Skip to content

Kuinka saada kaksi WhatsApp-tiliä samassa matkapuhelimessa? -kaksois whatsapp

20 de toukokuu de 2022
whatsapp icono dual smartphone 19194

Tämän sosiaalisen verkoston käyttäminen viestintämuotona on yksi tekniikan viime aikojen parhaista edistysaskeleista. nyt voit puhelimessasi on kaksi WhatsApp-tiliä mobiili. Näin se mukautuu päivittäiseen rutiinisi kahden sovelluksen avulla. Kyky kommunikoida molemmilla tavoilla samasta laitteesta.

Missä puhelimissa on kaksoissovellusmahdollisuus?

Tiedämme, että rekisteröityäksesi WhatsAppiin sinun on lisättävä puhelinnumero, joka on yleensä se, jota käytät matkapuhelimellasi. Mutta monet nykyiset Android-laitteet hyväksy kaksi SIM-korttia. Ihanteellista olisi siis olla kaksi profiilia tästä sosiaalisesta verkostosta yhdellä laitteella. Koska sinulla voi olla jopa kolme WhatsApp-tiliä samassa puhelimessa. Koska jos sinulla on yritys, voit varata yhden numeron tähän tarkoitukseen ja jättää toisen henkilökohtaisiin asioihin.

Tästä syystä joidenkin laitteiden moderni tekniikka Androidilla on kaksi sovellusta. Tällä tavalla on mahdollista, että saavutat tavoitteesi avata kaksi WhatsApp-tiliä samassa puhelimessa. Niistä saat tiettyjä mielenkiintoisia tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

 • Xiaomi-laitteissa ja joissakin Samsung-malleissa, joissa on kaksi SIM-korttia, saat kaksoisviestintävaihtoehdon.
 • Tämä työkalu on saatavilla myös Huawei-puhelimille ja muille Android-laitteille.
 • Jos puhelimessasi ei ole tätä ominaisuutta valmiina, älä huoli, voit tehdä sen turvautua ulkoisiin sovelluksiin saavuttaakseen tuon kaksinaisuuden.
 • Et ole rajoitettu vain WhatsAppisi kloonaamiseen, vaan sinulla on myös vapaus käyttää muita sovelluksia tällä tavalla. Koska sinulla voi olla kaksi tiliä Instagram, Facebook, Snapchat, Telegram tai haluamasi sovellukset.

Xiaomi-laitteet rinnakkaistilalla

Android-puhelimissa ei sen alusta lähtien ollut tätä työkalua, mutta ne alkoivat lisätä sitä sisällyttämällä siihen kaksi SIM-korttia. Tästä syystä laitteiden syntymä Xiaomi mullisti alan.

Koska näissä puhelimissa on niiden luomisesta lähtien ollut rinnakkaista tilaa. Ovien avaaminen kaksoissovellukselle. Tällä tavalla voimme aktivoida kaksi erilaista WhatsAppia tietokoneella.

Joten jos tarkistat Xiaomi-laitteesi, näet sen MIUI tarjoaa sinulle laajan valikoiman kloonattuja sovelluksia. Voit käyttää niitä seuraavasti:

Asenna kaksi whatsapp-tiliä samaan matkapuhelimeen

 1. Paina rataskuvaketta avaa puhelimen asetukset.
 2. Etsi Sovellukset-rivi ja avaa se.
 3. Näet heti vaihtoehtojen hakemiston. Paina sitten ’Dual Apps’.
 4. Siellä näet luettelon sovelluksista, joilla on mahdollisuus kloonata samaan Xiaomi-laitteeseen. Eli sinulla voi olla niistä kaksi tiliä.
 5. Lisäksi se näyttää sinulle suosituimmat yläreunassa, jossa näet aina WhatsAppin.
 6. Aktivoi nyt se, jonka haluat kopioida, ja avaa uusi tili valitsemassasi sosiaalisessa mediassa.

Jotkut Xiaomi-mallit eivät näytä kaksoissovellusvaihtoehtoa tavallisessa valikossa. Joten sinun on turvauduttava MIUI-kokoonpanoon, kun lataat sovelluksen, jonka aiot kloonata. Itse asiassa, jos sinulla on se jo laitteessasi, sinun on poistettava se ja lataa whatsapp uudelleen Google Playsta. Tällä tavalla pääset ’Dual Applications’ -painikkeeseen heti asennuksen yhteydessä.

