Skip to content

Käänteinen sähköpostihaku – ilmainen sähköpostiosoitehaku 2021

17 de marraskuu de 2021
Kaanteinen sahkopostihaku 2021 ilmainen sahkopostihaku

Kun saat sähköpostin tuntemattomalta käyttäjältä, sinun on täytynyt olla utelias tietämään, kuka hän on. Epämääräisen sähköpostiosoitteen vuoksi näyttää kuitenkin lähes mahdottomalta jäljittää henkilöllisyyttä. Aina ei kuitenkaan tunnu oikealta kysyä henkilöllisyyttään, kun hän on saanut vain postia. Lisäksi on tärkeää käydä läpi heidän taustatietonsa ennen palkkaamista tai maksamista.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit selvittää sähköpostin omistajan henkilöllisyyden kysymättä heiltä?

No, voit käyttää käänteistä sähköpostin hakutyökalua selvittääksesi ihmisten todelliset henkilöllisyydet heidän sähköpostiosoitteidensa avulla.

Käänteinen sähköpostihaku tarkoittaa sähköpostiosoitteen hankkimisprosessia ja sen käyttöä ihmisten henkilöllisyyden ja muiden asiatietojen selvittämiseen. On lukuisia tapauksia, joissa ihmisten on johdettava sähköpostiosoite etsiäkseen henkilöä tai löytääkseen todellista tietoa hänestä.

Tämä työkalu antaa sinulle tietoja, kuten oikean nimen, puhelinnumeron, sijainnin, sosiaalisen median tilit ja muut tiedot mistä tahansa sähköpostiosoitteen omistajasta.

Siksi on totta, että ihmiset saattavat usein tarvita käänteisen sähköpostiosoitteen haun, jos he haluavat saada todellisia tietoja kenestä tahansa. Henkilön taustatietojen tarkistaminen on useimmissa tapauksissa tärkeää tällä menetelmällä ennen kuin siirrytään monimutkaisempiin vaiheisiin.

Olemme luoneet iStaunchin käänteisen sähköpostin hakutyökalun, joka auttaa sinua selvittämään sähköpostin omistajan todellisen henkilöllisyyden ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät myös täydellisen oppaan käänteisen sähköpostihaun tekemisestä vuonna 2021.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Mikä on käänteinen sähköpostihaku?

Käänteinen sähköpostihaku tai käänteinen sähköpostihaku on palvelu, jonka avulla ihmiset voivat varmistaa muiden henkilöllisyyden ja taustan heidän sähköpostiosoitteidensa avulla. Sovellus kysyy ensin toisen henkilön sähköpostiosoitetta ja etsii tietoja useista tietokannoista, hakukoneista ja online-lähteistä ja näyttää sitten kaikki hakuasi vastaavat tulokset.

Lisäksi se jäljittäisi myös mahdolliset henkilön käyttämät vaihtoehtoiset puhelinnumerot ja sosiaalisen median tilit, mikä lopulta johtaisi meidät kyseisen henkilön todelliseen henkilöllisyyteen.

Tämä hämmästyttävä tekniikka auttaa sinua tietämään kenestä tahansa henkilöstä, ahdistaako hän sinua, leikkiikö hän kanssasi, häiritseekö hän sinua tai pyytääkö hän henkilökohtaisia ​​tietojasi jotain pahempaa, mitä sinulle voi sattua. Se voi olla myös jotain hyvää, et ehkä koskaan tiedä.

Tärkeintä tässä on kuitenkin se, että ennen kuin luotat kenellekään asiakirjoisi tai henkilökohtaisiin tietoihisi, on aina tärkeää tarkistaa ne sähköpostin haun kautta.

Nämä sovellukset ovat todella mielenkiintoisia, koska niillä on linkkejä tietokantoihin ja julkisiin hakukoneisiin. Näiden hakemistojen kautta voit myös havaita eri sähköpostin lähettäjien todelliset henkilöllisyydet, jotka liittyvät heidän taustatietoihinsa. Siksi vastaavien sovellusten avulla auttaisit ehdottomasti itseäsi etkä joutuisi mihinkään epämiellyttävään, mitä sinulle muuten voisi tapahtua.

Jos mietit, kuinka voit etsiä henkilön käyttämällä käänteistä sähköpostihakua, käsittelemme sitä nyt.

Syitä tehdä käänteinen sähköpostihaku

Internetistä on tullut suosiopaikkamme, jossa useimmat meistä viettävät mielellään huomattavan osan ajastamme. Sen avulla joudumme kommunikoimaan monien ihmisten kanssa, ja useimmat heistä osoittautuvat täysin vieraiksi, jotka saatetaan tuntea vain heidän nimensä tai sähköpostiosoitteensa perusteella. Joskus tällaisten henkilöiden jäljittäminen on välttämätöntä, mutta sitä pidetään usein hektisenä tehtävänä. Jos kuitenkin tiedät heidän sähköpostiosoitteensa, saatat ehkä turvautua käänteiseen sähköpostihakuun.

On monia syitä, miksi sinun pitäisi valita käänteinen sähköpostin hakutekniikka tunnistaaksesi henkilön verkossa:

1. Online-myyjän tai ostajan tunteminen

Vaikka globalisaatiolla ja digitalisaatiolla on omat etunsa, kuten sähköisen kaupankäynnin synty, joka ohjaa koko talouden maailmaa, samalla kun verkkokauppapetokset nousevat täysin uudelle tasolle, jota ei koskaan ennen tiedetty.

Nämä petokset ja kyberhyökkäykset vaativat meitä saamaan tietoa kaikkien olinpaikasta riippumatta siitä, kenen kanssa puhumme, ja varsinkin, kun on kyse liiketoimista. Siksi on viisas päätös poistaa epäilyksesi ostoistasi ja verkkosivustosta, jolta ostat, ennen kuin aloitat verkossa tai teet mitään sinua koskevaa tapahtumaa.

