Skip to content

Twitterin sähköpostihaku – Etsi jonkun sähköpostiosoite Twitteristä

17 de marraskuu de 2021
Twitter Email Finder Etsi jonkun Twitter tilin sahkopostiosoite

Twitter on halutuin sosiaalisen median kahva ajatusten ja näkemysten ilmaisemisessa. Kuten olemme vuosien varrella nähneet, Twitteristä on tullut suosikkialusta julkkiksille, poliitikoille, PR-agenteille ja jopa suurelle yleisölle, joka haluaa välittää sanan ihmisille. Nykyään useat brändit valitsevat Twitterin tuotteidensa mainostamiseksi, ja siitä on tullut B2B-yhdistyksen pesäke.

Yleensä ihmiset pyytävät toisen käyttäjän sähköpostiosoitetta vaihtamaan henkilökohtaisempaan viestintätilaan sen sijaan, että kommentoisivat tai liukuisivat kyseisen henkilön Twitter-viestiin.

Nyt sinun täytyy ihmetellä, että koska Twitter helpottaa B2B-yhdistystä, täytyy olla helppo tapa etsiä sen henkilön yhteystiedot, johon haluat ottaa yhteyttä.

Twitter ei kuitenkaan toimi kuten LinkedIn. Esimerkiksi Twitterissä ei ole erillistä osiota, jossa käyttäjät voisivat ladata henkilökohtaisia ​​tietojaan ja yhteystietojaan.

Mutta sanottuasi sen, voit noudattaa muutamia vaiheita etsiäksesi etsimäsi henkilön sähköpostiosoitteen.

Voit myös käyttää iStaunchin Twitter Email Finder -työkalua löytääksesi jonkun sähköpostiosoitteen Twitteristä ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät myös täydellisen oppaan jonkun Twitter-tilin sähköpostiosoitteen löytämiseen.

Kuinka löytää jonkun Twitter-tilin sähköpostiosoite

1. iStaunchin Twitter-sähköpostihaku

Internetissä on saatavilla erilaisia ​​sähköpostin etsintätyökaluja (esimerkki: iStaunchin Twitter Email Finder), joiden avulla henkilö voi etsiä Twitter-profiilin asiaankuuluvia sähköpostiosoitteita sähköpostimarkkinointia tai muuta liiketoimintaa varten.

Voit käyttää iStaunchin Twitter Email Finderia löytääksesi henkilön sähköpostiosoitteen hänen nimensä tai yrityksen nimen perusteella, jonka olet ehkä löytänyt Twitteristä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa Twitter-käyttäjänimi ja napauttaa Etsi sähköposti -painiketta.

Twitter-sähköpostihaku2. Tarkista henkilön bio

Ensimmäinen ja sinulle sopivin askel on käydä kyseisen henkilön biossa. Voit tehdä sen kirjoittamalla henkilön nimen hakupalkkiin ja käymällä hänen profiilissaan. Etsi sähköpostiosoite tai muut yhteystiedot biosta.

Näin voit:

  • Avaa Twitterin sovellus.
  • Napsauta ylähakupalkkia ja kirjoita käyttäjänimi.
  • Tarkista Twitterin biosta mahdolliset sähköpostit.
  • Tai etsi ”Sähköposti”-painike (ja napsauta sitä)
  • Jos sähköpostia ei ole, käyttäjä ei jaa sitä julkisesti.

twitter sähköpostin etsintä

On synkkä mahdollisuus, että saatat löytää henkilön sähköpostiosoitteen hänen elämäkerrastaan, koska Twitter ei salli yli 160 merkin mahtumista kuvaukseen.

Joten ihmiset käyttävät yleensä tätä rajoitettua tilaa lisätäkseen ideologioihinsa ja näkökulmiinsa liittyvää osuvampaa sisältöä. Joten jos olet onnekas, saatat löytää sähköpostiosoitteen sieltä, mutta jos ei, kehotan sinua lukemaan eteenpäin.

3. Vieraile henkilön profiilissa/blogissa

On mahdollista, että etsimäsi henkilö on lisännyt verkkosivustonsa tai bloginsa osoitteen Twitter-bioomaansa. Kuten jo mainittiin, Twitterin bio ei saa ylittää 160 merkkiä, ja siksi on tavallista, että ihmiset lisäävät vain asiaankuuluvaa sisältöä. Web-sivuston linkin tai blogiosoitteen lisääminen vaikuttaa uskottavalta toiminnalta.

4. Etsi henkilön twiittejä ja kommentteja

Toisinaan ihmiset eivät lisää sähköpostiosoitetta elämäkertaansa, mutta voivat liittyä siihen missä tahansa twiitissään ja kommentissaan. Siksi on suositeltavaa, että sinun tulee tarkistaa heidän ulkoiset tweetit ja kommentit saadaksesi heidän sähköpostiosoitteensa.

5. Kysy vain!

Toinen loistava vaihtoehto sinulle olisi pyytää suoraan asianomaista Twitter-käyttäjää jakamaan sähköpostiosoitteensa lähettämällä heille viesti Twitter-DM-viestin kautta.

Jos olet onnekas ja jos toinen henkilö haluaa keskustella kanssasi, saatat saada vastauksen.

6. Tee Google-haku

Toinen kelvollinen ja uskottava vaihtoehto sinulle olisi etsiä henkilön nimi Googlesta tai mistä tahansa muusta hakukoneesta. Jos etsimäsi sähköpostiosoite liittyy yritys- tai luovaan maailmaan, on suuri mahdollisuus, että saat hänen sähköpostiosoitteensa jonkin muun portaalin kautta ja linkin siihen löytyy haun kautta. valitsemasi moottori.

8. Twitterin tarkennettu haku

Toinen vaihtoehto, jota voit käyttää, on käyttää ”Twitter-tarkennettua hakua” kirjoittamalla sanat, jotka sisältävät ”at” ja ”piste”, jotka liittyvät haluamasi henkilön tiliin.

Johtopäätös:

Henkilön sähköpostiosoitteen saatavuus Twitter-kuvauksessa riippuu hänen Twitter-profiilinsa luonteesta. Yritysprofiileissa on yleensä suora tai epäsuora linkki niihin tavoittamiseen, mutta henkilökohtaisissa profiileissa niitä ei välttämättä ole. Näissä tapauksissa on parasta, jos käytät jotakin tai kaikkia yllä mainituista vaihtoehdoista.