Skip to content

Käynnistettävän USB Windows 10: n luominen Ubuntuun vaihe vaiheelta (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
usb booteable

Luo käynnistettävä USB Windows 10 Ubuntussa se on hyvin yksinkertaista, jos sinulla on ohjelma näiden loistavien työkalujen luomiseen. Aiemmin asentaaksesi käyttöjärjestelmä sinun oli ostettava DVD, joka sisälsi sen, nyt voit luoda sen luomalla käynnistettävän USB: n.

Tämä oli suuri askel ohjelmoinnin alalla tietokoneet, koska kuka tahansa ilman teknikkoa voi asentaa käyttöjärjestelmän. Jos haluat luoda käynnistettävän USB Windows 10 in Ubuntu Täällä opit tekemään sen askel askeleelta, jotta et sekoita mieltäsi.

Käynnistettävän USB: n luomisen vaatimukset

Ei vain toiveesi riitä, jotta voit tehdä käynnistettävän USB: n Windows 10: llä Ubuntussa, sinulla on oltava myös joukko vaatimuksia. Seuraavaksi tiedät kaikki vaatimukset joka sinun on saavutettava ennen kuin voit luoda käynnistettävän USB: n Windows 10: llä Ubuntussa.

 1. Flash -asema (USB). Sinulla on oltava USB, jossa on vähintään 6 Gt tallennustilaa 32-bittiselle Windows 10 ISO -kuvalle. Päinvastoin, jos haluat käyttää 64-bittistä ISO-kuvaa, USB-muistin on oltava vähintään 8 Gt.
 2. Windows 10 ISO -kuva. Windows 10 ISO -kuva on vain käyttöjärjestelmä, jonka aiot asentaa, mutta muodossa DVD tai CD. Voit ladata tämän kuvan Microsoftin viralliselta verkkosivustolta, joten voit ladata sen turvallisesti ja ilman viruksia.
 3. Käyttöjärjestelmä Ubuntu. Ubuntu on avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä, joka on osa GNU Linux -projektia ja jolla on erinomainen käyttöliittymä. Itään käyttöjärjestelmä sinun on asennettava se tietokoneellesi, jos haluat luoda käynnistettävän USB: n Windowsilla Ubuntussa.
 4. Voi USB. Tämä on tehokas sovellus, joka on yhteensopiva Ubuntu -käyttöjärjestelmäsi kanssa ja jonka avulla voit luoda Windows 10 -asennuksen flash -aseman. WoeUSB: n avulla voit myös luoda käynnistyslaitteita Windows XP: llä, 7: llä ja 8.1: llä, jotta saat lisää monipuolisuutta ja voit käytä sen kanssa mikä tahansa versio Windows.

Jos sinulla on jo nämä vaatimukset, sinun on aika aloittaa lopullisesti Windows 10: n käynnistettävän USB: n luominen Ubuntu. Saatat myös olla kiinnostunut siitä, miten voit luoda käynnistettävän USB: n Windows 10: llä.

Vaiheet käynnistettävän USB Windows 10: n luomiseksi Ubuntussa

Windows 10 ISO -kuva ja sovellus Ubuntu -tietokoneellasi Voi USB ladattua, voit tehdä USB: n käynnistettäväksi. Nämä ovat ohjeet, joita sinun on noudatettava kirjaimeen, jos haluat luoda käynnistettävän USB Windows 10: n Ubuntussa nopeasti:

 1. Asenna työkalu Voi USB tietokoneessa, jossa on Ubuntu -käyttöjärjestelmä.
 2. Aseta USB -laite tietokoneeseen, tätä varten sinun on otettava USB -portit käyttöön Windowsissa, avaa sitten tietokoneen kansio ja vasemmassa paneelissa näet luettelon, jossa USB näkyy. tehdä oikealla painikkeella siinä ja avautuvassa ikkunassa sinun on valittava ”Alusta” -välilehti USB: n alustamiseksi.
 3. Sitten ”Format volume” -ikkuna avautuu, ja sinun on valittava ”NTFS -muoto” ja USB -laitteen nimi.
 4. Seuraavaksi näet vahvistusilmoituksen muodon suorittamisesta USB: lle, jossa napsautat ”Muoto” ja se on jo alustettu.
 5. Nyt sinun on päästävä WoeUSB -sovellukseen kaksoisnapsauttamalla sovelluskuvaketta.
 6. Kun avaat sovelluksen, valitset kuvan ensimmäisen välilehden Windows 10 ISO tietokoneessa.
 7. Myöhemmin valitset USB: n seuraavassa välilehdessä nimeltä ”Kohdelaite”.
 8. Lopuksi napsautat ”Asentaa” ja vahvista sovelluksen pyytämä lupa Windows 10 -käynnistettävän USB -laitteen luomiseen.

Kaikkien näiden ohjeiden mukaisesti ja ottaen huomioon edellä mainitut vaatimukset voit luoda a Käynnistettävä USB Windows 10 Ubuntussa askel askeleelta. Jos haluat jatkaa oppimista parhailta opetusohjelmat teknologinen älä lopeta tämän viestin seuraamista, josta saat päivittäin tarvitsemasi vastaukset.