Skip to content

Käänteinen osoitteenhaku

17 de marraskuu de 2021
reverse address lookup

Joskus meidän on oltava varmoja, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Joskus haluamme varmistaa, että osoite on aito ja että on turvallista suunnata annettuun paikkaan.

Nyt kattavan raportin löytäminen tietystä osoitteesta ja lähialueesta ei ole enää haastava tehtävä iStaunchin käänteisen osoitteenhaun avulla.

Huolimatta siitä, kuinka tuntematon osoite on, voit aina luottaa käänteisen osoitteen etsintään, joka antaa sinulle riittävästi tietoa annetusta sijainnista.

Käänteinen osoitteenhaku

iStaunchin käänteinen osoitehaku antaa kaikki tiedot kiinteistöstä, joita saatat tarvita ennen vierailua tai kiinteistön ostamista. Näin voit olla varma sijoituksistasi. Työkalu on aika kätevä.

Tarvitset vain talon numeron, kadun, kaupungin ja kiinteistön valtion, ja olet valmis! Työkalu palauttaa asunnon omistajan tiedot, naapuruston ja kiinteistön arvon. Voit käyttää sitä myös useiden kiinteistöjen vertailuun ja parhaan valitsemiseen naapuruston ja myyntihinnan perusteella.

Tiedot, joita voit kerätä käyttämällä käänteisen osoitteenhakutyökalua

Käänteinen osoitteenhakutyökalu on erityisen hyödyllinen kiinteistönvälittäjille, jotka tarvitsevat täydellisen historian kyseisestä kiinteistöstä, ja pyrkiville asunnonomistajille, jotka suunnittelevat muuttavansa uuteen kotiinsa, mutta eivät ole varmoja edellisen tai nykyisen asunnonomistajan tiedoista. Voi olla useita syitä, miksi haluat tarkistaa kiinteistön tai annetun osoitteen ennen kuin menet sinne.

Se voi olla turvallisuussyistä tai uteliaisuudesta. Oli syy mikä tahansa, käytettävissäsi olevan käänteisen osoitteenhakutyökalun avulla voit olla varma, että kiinteistön kaikki yksityiskohdat paljastetaan sinulle muutamassa sekunnissa. Tässä on kaikki tiedot, jotka voit löytää tällä työkalulla.

  • Kiinteistön omistajat

Ensimmäinen asia, jota ihmettelemme, kun etsimme kiinteistön yksityiskohtia, ovat sen asunnon omistajat. Kuka omistaa rakennuksen? Onko se vuokrattu jollekin? Keitä olivat edelliset asunnon omistajat? Yleensä ihmisten on otettava yhteyttä naapureihinsa selvittääkseen asunnon omistajan tiedot. Mutta sinun ei enää tarvitse käydä läpi vaivaa keskustellaksesi naapureiden kanssa saadaksesi nämä tiedot.

Valitse vain kaupungin katu ja talonumero sekä osavaltio käänteisestä osoitteenhakutyökalustamme ja etsi nykyisten ja aiempien asunnonomistajien nimet. Työkalu palauttaa luettelon kaikista ihmisistä, jotka omistivat kiinteistön aiemmin. Kun löydät nimen, voit tehdä lisätutkimuksia tai ottaa yhteyttä nykyiseen asunnonomistajaan saadaksesi kaikki tiedot annetusta osoitteesta.

  • Arvot ja historia

Asunnonomistajaksi pyrkivälle on äärimmäisen tärkeää selvittää kiinteistön nykyinen markkina-arvo ennen kaupan sopimista myyjän kanssa. Jos asunnonomistaja on laittanut talon myyntiin ja haluat sijoittaa siihen, sinun kannattaa ensin etsiä kiinteistösi markkina-arvo, jotta maksat reilun hinnan.

Ei tarvitse luottaa myyjän tai kiinteistönvälittäjän sanoihin. Tee oma tutkimuksesi ja tiedä kiinteistön nykyinen markkina-arvo. Tarvitset vain iStaunchin käänteisen osoitteenhakutyökalun. Kirjoita kiinteistön katu ja talonumero ja se on siinä! Työkalu tulee takaisin asunnon markkina-arvolla. Ei vain markkina-arvoa, vaan se antaa tietoja myyntihinnasta, asuntolainoista, asiakirjoista ja muista tarpeellisista yksityiskohdista, jotka saatat haluta tietää ennen sopimuksen tekemistä.

  • Naapuruston tilastot

Ei tunnu turvalliselta vierailla tietyssä osoitteessa tai sijoittaa kiinteistöön, ennen kuin et ole varma naapuruston tilastoista. Entä jos omaisuus liittyy rikolliseen toimintaan? Entä jos se sijaitsee alueella, jossa ryöstö- ja rikostapauksista ilmoitetaan silloin tällöin? Viimeinen asia, jonka jokainen pyrkivä asunnonomistaja kuvittelee, on asuminen vaarallisella alueella.

Parasta on, että käänteinen osoitteenhakutyökalu tarjoaa sinulle kaikki tiedot, joita saatat tarvita naapuruston alueesta. Se antaa sinulle tiedot lähistöllä ilmoitetuista rikoksista ja muusta laittomasta toiminnasta annetussa osoitteessa. Tämä antaa sinulle mielenrauhan kodin suhteen, johon aiot sijoittaa. Kaiken kaikkiaan työkalu varmistaa, että et tee väärää päätöstä tai käy vaarallisessa osoitteessa.