa nimeä, jotta voimme luoda huoneemme ilman ongelmia.

Kun tämä on tehty, olemme videopuheluhuoneessamme. Jos haluamme kutsua ystäviä tai työtovereita, meidän on vain pakko jaa huoneen linkki jossa meitä isännöidään, sekä voimme yksinkertaisesti ilmoittaa aiemmin luodun nimen ja he voivat kirjoittaa manuaalisesti Jitsistä.