Skip to content

Korjaus: ’Call of Duty Mobile ei muodosta yhteyttä tai pysyy aloitusnäytöllä’

13 de kesäkuu de 2021
callofduty movil logo 12370

On pelejä, jotka jo ennen lähtöään he olivat jo järkyttäneet meitä ja he pitivät meitä tällä hetkellä petollisessa ahdistuksessa. Tämä pätee epäilemättä Call of Duty: Mobile -palveluun. Sen virallinen julkaisu käyttöjärjestelmiin, kuten Android ja iOS, oli hetken puomi, kun puhuttiin mobiililaitteiden peleistä, jolloin muut otsikot, kuten Free Fire tai PUBG, jäivät toiseksi.

Call of Duty on yksi sodan videopelisaagoista kaikkien aikojen legendaarisin ja eeppisin, Se on epäilemättä kulttinimi suosituimpien nimien joukossa pelimaailmassa, koska sillä on pitkä markkina-aika ja poikkeuksellinen yleinen laatu kaikissa peleissä aikajärjestyksessä. Siksi sen saapuminen matkaviestinmarkkinoille oli järkyttävää.

Mutta tämän suuren maineen ansio ei johdu pelkästään sen menneisyydestä ja aiemmista peleistä muun muassa PC: lle, Xboxille, Playstationille, Wii: lle, meidän on myös tunnustettava sen erinomaiset ominaisuudet ja ominaisuudet Call of Duty: Matkapuhelin. Mutta ensinnäkin, ota huomioon suuret erot kilpailijoihinsa graafisessa tarkkuudessa, historiassa, teemoissa, vaihtoehdoissa jne.

Seuraavaksi kerromme Call of Duty: Mobilen merkittävimmistä ominaisuuksista ja ominaisuuksista sekä siitä, miten se onnistui voittamaan arvostetut otsikot kuten Garena Free Fire ja PUBG. Pysy ja selvitä kaikki tiedot liittyvät tähän uskomattomaan videopeliin, joka on saatavana Play Kaupasta, App Storesta ja vaihtoehtoisista tai kolmansien osapuolten kaupoista.

Mitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia Call of Duty: Mobile tarjoaa Android- ja iOS-alustoille?

Yksi pääkohdista Miksi Call of Duty: Mobile on ollut kriitikoiden niin suosiota, ja pelien käyttäjät ovat korkealaatuisen grafiikkansa vuoksi, resoluutio on uskomattoman virheetön ja se osoittautui yhdeksi parhaimmista grafiikkapeleistä App Storessa ja Play Kaupassa. Siihen pisteeseen, että se on tältä osin kaukana vapaasta tulesta.

Toinen melko suotuisa piirre sen pelattavuus on melko helppo oppia käyttämään, sen hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ​​ja täysin muokattavissa CoD: Mobile -käyttäjien makuun ja mieltymyksiin. Sinulla voi olla suuri määrä vaihtoehtoja, jotka keskittyvät täysin näihin näkökohtiin, jotta voit pelata täydellä mielenrauhalla ja ilman mitään ongelmia tai vaivaa.

Melko merkittävä kohta tästä sovelluksesta ovat heidän pelitilojaan, jolla on yli 10 erilaista tyyliä ja vaihtoehtoa, joista voimme päättää, kun olemme siellä. Jotkut Call of Duty: Mobilen suosituimmista ovat taisteluroyale, moninpeli, 1 vs 1, mukautetut joukkueet, kaksintaistelu kuolemaan asti, vangita lippu muun muassa.

Muita tietoja, joita voimme tarjota tästä upeasta pelistä, on, että kun onnistut kirjautumaan sisään Facebookin kautta, sinulla on mahdollisuus ajoita ja lisää ystäväsi He ovat myös ladanneet tämän sovelluksen, jotta voit pelata heidän kanssaan tai heitä vastaan ​​ilman mitään haittaa.

Miksi Call of Duty Mobile ei muodosta yhteyttä tai pysy aloitusnäytöllä?

Tämä on hyvin toistuva virhe Kaikentyyppisissä päätelaitteissa se tapahtuu yleensä siksi, että meillä ei ole parhaita teknisiä tietoja ja vaatimuksia pelaamiseen tai koska Internet-yhteytemme tällä hetkellä epäonnistuu. Se on yksinkertainen korjattava virhe, mutta on aina tärkeää pitää mielessä CoD: Mobile -vaatimukset.

aloitusnäyttö

Suositellut vähimmäisvaatimukset Jos haluat pelata tätä peliä mielenrauhalla, sinulla on oltava yli 16 Gt: n sisäinen muisti, vähintään 2 Gt: n RAM-muisti ja erittäin hyvä Internet-yhteys, muuten peli ei koskaan voi toimia sujuvasti tai se ei yksinkertaisesti kulje alusta.

Jos CoD ei muodosta yhteyttä, meidän on käytettävä seuraavaa vaihetta. Kun se on jumissa pelin alussa, sammutamme tiedot ja wifi; tällä tavalla pakotamme pelin kertomaan meille, ettei yhteyttä ole nyt aktivoimme kaiken uudelleen ja kaikki, se toimii normaalisti.