Skip to content

Kuinka piilottaa WhatsApp-nimeni ryhmissä? – Tietosuoja-asetukset

24 de toukokuu de 2022
whatsapp ombre oculto smartphone 19213

WhatsApp-tilisi yksityisyyden vahvistaminen on tärkeää mielenrauhasi kannalta. Tästä syystä kun sinut lisätään ryhmään, jossa on tuntemattomia ihmisiä, saatat haluta pitää matalaa profiilia. Tässä tapauksessa voit piilottaa nimesi sovelluksessa, jotta chat-jäsenet eivät näe sitä.

Voinko jättää ’Nimi’-kentän tyhjäksi WhatsApp-profiilissani?

Sosiaalinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden määrittää yksityisyytesi ja piilottaa matkapuhelimessa antamasi henkilökohtaiset tiedot. Voit jopa piilottaa ryhmän poistumatta tai estämättä sitä. WhatsApp ei kuitenkaan salli sinun jättää nimitilaasi tyhjäksi. Tuo on sinun on lisättävä jokin merkki tai sisältöä.

Nimikenttääsi ei siis voi jättää tyhjäksi profiilissasi. Mutta siinä tapauksessa sinun on pakko luo illuusion, jota et ole kirjoittanut siellä ei ole mitään, joten se pysyy piilossa WhatsApp-ryhmän jäsenten silmiltä.

Mitä voin tehdä piilottaakseni nimeni WhatsApp-ryhmissä?

Näiden henkilötietojen piilottaminen on helppoa, kokeile sitä profiilisi versiosta. Näin jokaisen, joka haluaa tietää nimesi, on kysyttävä sinulta. Vielä enemmän tapauksessa whatsapp-ryhmätekniikkajossa on yleensä tuntemattomia ihmisiä.

Tästä syystä on olemassa kaksi melko tehokasta temppua vaikutuksen saavuttamiseksi tyhjä väli nimessäsi. No, kun kirjoitat profiiliisi, sosiaalinen verkosto pyytää sinua lisäämään kyseiset tiedot. Sitten on aika käyttää lainausmerkkiä tai turvautua Unicode-koodiin, jonka löydät Internetistä.

piilota nimesi whatsapp-tietosuojaan

Kopioi ja liitä välilyöntejä

Yksi temppuja piilottaaksesi nimesi ryhmiin WhatsApp käyttää tyhjää aluetta. Voit kopioida ja liittää sen alueelle, jossa sinun on ilmoitettava henkilöllisyytesi.

Tällä tavalla otat anonyymin aseman ryhmässä, koska sovellus sallii sen tehdä erilaisia ​​yksityisyysasetuksia. Nyt voit piilottaa profiilikuvasi ja myös poistaa tai piilottaa viimeisen yhteytesi WhatsAppissa, jotta kukaan ei saa tietää liikkeistäsi.

Joten kopioi ja liitä tyhjä tila näppäimistön leikepöydälle. Itään voit ottaa sen lainausten keskeltä. Tämän jälkeen siirrät sen WhatsApp-profiilisi versioon seuraavalla tavalla:

  1. Kirjaudu sisään sovellukseesi ja avaa sen asetusvalikko.
  2. Valitse ”Asetukset” -vaihtoehto ja valitse muokataksesi profiiliasi painamalla avatariasi.
  3. Kirjoita rivi, jolle sinun on lisättävä nimi. Kirjoitusalue tulee heti näkyviin.
  4. Poista siellä oleva teksti ja liitä aihio jonka olet kopioinut näppäimistön leikepöydälle.

Muista, että myös tämä muutos voidaan tehdä WhatsAppin verkkoversiosta. Tässä tapauksessa sinun on kopioitava tyhjä tila tietokoneellasi ja liitettävä se kohtaan, jossa käyttäjänimesi pitäisi olla. Tätä menetelmää käytetään myös Facebookin ryhmän ylläpitäjien piilottamiseen.

piilota nimesi whatsapp-ryhmiin

ASCII-koodilla U+2800

Tällä vaihtoehdolla voit näyttää tyhjältä väliltä nimesi rivillä WhatsApp-profiilissa. Tässä tapauksessa kannattaa mennä osoitteeseen Etsi oikea Unicode Webistä. Sitten voit liittää sen henkilöllisyytesi riville ja jäädä huomaamatta sosiaalisen verkoston ryhmissä.

Joten löytääksesi ASCII-koodin U+2800, sinun tarvitsee vain mennä verkkoon ja kopioida se. Sitten voit käyttää sitä antamaan ulkonäköä kuin tilaasi nimi whatsappissa jää tyhjäksi. Tee tämä toimenpide seuraavasti:

  1. Avaa laitteeltasi linkki, joka sisältää ASCII U+2800:n, ja kopioi tyhjä tila.
  2. Myöhemmin kirjoita profiilisi WhatsAppiin ja liitä nimesi riville tyhjä alue, jonka kopioit ASCII U+2800:sta.
  3. Tallenna muutokset ja siirry mihin tahansa WhatsApp-ryhmään. Saatat huomata, että nimesi ei enää näy kenellekään sen jäsenistä.