Käänteinen sähköpostin hakupalvelu olisi tehokas tapa tässä ja auttaa sinua tunnistamaan myyjäsi ja osoittamaan, ovatko he huijareita vai alkuperäisiä myyjiä. Lisäksi, jos olet myyjä, sinun tulee aina olla tietoinen henkilöstä, jolle myyt tuotteitasi ja palveluitasi, mikä voi myös olla mahdollista tällä palvelulla.

2. Seuraa vanhaa ystävää tai sukulaista

Maailma on muuttunut nopeatempoiseksi, jossa meidän on oltava missä tahansa paikassa milloin tahansa. Jatkuvan matkustamisen myötä useimmat meistä saattavat muistaa ainakin melko suuren osan ystävistämme ja sukulaisistamme, joista heidän on erotettava ja jotka eivät tiedä olinpaikastaan ​​vaikka kuinka yrittäisivät.

Tällä sähköpostiosoitteiden hakutekniikalla useiden kolmansien osapuolien sovellusten kautta verkossa voit kuitenkin yksinkertaisesti mennä eteenpäin ja lisätä heidän vanhan sähköpostiosoitteensa hakupalkkiin, jotta tiedät heidän sijaintinsa ja puhelinnumeronsa ilman suuria vaikeuksia.

iStaunchin käänteinen sähköpostihaku

iStaunchin käänteinen sähköpostihaku on verkkopohjainen työkalu, joka auttaa sinua löytämään tietyn sähköpostiosoitteen takana olevan henkilön. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoite kenttään ja napauttaa hakusähköpostipainiketta suorittaaksesi käänteisen sähköpostihaun verkossa ilmaiseksi.

Pohjimmiltaan sen avulla käyttäjä voi etsiä oikeaa tietoa tietystä sähköpostista (koska lähettäjä on julkaissut nämä tiedot Internetissä ja julkistanut ne).

Käänteinen sähköpostihakuKuinka tehdä käänteinen sähköpostihaku?

1. Ilmainen sähköpostihaku Googlen kautta

Onko olemassa mitään, mitä Google ei voi etsiä sinulle?

No, Google on johtava hakukone, joka sisältää runsaasti tietoa. Kun haluat löytää lähettäjän nimettömän sähköpostiviestin takaa, sinun tulee ensin etsiä hänen henkilöllisyytensä Googlesta.

Heti kun kirjoitat heidän sähköpostiosoitteensa ja painat hakupainiketta, Google palauttaa kaikki tilin mahdolliset tiedot.

käänteinen sähköpostihaku

Nykyään useimmat ihmiset käyttävät Google Mail -tilejä ammattimaisiin ja henkilökohtaisiin sähköposteihin. Jos tällä käyttäjällä on Gmail-tili, Google hakee kaikki tiliin liittyvät tiedot.

Vaikka se on helpoin ja nopein tapa löytää minkä tahansa Gmail-käyttäjän tiedot, se ei välttämättä toimi kaikille. Jos käyttäjä ei ole paljastanut henkilöllisyyttään Internetissä eikä hänellä ole sähköpostiosoitteeseensa linkitettyjä sosiaalisen median tilejä, Google ei ehkä auta sinua.

Voit kokeilla muita hakukoneita, kuten Bing ja Yahoo. Jos se ei auta, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Hae sähköpostista Facebookissa

Useimmat ihmiset todennäköisesti jakavat henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tietojaan Facebookissa; loppujen lopuksi se on maailman tunnetuin sosiaalisen verkostoitumisen alusta.

Siellä on erityinen hakukenttä, johon voit kirjoittaa käyttäjän sähköpostiosoitteen ja etsiä hänen Facebook-tiliään.

käänteinen sähköpostihaku

Jos tällä käyttäjällä on samaan osoitteeseen linkitetty Facebook-tili, hänen profiilinsa nimineen näkyy hakutuloksissa. Voit napsauttaa käyttäjän profiilia ja tarkistaa hänen henkilöllisyystietonsa saadaksesi lisätietoja heistä.

Tällä lähestymistavalla on kuitenkin yksi haittapuoli. Facebook asettaa käyttäjiensä turvallisuuden etusijalle ja antaa heille mahdollisuuden poistaa sähköpostin hakutoiminto käytöstä. Jos he ovat poistaneet tämän vaihtoehdon käytöstä, kukaan ei löydä profiiliaan sähköpostiosoitteensa avulla.

käänteinen sähköpostihaku

Mutta, älä huoli! Sinulla on vielä monia sosiaalisen median sivustoja kokeiltavana. Entä jos käyttäjä ei ole poistanut sähköpostin hakuvaihtoehtoa Instagramissa tai Twitterissä?

Ei sitä koskaan tiedä ennen kuin kokeilee itse. Instagram, Twitter, Snapchat ja muut sosiaaliset sivustot antavat ihmisten etsiä profiileja käyttäjän sähköpostiosoitteen avulla.

On hyvä mahdollisuus, että jokin näistä sosiaalisen median sivustoista saa käyttäjän profiilin. Voit suorittaa tämän sähköpostihaun kaikilla sosiaalisen median sivustoilla samanaikaisesti käyttämällä Lullaria. Se on hakukone, joka näyttää tulokset kaikilta sosiaalisen median verkkosivustoilta kerralla.

Viimeiset sanat:

Toivon, että pidät iStaunchin käänteisestä käyttäjätunnushausta ja luettuasi tämän täydellisen artikkelin voit helposti suorittaa käänteisen käyttäjätunnuksen haun ilmaiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alla.