Skip to content

Kuinka piilottaa WhatsApp-keskustelut? – Yksityisten keskustelujen suojaaminen

18 de toukokuu de 2022
logo whatsapp figura oculta 19193

WhatsApp-tietosuoja antaa sinulle aina mielenrauhan kommunikoidessasi. Tälle viestisovellukselle on ominaista se, että se tarjoaa käyttäjilleen parasta. Täten, nyt voit piilottaa tai arkistoida keskustelusi. Näin voit vahvistaa kontaktiesi kanssa jakamiesi tietojen turvallisuutta.

Kuinka voin arkistoida WhatsApp-keskustelun piilottaakseni sen?

Yksi yleisimmistä vaihtoehdoista, joita löydät tästä sovelluksesta piilottaaksesi WhatsApp-ryhmäsi tai keskustelusi, on arkistoida ne. Tässä tilassa joka kerta kun tulet postilaatikkoon, keskustelu ei tule olemaan siellä. Muista myös, että jos saat uusia viestejä, chat ei palaa postilaatikkoon.

Se on yksi niistä parhaat vaihtoehdot, joita WhatsApp tarjoaa sinulle suojellaksesi jakamiasi tietoja tai aiheita, joista keskustelet kontaktiesi kanssa. No, aina voi olla joku, jolla on huonoja aikomuksia ja joka haluaa tarkistaa puhelimesi ilman lupaa. Tällä tavalla ei ole mahdollista tarkastella näitä keskusteluja paljaalla silmällä millään laitteillasi.

Androidin tai iPhonen WhatsAppista

Sovelluksen tarjoamat erilaiset työkalut on tarkoitettu parantamaan sen toimintaa. Sen lisäksi, he pyrkivät vahvistamaan käyttäjiensä yksityisyyttä. Käytätpä mitä tahansa Android- tai iOS-laitettasi, voit arkistoida keskustelusi seuraavasti:

  1. Kirjoita päivitetty WhatsApp-sovelluksesi uusimmalla versiolla. Näin pääset käsiksi sen uusiin komponentteihin.
  2. Valitse chat tai ryhmä, jonka haluat arkistoida, ja valitse se pitämällä sitä painettuna hetken. Tiedät, että olet tehnyt tämän, koska yhteyshenkilösi avatarin päälle ilmestyy vihreä luoti. Myös joitain vaihtoehtoja paljastetaan näytön yläreunassa.
  3. Nyt sinun on napsautettava kuvaa, joka esitetään laatikkona tai kansio, jossa nuoli osoittaa alaspäinsamanlainen kuin lataus.
  4. Chat katoaa välittömästi, sillä nyt se pysyy arkistoidussa kaapissa, jonka näet keskustelujesi yläosassa.

Suuri etu on, että kun päätät suorittaa tämän toimenpiteen, keskustelusi pysyvät varattuna sinulle yksityisessä kansiossa. Toisin sanoen, jos saat viestin, chat ei enää näy postilaatikossa kuten ennen.

arkistoi whatsapp-keskustelut

On myös tärkeää muistaa, että et saa ilmoituksia piilokeskusteluissa vastaanotetuista viesteistä. Ei mitään muuta numero ilmestyy arkistoidun kuvakkeen viereentämä osoittaa, kuinka monta viestiä olet vastaanottanut kyseisellä piilokeskustelualueella.

WhatsApp Webin käyttö

Epäilemättä tämä sovelluksen versio on helpottanut elämäämme, koska nyt on helppo tarkastella keskustelujasi tietokoneeltasi. Siksi ajan myötä ovat lisänneet yhä enemmän työkaluja kuten chat-arkisto. Suorita se WhatsApp Webissä seuraavasti:

  1. Jos olet keskustelussa, voit yrittää avata avattavan valikon. Voit tehdä tämän painamalla kolmea pistettä ja valitsemalla ’Arkisto’.
  2. Voit myös tehdä sen lentää keskustelun päällä ja paina alanuolta valitaksesi ”Arkistoi chat” -vaihtoehdon.

Jos haluat käyttää kansiota, jossa nämä keskustelut sijaitsevat, avaa pudotusvalikko painamalla kolmea pystysuoraa pistettä näytön yläosassa. Valitse painaaksesi riviä ”Filed” ja löydät kaikki chatit.

piilota whatsapp-viestit ulkoiset sovellukset

Nyt saatat haluta piilottaa nämä keskustelut ja tehdä kenen tahansa helpoksi päästä tietokoneellesi. Toisin sanoen, ei riitä, että käytät arkistointivaihtoehtoa, koska haluat mennä pidemmälle. Tässä tapauksessa voit siirtyä Google Chrome -laajennukseen, nimeltään ”WA Web Plus”.seuraavasti:

  1. Siirry WhatsApp Webiin tämän hyödyllisen selaimen ikkunasta.
  2. Siirry laajennusalueelle ja etsi ”WA Web Plus”, joka on ilmainen.
  3. Kun asetusvalikko tulee näkyviin sosiaaliseen verkostoosi, sinun on aktivoitava rivi ”Sumenna viimeisimmät viestit”.
  4. siten keskustelusi piilotetaanjotta voit käyttää sitä, sinun on suoritettava nämä yksinkertaiset vaiheet uudelleen.

Kuinka voin piilottaa WhatsApp-keskustelut ilman ”Arkisto”-vaihtoehtoa?

Itse asiassa keskustelujesi piilottaminen on yksi parhaista vaihtoehdoista saavuttaa a viestiesi korkeatasoinen yksityisyys. Voit kuitenkin käyttää ulkoisia sovelluksia piilottaaksesi keskustelusi.

MaskChatin käyttö

Yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista pitää keskustelut piilossa on tämän sovelluksen kautta. Täten, sinun ei tarvitse poistaa tai arkistoida keskustelujasi piilottaakseen heidät lähimmiltä vakoojilta.

Sovellus toimii eräänlaisena digitaalisen maskin tavoin ja on saatavilla Android-laitteillesi. Samalla tavalla, koska se piilottaa keskustelut, se myös tarjoaa mahdollisuuden piilottaa näyttö kun annat salasanan tai tarkastelet arkaluontoisia tietoja.

Tämä läpinäkymätön ulkonäkö, jonka se antaa näytöllesi, suojaa sinua niiltä, ​​jotka katsovat puhelintasi ympäriltäsi. Käyttääksesi sitä sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa sovellus ja vedä verhoa peittääksesi mitä haluat suojata milloin tahansa.

piilota whatsapp-keskustelut

Tapaa Whats Chat -sovelluksen Locker

Tiedämme, että WhatsApp-tekniikan avulla voit käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi salasanojen tai sormenjälkitunnistimen avulla. WhatsApp kuitenkin tallentaa tiedot ja yksityiset tiedot, jotka olet antanut sille. Mutta jos haluat piilottaa keskustelusi ulkoisen sovelluksen kanssa, voit yrittää käyttää tätä vaihtoehtoa.

Kanssa Locker for Whats Chat App saat etsimäsi yksityisyyden tason. Siitä lähtien se tarjoaa sinulle ylimääräisen turvaesteen keskusteluillesi. No, sinun on syötettävä nelinumeroinen salasana, jotta voit käyttää niitä.

Systweak Ohjelmisto, joka on kehittänyt tämän sovelluksen yksinomaan Androidille. Joten jos sinulla on iPhone, voit käyttää keskustelujesi arkistoa vain niiden suojaamiseen. Nämä ulkoiset vaihtoehdot ovat kuitenkin paras vaihtoehto pitämään vakoojat poissa keskusteluistasi.