Skip to content

Kuinka synkronoida WhatsApp Business Facebookin kanssa? – Edistän liiketoimintaani

7 de maaliskuu de 2022
whatsapp logo 18606

Yrityksen koosta riippumatta läsnäolo sosiaalisissa verkostoissa ja muussa digitaalisessa mediassa on välttämätöntä. Mutta vielä enemmän, kun on kyse mikroyrityksistä ja varsinkin jos puhumme Facebookista, maailman eniten käyttäjistä sosiaalisesta verkostosta.

Tiedämme, että pienten ja keskisuurten yritysten rekrytointikapasiteetti ei ole paras mahdollinen, joten sama henkilö päätyy suorittamaan monia tehtäviä. Tänään autamme sinua luomaan yksinkertaisen kokoonpanon, jonka avulla voit linkitä WhatsApp Business FanPageenjolloin asiakkaiden on helpompi ottaa sinuun yhteyttä.

Mitä tarvitaan WhatsApp Business- ja Facebook-tilien linkittämiseen?

Tämä on yksi tärkeimmistä epäilyistä, joita voi syntyä, kun aloitat työtilin luomisen sosiaalisessa mediassa. No, Facebook on tällä hetkellä digitaalinen alusta, jossa sähköinen kaupankäynti voi olla kannattavampaayrityksille tarjolla olevien erilaisten työkalujen ja suuren yleisön ansiosta.

WhatsApp on puolestaan ​​globaalia näyttämöä edelleen hallitseva pikaviestintäjärjestelmä, joka on pienyrityksiä ajatellen esitellyt WhatsApp Businessin, jotta bisnestapahtumat voidaan suorittaa sieltä lähes automaattisesti.

Nykyisessä globaalissa tilanteessa on kiireesti opittava yhdistämään molemmat alustat, jotta asiakas-yritysviestintä olisi paljon tehokkaampaa. On kuitenkin tärkeää, että toteuttaa tarvittavat turvatoimenpiteet, kuinka estää WhatsAppisi sormenjäljellä, jotta molemmat tilit pysyvät suojattuina mobiililaitteellasi.

Pidä Facebook-sovellus ajan tasalla

Puhuttaessa erityisvaatimuksista, jotka sinulla on oltava, jotta voit muodostaa suoran kanavan Facebookin ja WhatsApp Businessin välille, meidän on mainittava, että pidät Facebook-sovelluksen ajan tasalla matkapuhelimellasi, ainakin linkin luomisen yhteydessä. Tämä on liitäntävaatimus yhteensopivuuden tarkistamiseksi.

lataamalla whatsapp-yritystä

On välttämätöntä, että huolehdit yrityksesi Facebookin kaikkien osien hiomisesta, jotta siihen menevä käyttäjä voi ottaa sinuun yhteyttä WhatsApp-yritystilille.

Lataa WhatsApp Business -sovellus

Tämä sovellus on epäilemättä ylivoimainen vaihtoehto perinteiseen versioon, ei ole mitään syytä, miksi suurena tai pienenä yrityksenä sinun ei pitäisi käyttää sitä sellaisena kuin sinä tapa ottaa yhteyttä yleisöön. Se on ilmainen, helppokäyttöinen ja auttaa vastaamaan asiakkaille.

Se on yhteensopiva sekä Androidin että iPhonen kanssa, sen alkukokoonpano on hyvin yksinkertainen ja ohjattu. Sinulla olevista tehtävistä erottuvat seuraavat: tuote-/palveluluettelon esittely, yhteystiedot, vastausten uudelleenkäyttö usein kysyttyihin kysymyksiin, järjestäminen etiketeillä ja paljon muuta.

Kuinka WhatsApp Businessin yhdistäminen Facebookiin auttaa yritystäni?

Ennen posti oli suosituin tapa solmia liikesuhteita, mutta nykyisessä elämäntahdissa useimmissa tapauksissa suoralla ja henkilökohtaisella viestillä on paljon enemmän vaikutusta. Riippumatta siitä, kuinka monta asiakasta yritykselläsi on, he arvostavat aina enemmän yksilöllistä kohtelua, ja tätä WhatsApp Business helpottaa.

Kun yhdistät Facebook-yritystilisi WhatsApp Business -alustaan, annat yleisölle selkeät työkalut tavoittaa sinut. Millä tehostat yrityksesi laajuutta, koska käyttäjät alkavat tunnistaa sinut laadukkaasta kohtelusta heitä kohtaan.

Ota yhteyttä WhatsAppiin fanisivulta

Mahdollisuuksistasi riippuen suosittelemme, että suoritat whatsapp-latauksen PC:lle, jolloin linkittämällä sen yrityksesi FanPageen voit mukavammin ja järjestetymmin vastata kaikkiin potentiaalisten asiakkaidesi vaatimuksiin. Muista, että FanPagen kautta sinulla on mahdollisuus tavoittaa suuri määrä käyttäjiä, joten varmista, että vastaat heille tyydyttävästi.

Luo tietokanta

Lisäksi Facebookin kautta voit toteuttaa tekniikoita ja strategioita, jotka kutsuvat eniten käyttäjiä antamaan yhteystietonsa, jotta voit lähettää heille suoraa tietoa kampanjoista ja tuotteista joka sopii sinulle parhaiten. Voit esimerkiksi jakaa linkin WhatsApp-ryhmään, jossa päivität usein kiinnostavaa sisältöä palveluistasi.

rakentaa luottamusta asiakkaiden kanssa

Rakenna luottamusta asiakkaiden kanssa

Periaatteessa henkilökohtaisen vastauksen luominen asiakkaidesi kanssa avaa kanavan positiivisen vaikutelman luomiseen edustamastasi brändistä. Olla varma osoittavat kiinnostusta heidän tarpeisiinsakunnioittaa heidän mielipiteitään ja vastuuta tehdyissä sitoumuksissa.

Tällä tavalla ja suurella omistautumisella painat yritykseesi tärkeän luotettavuustason, jonka ansiosta käyttäjät pitävät sinusta parempana. Muista tässä vaiheessa vaihtaa WhatsApp-chatin taustakuva sellaiseksi, josta pidät ja joka ei häiritse keskustelua. Näin vältät virheet ja pystyt tunnistamaan jokaisen asiakkaan helpommin.

Mitä vaiheita minun tulee noudattaa synkronoidakseni Facebook- ja WhatsApp Business -tilini?

On arvokasta tietää tämän yhteyden merkitys ja antaa sille sen ansaitsema paikka kaupallisessa toiminnassasi, koska on hyödytöntä luoda yhteyttä molempien alustojen välille, jos et ole tarkkaavainen vastaa nopeasti tiedusteluihin. Tämä mielessä pitäen selitämme vaiheet, jotka on noudatettava, jotta FanPagen ja WhatsApp-yrityksesi välinen linkitys saadaan valmiiksi:

  • Sinun on siirryttävä matkapuhelimellasi WhatsApp Business -sovellukseen.
  • Paina ”Lisää vaihtoehtoja” tai konfigurointipainiketta, muuta nimi käyttöjärjestelmäsi mukaan.
  • Siirry kohtaan ”Business Tools” ja heti ”Facebook ja Instagram”.
  • Valitse ”Facebook”, kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi ja valitse FanPage. Tämä luo painikkeen, joka linkittää sivun WhatsApp Businessiin.