Skip to content

Kuinka estää WhatsApp-yhteystiedot ilman, että he saavat tietää? – Muokkaa yksityisyyttä

1 de maaliskuu de 2022
logo whatsapp app 18561

Usein meillä on ihmisiä WhatsAppissamme, ja he ovat yleensä erittäin ärsyttäviä, koska on myös ihmisiä, jotka käyttävät WhatsAppia häiritäkseen meitä. Siksi usein toivomme pystyä poistamaan nuo ihmiset WhatsAppistamme, Mutta ei riitä, että poistamme vain yhteystiedon puhelimestasi, jotta se ei ole WhatsAppissa, vaan meidän on toteutettava muita toimenpiteitä, kuten sen estäminen.

Samoin WhatsApp antaa meille mahdollisuuden estää kontaktit sovelluksen sisällä, jotta he eivät kirjoita meille uudelleen eivätkä enää häiritse meitä. Kuitenkin monta kertaa ihmiset estämme he yleensä ymmärtävät Tästä toimenpiteestä, jonka teimme heidän kanssaan, koska siellä on joitain vihjeitä, jotka he huomaavat ja he ymmärtävät helposti, että olemme estäneet sen. On kuitenkin olemassa joitain temppuja, joilla voimme estää kontaktin ymmärtämättä sitä, ja tässä me opetamme sinulle.

Kuinka henkilö voi ymmärtää, että estät hänet WhatsAppissa?

WhatsApp-alustalla voimme suorittaa monia toimintoja, kuten keskustella tietyn kontaktin kanssa, ja mainituissa keskusteluissa voimme lähettää äänimuistiinpanoja, valokuvia, videoita, soittaa videopuheluita ja muuta. Tämän sovelluksen avulla voimme todella olla enemmän yhteydessä niihin ihmisiin, jotka ovat kaukana, ja myös niihin, jotka ovat lähellä, mutta joilla on tämä sovellus saatavilla puhelimissaan.

Saattaa kuitenkin käydä niin, että jonkun kanssa käymämme keskustelu ärsyttää, emmekä halua enää jatkaa keskustelua kyseisen henkilön kanssa. Joten päätimme estää hänet WhatsAppista, jotta meidän ei tarvitsisi enää puhua kyseisen henkilön kanssa ja ettei hän voisi myöskään kirjoittaa tai soittaa meille. Suurimman osan ajasta ihmiset kuitenkin ymmärtävät, kun heidät on estetty WhatsAppissa. Siksi kerromme sinulle vihjeet, joiden perusteella he ymmärtävät, että sinä olet estänyt heidät.

profiilikuva katoaa

Jotain, jonka henkilö voi huomata, kun estät hänet WhatsAppissa, on sinulla oleva profiilikuva ei voi enää katsoa etkä edes näe profiilikuvan päivitystä. Lyhyesti sanottuna, kun estät sen, kuvasi katoaa ja henkilölle on hyvin selvää, että olet estänyt sen, vaikka joskus he saattavat ajatella, että sinulla ei ole profiilikuvaa.

viestien lähettäminen

Toinen vihje, joka ihmisillä voi olla ja joka tekee erittäin havaittavaksi, että heidät on estetty WhatsAppissa, on heidän lähettämiensä viesteissä. Toisin sanoen siitä hetkestä lähtien, kun estät sen, henkilö lähettää viestin chattiin, mutta viesti ei koskaan tule ulos tai tavoita sinua, koska aina näyttää siltä, ​​​​että sitä ei ole lähetetty, koska hän näyttää lähettäneen ei ole Internetiä lähettääksesi sitä.

Toisin sanoen henkilö huomaa, että viesti ei sammu, ja tämä osoittaa, että olet mahdollisesti estänyt hänet kokonaan WhatsAppista. Siitä lähtien tämä tekee WhatsApp-alustasta erittäin havaittavan.

Varmasti kohtaamme elämässämme ihmisiä, jotka ovat melko ärsyttäviä WhatsApp-alustalla olevien viestien kautta. Tämä saa meidät haluamaan estää ne tai poistaa ne kokonaan elämästämme, jotta he eivät enää häiritse meitä tai kirjoita lisää WhatsAppiin. WhatsApp antaa meille kuitenkin mahdollisuuden estää kontaktin sen asetusvalikosta kyseisen kontaktin chatissa, mutta henkilö ymmärtää hyvin helposti, että olemme estäneet hänet.

Samoin tämä henkilö ymmärtäisi, että emme enää halua puhua hänen kanssaan tai ajatella, että emme rakasta häntä. Siksi emme voi estää sitä esto-vaihtoehdolla, mutta on muitakin menetelmiä.

Keskustelun mykistäminen ja arkistointi

Yksi tapa tai yksi temppu, jonka voit tehdä estääksesi henkilön, joka ei ymmärrä olevansa estetty, on mykistää chat-ilmoitukset ja arkistoida keskustelu ennen estämistä. Lisäksi tällä temppulla henkilö näkee jatkossakin profiilikuvasi, hän voi myös kirjoittaa sinulle, eivätkä ymmärrä, että olet estänyt hänet lainausmerkeissä, koska aiot todella hiljentää hänet kokonaan. . Nyt sinun on tehtävä seuraava:

mykistä yhteystieto ja arkistoi keskustelu, jotta sinun ei tarvitse estää sitä

 1. Syötä WhatsApp-sovellus.
 2. Syötä sitten estettävän henkilön chattiin.
 3. Paina nyt kolmea pystysuoraa pistettä, jotka ovat oikeassa yläkulmassa.
 4. Napauta sitten ”mykistää ilmoitukset”.
 5. Napsauta seuraavaksi ”Aina” -vaihtoehtoa.
 6. Vahvista lopuksi napauttamalla ”OK” -vaihtoehtoa.
 7. Myöhemmin sinun on palattava päävalikkoon, jotta voit arkistoida tämän ärsyttävän kontaktin keskustelun.
 8. Siellä sinun on painettava sen henkilön chattia, jonka hiljensit.
 9. Sitten yläreunassa näkyvissä vaihtoehdoissa sinun on painettava -painiketta arkiston kuvake joka on kolmen pystysuoran pisteen vieressä.

Jos henkilö ei ole yhteystiedoissani

Jos ärsyttävä henkilö ei ole yhteystiedoissasi, mutta näkyy chat-alueella, sinun on tehtävä sama toimenpide kuin yhteystiedoissasi, jos se on yhteystiedoissasi. Eli suorita edellisen aiheen menettely.

hiljennä ja arkistoi sen henkilön keskustelu, joka ei ole yhteystiedoissasi, jotta se ei häiritse sinua

Kuinka varmistaa, että WhatsApp-henkilö on estetty oikein?

Kun suoritamme toimenpiteen henkilön estämiseksi WhatsAppissa ja lopetamme sen, olemme varmoja, että tämä yhteyshenkilö on estetty onnistuneesti. Mutta jos haluat varmistaa, onko kyseinen yhteyshenkilö todella estetty WhatsAppistasi, sinun on tehtävä seuraava:

tarkista, oletko estänyt kontaktin oikein whatsappissa

 1. Syötä WhatsApp-sovellus.
 2. Paina kolmea pystysuoraa pistettä.
 3. Napauta ”Asetukset”.
 4. Valitse nyt ”Tili” -vaihtoehto.
 5. Napsauta sitten ”Tietosuoja”.
 6. Pyyhkäise sitten näyttöä ylöspäin ja napauta ”estetty yhteystiedot”. Siellä sinun täytyy nähdä kaikki estetyt yhteystiedot ja tällä tavalla tiedät, oletko todella estänyt kyseisen henkilön.