Skip to content

Kuinka lukita WhatsAppini sormenjäljellä ilman ulkoisia sovelluksia?

3 de maaliskuu de 2022
whatsapp logo fondo verde difuminado 18568

WhatsApp pyrkii olemaan reaaliaikainen viestintäväline eri puolilla maailmaa olevien ihmisten välillä käyttämällä viestintätoimintoja, puheluita, videopuheluita ja työkaluja, kuten kuvien, äänen ja sijainnin jakamista.

Tämän lisäksi WhatsAppilla ei ole vain työkaluja parantaakseen käyttäjiensä kokemusta kommunikoidessaan muiden ihmisten kanssa alustan kautta, vaan sillä on myös työkaluja parantaa sovelluksen ja sen käyttäjien yksityisyyttä. Siinä on erilaisia ​​​​tietosuojavaihtoehtoja, mukaan lukien sormenjälkilukitusvaihtoehto. Alla opit aktivoimaan sen mobiililaitteellasi.

Kuinka aktivoida WhatsApp-sormenjälkilukko Androidissa?

WhatsApp on sovellus, joka on suunniteltu täyttämään sen päätoiminnot, joita ovat pikaviestit, puhelut ja videopuhelut joidenkin työkalujen lisäksi, kuten mahdollisuus jakaa tiloja, valokuvia, erilaisia ​​tiedostoja, sijaintia jne. Vaikka sovellus tarjosi aiemmin käyttäjilleen yksityisyyttä salaamalla viestejä, itse mobiililaitteen yksityisyys oli silti vaarassa, koska se ei tarjonnut työkalua, joka estäisi pääsyn WhatsAppiin.

Siksi WhatsApp-sovellus palvelujensa parantamiseksi ja käyttäjiensä yksityisyyden ja turvallisuuden ajattelu, koska sovelluksen sisällä yleensä käydään keskusteluja tai lähetetään tiedostoja, jotka ovat tärkeitä tai yksityisiä, päätti kehittää ja lisätä sovellukseen uutta estotoiminnot sekä Androidille että iOS:lle. Androidin tapauksessa sen toiminto tunnetaan nimellä sormenjälkilukitus.

Sormenjälkilukitustoiminto täyttää nimensä lupaukset, sillä kun tämä toiminto on käytössä, se antaa käyttäjille mahdollisuuden lukita ja avata WhatsApp aiemmin rekisteröidyllä sormenjäljellä sovelluksen asetuksista. Kun käyttäjä yrittää käyttää WhatsAppia, hänen on tehtävä se sormenjäljellään, vaikka mobiililaitteen lukitus olisi jo avattu.

Yhteensopivat ja yhteensopimattomat laitteet

Käyttäjien ehdotusten ansiosta WhatsApp-alusta vastasi sormenjälkilukon kehittämisestä ja käyttöönotosta sovellukseen pääsyä varten parantaakseen käyttäjiensä turvallisuutta ja yksityisyyttä. No, päivä päivältä lähetetään ja vastaanotetaan yleensä viestejä, tietoja tai tiedostoja, joilla voi olla suuri merkitys ja joita muiden ei pitäisi nähdä, joten tämä toiminto on vastuussa sen takaamisesta, että tämä tapahtuu tällä tavalla.

Valitettavasti vaikka WhatsApp haluaa kaikkien käyttäjiensä pystyvän nauttimaan tästä erityisesti heidän yksityisyytensä parantamiseksi tehdystä ominaisuudesta, heidän mobiililaitteidensa täytyy olla tietyt ohjeet jotta ne olisivat yhteensopivia. Pääsääntönä on, että laitteessa on oltava sormenjälkitunnistin, muuten tämä toiminto ei ole käytettävissä. Tämän lisäksi käyttöjärjestelmässäsi on oltava Android 6.0 tai uudempi, jotta se tukee sormenjälkeä.

Ohjeet sormenjälkilukon aktivoimiseksi

Jos haluat lisätä sormenjälkilukon WhatsAppiin lisätavana saada lisää yksityisyyttä, sen aktivointivaiheet ovat seuraavat. Siirry ensin sovellukseen, napsauta oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä näyttääksesi vaihtoehdot, napsauta asetuksia, sitten tili ja lopuksi yksityisyys, kun siellä mennään viimeiseen vaihtoehto, joka on sormenjälkilukitusnapauta aktivoidaksesi vaihtoehdon.

vaiheet sormenjäljen määrittämiseksi

Kun sormenjälkitoiminto on aktivoitu, sinun on määritettävä sormenjälki, jolla on pääsy sovellukseen, lisäksi voit määrittää ajan, joka kuluu ennen kuin sormenjälki on syötettävä uudelleen, ja voit päättää, onko se voidaan esikatsella viestien sisältöä ilmoituksissa vai ei.

Kuinka lukita WhatsApp Face ID:llä tai Touch ID:llä iPhonessa?

WhatsApp-sovelluksessa ei ole vain työkaluja, jotka on kehitetty parantamaan käyttäjien kokemusta kommunikoidessaan muiden ihmisten kanssa alustan kautta, vaan siinä on myös työkaluja varten parantaa yksityisyyttä sovelluksesta ja sen käyttäjistä. No, päivästä toiseen keskusteluja käydään yleensä sovelluksessa, jossa lähetetään viestejä ja yksityisiä tietoja.

Siksi WhatsApp lisäsi uusia ominaisuuksia suojellakseen käyttäjiensä yksityisyyttä. iPhonen tapauksessa niillä on kaksi erilaista tietosuojavaihtoehtoa, jotka ovat Face ID ja Touch ID. Aktivoimalla Face ID -vaihtoehdon sinun tarvitsee vain katsoa näyttöä, jotta mobiililaite havaitsee sen, mikä tekee siitä tehokkaamman sovellukseen tullessa.

Vaiheet näiden lukkojen aktivoimiseksi

Jos haluat estää WhatsAppin iPhonessa Face ID:llä tai Touch ID:llä lisätavana parantaa turvallisuutta ja yksityisyyttä, sen aktivointivaiheet ovat seuraavat. Ensin sinun on syötettävä sovellus, avattava asetukset, klikattava tiliä, sitten yksityisyys ja siellä Näytön lukitus, painettava ja aktivoitava vaihtoehto Vaadi Face ID tai Require Touch ID, lopuksi määritettävä toimettomuusaika välillä 1 minuutti, 15 sekuntia ja yksi. tunnin. Ja se olisi valmis.

whatsapp kasvotunnus

Mitä tehdä, jos Touch ID tai Face ID ei vastaa?

Ennen kuin Face ID -ominaisuutta voi käyttää iPhone- tai iPad-laitteella, käyttäjän on määritettävä koodi etukäteen. Tämä koodi toimii ennaltaehkäisevänä menetelmänä, koska se on syötettävä tilanteissa, joissa Touch ID tai Face ID eivät vastaa tai 5 epäonnistuneen käyttäjän kasvojen tunnistamisyrityksen jälkeen.