Samsungin matkapuhelimet, joissa on kaksi sovellusta

Vaikka olemme ymmärtäneet kaksoisteknologian edut sovelluksille, kaikki yritykset eivät ole ottaneet sitä käyttöön puhelimissaan. Näin ollen näemme sen Samsungin tapauksessa, koska valmistajat ovat sisällyttäneet toiminnon vain joihinkin matkapuhelimiin.

Tämän tyyppisissä laitteissa saat työkalu nimeltä ”Dual Messaging”. Tästä huolimatta näiden puhelimien ohjelmistot ovat hieman pudonneet muihin yrityksiin verrattuna. Koska menemällä Samsungin One UI -käyttöliittymään sovellusten kloonaukseen, emme saa sitä vapautta, jota näemme muissa laitteissa.

kloonaa kaksois whatsapp -sovellus xiaomi-laitteeseen

Tämä rajoitus on ilmeinen heti, kun näemme sen nimen, koska se on tarkoitettu vain sovelluksille, joissa on viestipalvelu. Todellakinvoit käyttää kahta WhatsAppia. Mutta videopeliprofiilisi ja muuntyyppisten sovellusten kloonaaminen ei ole mahdollista. Voit aktivoida tämän ”kaksoisviestinnän” seuraavasti:

 1. Siirry Samsung-laitteen asetusvalikkoon ja etsi ”Lisäominaisuudet”.
 2. siellä sinun täytyy hanki osio ”Kaksoisviestit” sovelluslaatikossa.
 3. Jatka aktivoimaan toiminto, jotta voit kopioida WhatsAppin ja vahvistaa vastuulausekkeen.
 4. Lopuksi sinulla on asennus toisen luomista varten tili viestisovelluksessa. Nyt näet sen kuvakkeen, jossa on pieni peittomerkki, joka osoittaa, että se on numero 2.

Sovellukset, jotka voin ladata ja kuinka saada WhatsApp kahdesti

The Dual SIM on helpottanut monien käyttäjien elämää, koska se antaa sinulle mahdollisuuden puhelinlinjoihin eri yrityksiltä. Tästä syystä on tullut välttämättömäksi luoda kaksi WhatsAppia samalle matkapuhelimelle.

Joillakin laitteilla ei kuitenkaan ole tätä ominaisuutta heti saatavilla. Joten sinun on ladattava Dual Space tai Parallel Space. Tällä tavalla voit saavuttaa tavoitteen kaksinkertaistaa sosiaalisen verkostosi.

Joillakin laitteilla on monia rajoituksia, joten sinun on turvauduttava ulkoisiin sovelluksiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Sitenvoit mukauttaa matkapuhelimeesi rinnakkaisen tilan avaamiseksi. Ja se on sillä alueella, jolla toinen WhatsApp-tilisi on.

käytä rinnakkaistilaa WhatsApp-tilien kopioimiseen puhelimessa

DualSpace

Tämä tehokas sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain Android-laitteille. Tärkeintä on, että sinä tarjoaa lisäaluetta missä isännöit kloonattua sovellusta.

Ottaen huomioon sovelluksen sinulle tarjoaman erottelun, WhatsAppin vastaanottamat tiedostot ovat tallennettu eri kansioihin. Eli sinulla on tilaus molemmilla tileillä, koska ilmoitukset ja viestit eivät sekoitu keskenään.

Toinen etu, jonka saat Dual Spacella, on yksityisyys, koska toinen tili voi jäädä piiloon. Tällä tavalla sitä ei näytetä näytöllä, eikä kukaan tiedä, että sinulla on toinen WhatsApp.

Rinnakkaisavaruus

Tämän sovelluksen tapauksessa, kuten sen nimi osoittaa, se luo rinnakkaisen tilan kahden WhatsApp-tilin toiminnalle. Joten lataa Parallel Space Android-laitteellesi. Tällä tavalla voit ratkaista ongelman, että puhelimessasi ei ole kahta sovellusta.

Kun sinulla on tämä vaihtoehtoinen vyöhyke, voit lisätä sovellukset, jotka haluat kopioida. Käsittelet nämä erikseen uuden tilin luomiseksi. Toisin sanoen, kun valitset WhatsAppin, alat muokata sitä ja linkität sen toiseen puhelinnumeroon aloittaaksesi sen käytön.