Skip to content

Kuinka aktivoida, rekisteröidä tai tilata ilmainen Claro Music -sopimus

1 de syyskuu de 2021
chica escucha musica baila 12332

Internetistä löydät tuhansia sivustoja, joilla voit ladata ja kuunnella musiikkia, joista jotkut ovat hyödyllisempiä kuin toiset, ja meillä on ne käsilläsi vain painamalla, napsauttamalla tai napauttamalla puhelinta. Claro Musiikki Se on yksi niistä paikoista, jotka palvelevat meitä parhaiten musiikilliseen viihteeseen.

Jos olet musiikin fani ja jatkat tyydyttämätöntä hakua saadaksesi parhaan sovelluksen tai alusta, joka tyydyttää musiikkisi tarpeet ja mautSuosittelemme, että jatkat tämän artikkelin lukemista, jossa kerromme sinulle, mikä Claro on, miten rekisteröidyt ja mitä se voi tarjota sinulle.

Mitä Claro Música on ja mihin sitä käytetään?

Miljoonat musiikin fanit ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti alusta, joka tarjoaa mitä kaipaa ja kaipaa musiikkimakuasisukupuolesta riippumatta ja yritetään nähdä, mikä sovellus sopii heille parhaiten.

Claro Music on a online -musiikkialusta, erittäin hyvillä työkaluilla ja rajattomalla valikoimalla kappaleita, joita voit kuunnella vain tilaamalla tai rekisteröimällä kyseisellä alustalla.

Ehkä se ei ole yksi parhaista ilmaisista musiikkisovelluksista matkapuhelimille Android tai iOSKoska kilpailu Spotifyä vastaan ​​on todella kova ja tämän alustan saavuttaminen ei ole niin helppoa.

Claro Músicasta voi kuitenkin olla meille paljon hyötyä, ja sitä on paljon käyttäjien etuja, ylläpitää tasoa, joka sijoittaa sen kehittyvään laadukkaaseen sovellukseen ja antaa meille sen, mitä haluamme kuulla.

Mitä suunnitelmia Claro Music -sovelluksella on?

Kuten muut edellä mainitut eliittimusiikkialustat, Spotify, Claro Músicalla on premium -versio, joka on maksullinen, ja toinen ilmainen versio. Claro Músican kustannukset riippuvat itse asiassa valitsemastasi suunnitelmasta ja kappaleiden määrästä, jotka haluat ladata tiettynä aikana.

On huomattava, että Claro Música on levinnyt koko Latinalaisen Amerikan mantereelle, lukuun ottamatta maita. Ovat 16 maata jossa voit löytää ja ladata tämän alustan ja siten käyttää sitä ilmaiseksi tai maksullisesti tai haluamallasi tavalla.

Meksikon tapauksessa, joka on yksi niistä maista, jossa Claro Música tunnetaan parhaiten, suunnitelmat voidaan maksaa viikoittain tai kuukausittain. The rajoittamaton suunnitelma, jonka avulla voit kuunnella miljoonia kappaleita, se maksaa 30 Meksikon pesoa viikossa; ja jos haluat maksaa sen kuukaudessa, sinun on peruutettava tämä suunnitelma vain 99 peson hintaan.

Toinen suunnitelma on perhe, ja se on hieman kalliimpi kuin edellinen, mutta on mahdollista maksaa tili 5 henkilön välillä, joiden kanssa voit jakaa tilisi, kun aktivoit ja maksat sen.

Kuinka aktivoida, rekisteröidä tai tilata Claro Música -sovellussuunnitelma?

Jos päätät uppoutua tälle alustalle, jota et tule katumaan, aktivointi, rekisteröidy tai tilaa Claro Música -sovellussuunnitelma on yksinkertainen prosessi, ja se kestää vain muutaman minuutin, jos noudatat alla annettuja ohjeita.

Meidän on muistettava, että vaikka Claro Música saattaa vaikuttaa siltä, ​​se ei ole Android -musiikkisoitin eikä teeskentele olevansa, joten rekisteröinti on välttämätöntä ja välttämätöntä Internet-yhteys tätä varten, sen lataamisen lisäksi ilmeisesti.

nainen kuuntelee tietysti ilmaista musiikkia

Muista rekisteröintiä ja aktivointia varten, että a Tyhjennä numeroainakin ilmaisessa versiossa. Ensimmäinen asia, jonka aiot tehdä, on etsiä Claro Música -sovellus App Storesta tai Play Kaupasta.

Lataamisen jälkeen aloitat rekisteröinnin sovelluksessa maassa, jossa olet. Sitten sinun on annettava sähköpostiosoite ja asetettava salasana; Sitten vahvistat sähköpostiosoitteesi ja voit halutessasi aktivoida tilin maksullisella suunnitelmalla, määrittämällä haluamasi maksutavan ja haluamasi suunnitelman, jonka voit maksaa.

Jos sinulla ei ole näitä resursseja ja maassasi ei ole mahdollisuutta hankkia tämän tason musiikkialustaa, suosittelemme käyttämään Telegramia musiikkisoittimena, josta et vain löydä haluamasi laulu, mutta voit myös ladata ne kaikki.